Tuesday

MiLo SuaM Masuk Harakah


Dalam entry ni CiLiK© takde nak kongsi ape, belum ade cerita panas lagi. Nanti kalau dah ada CiLiK© akan post ye. Em cume nak kongsi dengan korang, tadi petang tiba-tiba traffic ke MiLo SuaM ni meningkat dengan mendadak, pada mulanya CiLiK© agak terperanjat jugak, dari mana lah korang ni semua datang? Tapi last-last CiLiK© paham dah, ada website terkenal yang tolong promosikan MiLo SuaM hari ni sebab itulah traffic melonjat tiba-tiba. Mungkin korang lebih tahu daripada CiLiK© tentang berita ni. Korang mungkin sebilangan besar datang dari hasil promosi Akhbar Harakah online tu. Apa pun CiLiK© bersyukur. Semoga pendedahan demi pendedahan yang CiLiK© lakukan di BloG ini akan membuka mata seluruh rakyat. Ayuh kita hentikan kezaliman ! Sila klik gambar untuk membesarkan image



CiLiK©: Harap-harap dapat menegakkan keadilan

6 comments

wah.. famous la blog si cilik pasni yer,dpt liputan terbaik punye,hehe

www.superbulksms.net/super

KEEP UP THE GOOD WORK...FROM CDposter.blogspot.com/

moga usaha CILIK mendedahkan kebenaran mendapat rahmat dr ALLAH SWT..
- SELAMAT MAJU JAYA DUNIA DAN AKHIRAT..aaminnn...

entry kedua berkait dgn 1 indonesia punmask jugak kat hdaily

keep it up, bro..gua mmg respect blogger milo suam..harap2 bleh jumpe satu hari 6t, gua salute lu depan2 n salam dgn lu..


EmoticonEmoticon