Saturday

Laman "I hate Saiful Bukhari" masuk Malaysiakini




Kalau sebelum ini dalam artikel yang lepas CiLiK© ada menulis tentang Berita I hate Saiful Bukhari Masuk akhbar Sinar Harian, Kali ini giliran Malaysiakini pula memberikan laporan mengenai laman tersebut, laporan ringkas dari akhbar online itu boleh dilihat dibawah ini. Sila klik untuk membesarkan gambar.


Bagi anda yang membenci Saiful dan ingin menyertai laman tersebut, sila ke sini I Hate Saiful Bukhari

CiLiK©: Pembenci Saiful lebih ramai dari peminat.... Apa maksudnya ye?

5 comments

Salam bro,

Apa maksudnya...?

Maksudnya... sapa yang nak percaya cerita budak muda perkasa yang bodoh macam kaldai kena liwat dengan orang tua 62 tahun...

Budak tadika pun ketawa guling2....

yup orang gila and akal rendah je boleh percaya cerita ni..

nnek aku pon glk...klu kne rgut tu len cte r..ini....adoyai...mmg downsndrom sayfool tu...

mmg dia ni dah pondan hbis kot.... dok tahan mengidam kat nuar tp nuar bolayan... sbb apa tak backkick anuar 2... bodoh punya jantan lembut...... kalu kau nak sangat lubang punggong kau rabak ko meh cni... hulu cangkul aku ada...

beragak la... kalau nk bt fitnah pun... x masuk akai langsung... bodo punya olang.... bt malu sepesis ko jer saifool........


EmoticonEmoticon