Wednesday

Saiful Juga pernah buat ugutan bunuh




Belum selesai lagi rupanya kita dengan isu yang hangat diperkatakan sekarang ini, apabila Bapok terkenal negara Saiful Bukhari Azlan membuat kenyataan Polis berhubung kes ugutan bunuh yang ditujukan ke atasnya di laman sosial terkenal Facebook semalam rujuk di sini Saiful Bukhari buat laporan Polis atas ugutan bunuh di Facebook Namun CiLiK™ nak ingatkan pada EpoL (ala-ala manja gitu ouw!) jangan lupe dengan ugutan EpoL pada seseorang di laman sosial yang sama jenis suatu ketika dulu, sewaktu itu laman sosial Facebook belum gah seperti sekarang, namun CiLiK™ ada screenshot ugutan yang dilakukan oleh EpoL pada seorang pengguna Friendster, Jadi apakata kita ramai-ramai report kat Pak Polisi berkenaan ugutan Bunuh yang dibuat oleh EpoL ini? Di dalam mesejnya kepada seorang pengguna Friendster, EpoL menulis

Date: 07/12/2008 7:18 pm
Subject: Wei bangsat
Messege: jgn sampai kau terserempak dengan aku.. Pecah kepala kau aku kerjakan..
Baik kau turunkan gambar adik aku.. Bangsat!!



Ugutan macam ni boleh dikira membahayakan kerana ada unsur-unsur EpoL nak mencederakan, kalau pecah kepala orang boleh mati woooo....
Boleh tahan juga ye EpoL nih... garang juga... sampai nak pecahkan kepala orang, boleh tahan besar kepala dia... tapi yang CiLiK™ kompius tu macam mane boleh kecundang dengan orang tua umur 63 tahun? (seperti yang dia cakaplah) ada yang tak kena nih hahahaha..... haiya ini olang suka tipu-tipu la wa ingat.....

sudah-sudahla tu si FooL ingat-ingatlah mati.....

16 comments

Salam..
Pecah kepala baca Ntry ni,
rasanya saya pernah juga terbaca pasal kes macam ni bukan kat facebook tapi kat blog si Fool ni.
akhirnya bocor rahsia.

Dia malukan orang, Allah malukan die.... wallahua'lam....

untuk makluman pemilik blog,sy sudah linkkan blog ni
di sini
http://bloggerpeminattokguru.blogspot.com
dalam list Panglima(2)

pecah kaca, pecah gelas,
pecah belon, pecah kepala...ahhahahaha

haha..kepala mana nak pecah tu? kepala lutut atau kepala ...hahaha

kalau sampai pecah kepala tu tak ke maksudnya sama gak bunuh org... cuba kalau aku kata aku pecahkn kepala dia pulak...
tengok apa yg jadi...

kalau tak silap, itu mesejnya di Friendster...

wah sayfool ni ala2 gagah gitu nak pecah2kan kepala orang... tapi bila nampak kepala lain.. layu2 gituh... menyerahh je...

memang pembohong budak bengap tak habis belajar ni...

btul...btul la nak beranak sundal bin babi ko ni saifool....rupa nya ko seteruk taik babi yang tertempek du muka ko la sial...apa lagi pada pihak berkuasa...ni dah nyata sangat dah...si babi ni wat salah...patut ka nak ambil tindakan pada orang yang ugut dia sedang kan dia sendri penah mengugut..orang..babi tul saifool bdoh babi..

Kalau sai fool beranak lagi bagus tak payah susah-susah keluar masuk mahkamah......haha

huh, byk pecah kepala..ni kalau pecah jubo da, pecahkn kepala jugak la..huahuahua!!

ish apsal la jijik sgt sepol ni???pelik tol aku...

nama pon sayFooL kalau tak jijik tak panggil die sayfool hahaha

haha, nak pecahkan kepala orang. Itu pun ugutan bunuh-lah. lapor polis.

dasyat dak ni..tgk muke jambu..klu smpi nk pcahkn kpala org..x jadi aku nk liwat die

Apa spesialnya Saifool ini hingga dapat slot khas sumpah kat tv konon diliwat Anwar? Jelas semua itu mainan politik golongan munafik. Ciri utama munafik ialah suka berbohong. Bagi mereka berbohong ni mcm kentut je, baik untuk kesihatan. Tiada dosa pahala bagi golongan black mental seperti ini.

Tulisan Saifool itu lah yang menjelaskan akhlak dan budi bahasa sebenar beliau yang jauh panggang dari api dengan Anwar. Kalau dengan Anwar dia merelakan di liwat maka apakah tidak mungkin dia juga biasa diliwat oleh orang lain?

Dan dia mengaku tidak berak 2 hari semata2 untuk menyiyakan adanya mani dan dna Anwar dalam lubang puaka dia tu. Orang lain kalau 2 hari tak berak dah masuk hospital. Agaknya selama 2 hari dia berjalan kaki ke atas.

Saifool saifool, kalau saat ini sakratul maut menjemput anda, tinggallah upah kerja2 fasik yang anda lakukan itu tidak smepat anda belanjakan, ia iadak dapat merasuah malaikat yang merentap nyawa anda dengan keras dan siksa itu.

Wahai Saifool, tahukah anda mengapa PRU12 PR banyak menang? Salah sat usebab ialah kerana mereka meluat dengan fitnahLiawat I dulu. Kini PRU13 juga akan mengajar anda dan iblis dibelakang anda bahawa rakyat semakin meluat dengan isu Liwat II. Matilah umno dan pengkhianat bangsa.

Betul tak?


EmoticonEmoticon