Tuesday

Badan tinggal separuh tetapi masih hidup


Kali ni CiliK nak kongsi satu video yang diambil dari Youtube, Mungkin video ni takkan mampu bertahan lama kerana sebaik sahaja pihak pengurusan di Youtube, ataupun pelawat-pelawat yang prihatin menemui video ini, mereka pastinya akan melaporkan video ini sebagai melanggar terma dan syarat. Jadi sebelum video ini dipadam anda saksikanlah ye, video ini di ambil dalam satu kemalangan. Bukan di Malaysia ya, somewhere lah tah kat mane tah. CiliK rasakan video ini mampu memberikan kita rasa keinsafan, kesyukuran, atau sekurang-kurangnya membuatkan kita ingat kepada Allah. semoga menjadi manfaat kepada anda yang menonton insya Allah...

14 comments

Hati-hati di jalan raya terutama mat - mat rempit kat luar sane tu, kalau dah jadi mcm nih satu sen tak gune.....

Malang tak berbau... ingat2lah orang tersayang....

aku insan yang lemah... :(...tak sanggup nak klik play...

masyaAllah ...mirip2 macam terkena C4..
ingatlah pada Allah bila memandu ..

r u Brutal?

dah pernah tengok video ni,tak sanggup tengok lgi.

dah takleh tengok.. wuuu

Mat rempit insaflah

erm..
please re-upload?

bro ni nama peng shuilin masih hidup selepas kemalangan, semangat dia kuat beb (agak2 ada tak ahli politik kat m'sia semangat cam dia ni?)! skg dia ada biz supermarket,tak caya tgk video link ni : http://www.youtube.com/watch?v=5SKjEpzArUs

rempitlah lg bg mampos smua mat2 rempit smpai akar umbi...msuk track la woiii...ni bg bhya org lain x brdosa...pa prasaan bila kita naik knderaan dgn famili kita ttiba ada mat rempit langgar knderaan kita naik...then abis mati smua famili kita kcuali kita...perit ooo nk teruskn idup bila ayah/ibu/anak/istri/saudara pergi dlm skelip mata ja...mat rempit snang2 ja ckp "ada aku kisah", "peduli apa aku", "lantakla", klu baik skit..."byk2kan brsabar", "smua ni takdir"...

Aku tak berani tengok,Kat malaysia ni pun byk dah aku tgk live,boleh katakan tiap minggu ada..hati.hati dijalan raya...

da xley play laa..reload ar blik

dah remove dah. tak smpat nak tgk


EmoticonEmoticon