Saturday

Politik Wang dan Babi




Kali ni CiLiK© nak kongsi satu video yang telah di edit oleh Hanief, video ucapan Datuk Seri Najib Perdana Menteri kita yang kita sayangi di perhimpunan Agung Umno yang lalu.

Sekadar untuk hiburan santai, jangan ada yang berkecil hati ya... lets check it out!

12 comments

hendak tukar lifestyle camno lagi,kehidupan rakyat dah macam peminta sedekah cuma tak bawa tempurong je!!tak caya meh kita buat survey"APA KATA RAKYAT"diseluroh 1malaysia.silap haribulan bukan disambut ngan salam 1malaysia,penampau 1malaysia.

nonsence.....

da takde keje....sampai kiamat pun tak abis....lebih baik kite tingkat kan ekonomi bangsa kita dari asik kutuk mengutuk cela mencela sesama kita.bangsa lain sibuk buat duit,bangsa kita sibuk mencaci cela......igt la saudara sebangsaku,nak ke kite lihat ank cucu kita merempat kat tanah air suatu ari nanti.....penguasaan ekonomi boleh mengatasi politik.

memang babi....opssss, WE WANT Our ROYALTYYYY!!!!! Mustapha PENGKHIANAT!!!!!!!!!!!!!! IBRAHIM ALI PENGKHIANAT!!!!!

bukan ke ajaran Islam yg paling basic berkata2 baik dan berhemah? adekah org yg meng'edit' clip ini berbangga dgn hasil kerja beliau, yg nyata salah di sisi Islam? ape beza saudara dgn UMNO yg dikatakan teruk itu?

dlm perang spt yg berlaku skg nie,tipu muslihat adlh
dibenarkn bg m'jatuhkn 'empayar' UMNGOK yg batil itu
TAKBIR!!

hahaha adui gila pecah perut..lawak siut..terer arrr

hahaha...10 bintg u hanief<3

akibat perbezaan idealogi n pemahaman politik seorang ihsan dihina dicela.. mana sensitiviti anda ttg ihsan yg jelas agamanye islam? agama islam sendiri ajar hina menghina cela mencela menjatuhkan maruah org adalah perbuatan pling bruk..

Mana asas ajaran islam anda? buat baek sesama saudara? kamu smua lupa? patut la umat islam x bersatu..

-999-

rilelah, hanya hiburan semata2...
memang banyak umno supporters dah melenting
tp mase die cakap 'lebih babi' tue tak nampak macam kene editlah...

guanodemo?

wei sampai nak terkeluar taliperut aku tengok klip ni..wakakakaka
lawak siot!!10bintang!

bila nak sedar.. video ni satu contoh yang sangat baik, melayu nak jatuhkan melayu sendiri.. lebih teruk Islam menghina Islam sendiri....thumbs up to the person who edited this video without giving any thoughts of the consequences of the editing... kalau agama dan bangsa lain tengok... gelak besar mereka pada kebodohan dan kealpaan orang Melayu dan agama Islam... fikir-fikirkan lah..


EmoticonEmoticon