Wednesday

Tips untuk perogol dan peliwat


Hari ini CiLiK™ nak bagi tips untuk semua perogol, peliwat, gay ataupun siapa-siapalah yang rasa diri dia berkenaan dengan tips yang akan CiLiK™ sampaikan nih...

Heboh setiap hari kita lihat di dada-dada akhbar isu rogol dan bunuh, isu ini semakin menjadi-jadi sekarang ini. Ia semakin hari semakin serius, sudahla mangsa dirogol kemudian dibunuh pula, sudahlah keluarga si mangsa sedih anaknya ahli keluarganya dirogol, tambah sedih lagi bila terpaksa mengadakan upacara pengebumian mangsa. Zalim sungguh zalim ala-ala macam video ngeri yang CiLiK™ post pada entry lepas tu, silap-silap diorang lagi baik, sekurang-kurangnya diorang hanya membunuh dengan kejam, tetapi perogol-perogol ni merogol dan membunuh dua kesalahan serentak. jadi tentulah lebih kejam bukan?

Baiklah tentu anda ternanti-nanti kan tips yang CiLiK™ nak bagi tu? baiklah tips ni lebih sopan dan lebih mudah dilakukan apabila anda(sekiranya anda adalah perogol/peliwat)mendekati mangsa kerana ia kurang kejam, dan anda tidak perlu membunuh mangsa. Janganlah jadi penyumbang kepada statistik rogol dan bunuh yang telah sedia ada. Tips ini amat mudah, ringkas dan popular serta dikatakan oleh sesetengah orang sebagai telah terbukti berjaya.

Sebelum anda merogol atau meliwat, katakan kepada mangsa anda
"Can I Fuck you today?" dengan nada yang bersahaja..

Kemudian arahkan mangsa ke bilik air untuk membersihkan diri, Hasilnya anda akan lihat mangsa keluar bertuala dan sedia untuk diliwat atau dirogol.

Kemudian peluklah mangsa sambil berdiri dan jalankanlah aktiviti seterusnya...
Anda tak perlu bimbang kerana mangsa pasti tidak akan menentang anda melainkan redha sahaja dikerjakan....

Selamat mencuba huhuhu!!!
http://emo.huhiho.com

Dari artikel ini, anda fikirlah sendiri isi tersirat yang ingin CiLiK™ sampaikan, Logik ke tak logik cerita saiful? Berakal ke tak berakal orang yang percaya cerita dia?

Setuju tak setuju terpulang sebarang ketidak puasan hati anda sila tinggalkan komen di bawah ini, usah risau CiLiK™ takkan memadam komen-komen anda, biarlah semua orang lihat.....

Selamat Memaki Hamun dan juga memberi puji-pujian...

5 comments

aah....kalo ikut logik, mmg bodoh +bangang la org yg rela diperlakukan bg2 bila org da cakap CIFU....heheheh...patutla xdapat nk abiskan pengajian.....

saiful tu lemah lembut orgnye ekeke....

aah.. budus sungguh..
melainkan die dpt benefit dr buat bende tuh.. tp bile ade offer lgi besar.. lain cite lak..

ish3.. pelik sungguh
ni la jd bila xde cinta ikut nabi taat Allah..

apa kata pas ni kita belasah punggong jantan pondan ni ramai2 ngan kayu cota pak guard...mesti dia suka...

kate ade balck belt..lawan je la...org yg nk liwat dia tu kn sakit tulang belakang..susuh ape..lg pn org muda lawan org yg da tua..ni x bkn nk melawan,terus pergi blik air...


EmoticonEmoticon