Thursday

Bukti Saiful dalang sebalik fitnah papagomo


Kita lihat kronologi bagaimana Say Fool Baukari memainkan peranan untuk memfitnah Anwar Ibrahim, Di bawah ini CiLiK© dedahkan satu persatu. Papagomo dan Saiful tolong jawab!!!

Saiful Cilaka ini memberikan idea kepada Gomo cilaka untuk membuat isu fitnah yang Kontroversi. Kemudian gomo hangatkan lagi dengan menambah perkataan "Orang dalam PKR"


Kemudian Papagomo Bongok ni pun Publishlah kat blog dia yang bangang tu


Kemudian Saiful pula beri gambar kononnya sebagai bukti

Gambar seterusnya akan CiLiK© upload sebentar lagi harap dapat bersabar internet problem tak boleh upload.


Seperti yang dijanjikan gambar seterusnya telah diupload, papagomo memasukkan gambar yang dihantar oleh Say FooL Bukhari ke dalam blog bongoknya. Sila klik untuk membesarkan image



CiLiK©: Dua Ekor Makhluk ni memang celaka!! semoga kamu berdua mati di dalam keadaan yang mengerikan lantaran suka memfitnah orang.

23 comments

Aku tabik spring atas pendedahan ekslusif nie..Selongkar, terus selongkar!!

Aku kagumlah dengan ko ni CiLik,
memang dahsyatlah korang
punye underground network...
dedah terus dedah....
Hidup MiLo SuaM!!!!
Tegakkan kebenaran!!!

Tabik springgg punya underground work

korang mmg aku tabik,tapi kekadang aku risau gak...coz diorg tu sanggup wat ape je utk tutup tembelang diorg...apepun,,kasik selongkar lg cilik..

sesungguhnyer dosa memfitnah adalah lagi besar dari membunuh..

aku cadangkan letak muka papagomo sekali bro.
letak gambar papagomo biar semua orang kenal dia sapa..baru manteppp...
biar satu malaysia kenal kaki sebar fitnah..
letak gambar dengan info kaki "papagomo kaki sebar fitnah.."
pas tu suruh semua blogger letak kat blog masing2.baru mantepp.

tq kerana usaha suci murni geng korang nie menyedarkan byk umnongok2 di malaysia

SATU MALAYSIA.....AKAN BUKAK MATA.....KITA DOAKAN MANGKUK AYUN DUA EKOR TU AGAR BERTAUBAT....SBLM TERLAMBAT

InsyaAllah..

Mmg HARAM J 2-2 EKO BERUK UMNO NI.. BILA NAK MAMPOS TAK TAU.. MUSIBAT..

good work,..well done bro!!

Tahniah teruskan menegakkan kebenaran
Papagomo dan Saiful wajib bertaubat!!!

huh.. ape yg hebat nye trace mcmtu? xde la master IT sgt pon. lain la ade koding php yg gempak or oracle/unix-linux dlm blog ko ni.. haih.

dah ade gambar pon nak ckp fitnah lg ape cer bro? sampah gile blog ko ni.

nak tgk coding php g website coding la.. menyemak dalam nih buat per.. baru pandai sebut oracle/linux dah meraban.. org bg info tuh baca jer.. tayah dok banyak bunyi

Print byk2...

Tampal kt semua tmpt (tiang elektrik, bus stand, rumah, kedai dll)

biar semua org tahu

x semua yg selalu online dan baca blog

good job bro!teruskan selongkar!!

xle blah...ko mmg taksub dgn sesorg..

smart sey.. teliti btoi mung nieh..
tp konpius ar kronologi tarikh tu..huhuhu
gmbar 1 : 25 dis
gmbr 2 : 25 dis
gmbr 3 : 28 dis
gmbr 4 : 26..
so kurang pham citer nie huhuhu..

mangkuk la nak coding php plak.... mangkuk ayon tul...

ape cerite terbaru tntg kes ni
nak tngok tb , brainwash ak..haha

Semakin menarik plot ni sekarang.

Cer kekuarkan gambar terkini JAM OMEGA bersama tuannya dan penjaganya agar segala dapat dibuktikan sebagai FINAH . Sukar ke atau ,???


EmoticonEmoticon