Thursday

Lagi bukti papagomo berhubung dengan Saiful


Kali ni nak kongsi gambar screenshot dari email papagomo yang telah di hack sebelum ini oleh "Hacker halimunan" Papagomo mengunakan email anwar4juburi@gmail.com. Ini adalah bukti sokongan bahawa screenshot yang lalu bukanlah direka-reka, tetapi benar-benar diambil dari akaun facebook papagomo. Malangnya akaun itu telah di 'nyah' aktifkan oleh pihak pentadbiran Facebook kerana ramai penyokong-penyokong Saiful dan papagomo melaporkan 'fake profile' kepada pengurusan Facebook.

Walaupun begitu anda boleh lihat sendiri bukti ini bagi menjelaskan bahawa kami tidak menfitnah Papagomo, malah dialah pemfitnah besar! Yang sentiasa tak pernah lekang dari memutar belitkan cerita. Sila klik untuk membesarkan image.



Nantikan pendedahan-pendedahan seterusnya yang akan CiLiK© bongkar satu persatu.


CiLiK©: kalau Allah nak diorang kantol macam-macam cara boleh terjadi, tunggu sahajalah. Papagomo dan Saiful harus bertaubat!!!

4 comments

Pembiayaan Peribadi-I (MBSB)

* 4.9% kadar tetap selame 15 thn!
* Pembiayaan sehingga RM 200,000!
* Tempoh pembayaran sehingga 20 tahun!
* Tanpa penjamin. BLACKLIST layak memohon!
* Penjimatan segera!
* Proses permohonan yang mudah dan cepat!
* Bonus berganda! Peraduan menang kereta dan cabutan bertuah!
* Perlindungan Insurans Takaful


Kelayakan:-

* Berumur 19 tahun ke atas dan tidak melebihi 58 tahun semasa tamat pembiayaan.
* Berjawatan tetap dan gaji pokok RM 700 ke ats termasuk elaun tetap.
* Bayaran balik pembiayaan melalui BIRO ANGKASA dan potong gaji termasuk pembiayaan MBSB tidak melebihi 60%.

SEBARANG PERTANYAAN SILA HUBUNGI / SMS ke 017-3729424 (FAZROL) ATAU E-MAIL ke mfar_5@yahoo.com

ni apa promote loan plak ni.. taik betul..

kahkahkah sempat lagi tu buat bisness si pazrol ni hampehh

pendedahan yg bagus.. tapi kalau org ada otak tak yah dedah pun boleh pikir... go bro.. kantoikan si mangkuk 2 ekor ni...


EmoticonEmoticon