Monday

Peringatan Allah buat Kerajaan BN


Masih ingat isu Royalti Terengganu? Pada masa tu Kerajaan Be End beriya-iya mempertahankan kononnya Terengganu hanya layak dapat wang ehsan dan bukannya royalti seperti yang diminta oleh kerajan PAS di Terengganu pada masa itu. Tapi apa dah jadi bila Be End dapat tawan kerajaan Terengganu selepas itu? Mengapa tiba-tiba royalti boleh diberikan kepada kerajaan Terengganu pula? Sepatutnya kalau masa dahulu tak layak dapat royalti, lepas tu pun tak layaklah. Apa kerja kerajaan Be End nih? Kerana tamakkan kuasa rakyat yang sengsara.

Sekarang isu royalti Kelantan pula. Be End beriya-iya kata tak boleh bagi royalti, cuba kalau Be End yang tengah perintah Kelantan sekarang nih, huh! dah tentu dapat je royalti tu, tak payah mintak kerajaan pusat terus je bagi kat Kelantan. Inilah keadilan yang digembar-gemburkan puak-puak UMNGOK nih....

Tetapi kerajaan Be End kena ingat, tuhan dah bagi peringatan atas kezaliman kamu dahulu. Apa yang kamu bina dengan kezaliman, Allah runtuhkan sekelip mata! Allah aibkan kamu!



Di bawah ni serba sedikit penerangan tentang Stadium yang runtuh tu diambil dari wikipedia, sila klik untuk membesarkan image.




Siapa nak dipersalahkan? Adakah Ultraman? hua hua hua


Sekumpulan Ultraman sedang bersiap sedia untuk meruntuhkan bangunan stadium





Bangunan runtuh adalah disebabkan pergaduhan antara Ultraman dan Raksaksa Be End tak salah yang salah raksaksa dan Ultraman, jadi yang salah orang Jepun






CiLiK©: Inilah yang dikatakan "UMNO juara Rakyat!" macam bangang! lu fikirlah sendiri!

6 comments

haha Be end ngok ngok

YG KAT DALAM GAMBAR ADA SORG MAMAT NAIK MOTOR,DIA TAK TAKUT KE KENA FIRE KAT UTRAMAN...KE 2 ORG BE END YG JADI PENGADIL...HAHA

terengganu masih menerima wang ehsan..masih belum tukar kepada royalti..harap maklum

Ape lagilah ko nak merepek ni Licik?
nah baca ni...

http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2009&dt=0114&pub=Utusan_Malaysia&sec=Muka_Hadapan&pg=mh_04.htm

Orang masuk curi harta kita, kemudian kita lawan nak tuntut hak kita, penyamun tu kata kita takde hak.

kemudian dia bagi saguhati(ehsan) untuk kita baiki tingkap yang dia pecahkan masa masuk tadi.

Kemudian dia kata lak suruh kita bersyukur dengan pemberian saguhati itu. Tak ke kurang ajar namanya tu.

Itulah fenomenanya...maka adalah wajar Tok Guru minta doakan kalau mereka tidak kembalikan wang rakyat itu, maka biar Tuhan yang mengajarnya. Aminnn.

Betul tak?

Nota : Maaf sy merujuk kpd Kelantan.

Greate article. Keep posting such kind of information
on your blog. Im really impressed by your site.

Hello there, You've performed a fantastic job. I will definitely digg it and in my opinion recommend to my friends. I am confident they'll be benefited from this web site.


Also visit my webpage Generateur de code psn


EmoticonEmoticon