Monday

UMNO dah terdesak


Aduh pening kepala lah tengok UMNGOK nih, merepek-repek, cube korang tengok surat jemputan majlis sekolah nih, Ape kene mengena Majlis Kecemerlangan UPSR dan PMR dengan UMNO? hahaha buat lawak bangang!!
http://emo.huhiho.com
Nampak sangat UMNGOK ni dah terdesak sangat-sangat di dalam meraih sokongan. Kat sekolah pun nak kempen gak. Hilang akal ke ape nih?!!!
(clik untuk membesarkan image)





CiLiK©: Mengantuk nak layan karenah UMNGOK nih.

http://emo.huhiho.com

20 comments

Teringat citer omputih DESPERADO....

hahahahahhahaha....aduh sedih....klu kata nk suruh nyanyi asma ul husna pn ok gak....

nak tanam idea kat budak mesti le dr bangku sekolah lagi. Hebat gak umngok ni.

bodow gileee

wa..wa..wa....senak perut aku ketawa..lawak bodoh...urusan kerajaan maner bleh kaitkan dengan parti..guna duit kerajaan (Duit rakyat) tapi PARTI plak dapat namer..wah..wah..wah..

kah kah kah... umno will Be eNd

hahahaha UMNO ni memang banganglah wakaka
guling-guling aku ketawa!!!
UMNO will be end.....

tahu ke bebudak tu lagi umno?

cian kat cikgu2 nie kna jd pak turut ja..

kalau tak turut kang kena pindah ajar
kat sabah wakaka...

Lerrr... Lagu Malaysia Berjaya ke.. Lagu2 tema Hari Kebangsaan ke.. Takpe la juga... Lebih baik baca salawat...

Totally insane. Kenapa sampai begitu sekali. Ni mesti ada orang nak bodek TPM

adeh.. bodo betoi puak umngok nie...

TAK ADA BUKTI KUKUH ... SESIAPA PUN BOLEH BUAT ATURCARA SEBEGITU ... BUDAK BUDAK TAHUN 3 PUN BOLEH BUAT ... FITNAH FITNAH FITNAH ... BANGSATTTTTTTTTT

comeinye katun last tuu,,ngantuk yer,,aku pon ngantuk gak

nanyi je la...

selagi bleh nanyi...

nanti da sign in dlm kubor x bleh da nanyi...

lalalalalalalalalala....

manusia benci umno-be end delete 2 March 2010 at 17:50

tahap tdesak tahap cipan ni..cipan pon xde tdesak sbegini rupe..desperado btul la umno-be end..
bek ltak nyanyian nasyid lg bgus le..lagu tu xde spe nk nyanyi nye..len aa kalo lagu tu mmg dh ade org nyanyi..hak3 ;D

Anonymous | March 1, 2010 10:02 PM

TAK ADA BUKTI KUKUH ... SESIAPA PUN BOLEH BUAT ATURCARA SEBEGITU ... BUDAK BUDAK TAHUN 3 PUN BOLEH BUAT ... FITNAH FITNAH FITNAH ... BANGSATTTTTTTTTT

jawapan:
Ko ingat aku ni suke buat fitnah macam ko? pegi cari sekolah tu tanya cikgu2 yang terlibat, jangan datang sini setakat nak tunjuk bodoh ko.... Zombie UMNGOK yang bongok!

yg kelakanya lagu umnno boleh ada..?
kakakakakakakakaka..
ciannye umno ni..
haha..

tima kasih sebab beri pendidikan kepada rakyat m'sia, cuma kenapa sistem pendidikan perlu disesuaikan mengikut umur sedangkan perkembangan akal boleh menjangkau lebih dari yg diperlukan? Adakah ini salah satu taktik yang di pelopori oleh penjajah dahulu dan masih diteruskan hingga kini oleh kera-jaan be-end?

mengapa fakta2 mengenai sejarah m'sia terutama mengenai kesultanan melayu serta kisah2 perjuangan menentang penjajah di ubah dari fakta sebenar?. Cuma taktik penjajah british yang gunakan konsep ini utk menutup kejahatan pihak mereka dan menutup cerita sebenar dari diketahui.

jika kita lihat kembali bagaimana penjajah british mentadbir tanah melayu dulu mereka lebih mengutamakan pendidikan kepada org2 bukan melayu supaya org melayu ketinggalan dan tidak cekap, jika ada anak2 melayu masuk sekolah tahap kecermelangan mereka disekat dan tidak dikembangkan pemikiran kerana bagi mereka org2 melayu hanya perlu jadi hamba bagi mereka, di masa itu ada sekelompok org2 melayu menyatakan rasa tidak puas hati barulah ada sedikit ruang itu pun tidak ramai berpeluang belajar sampai habis, british melihat peluang ini utk menyerapkan unsur2 sayangkan penjajahan, idealogi empayar penjajah serta pro british, ramai2 anak melayu terperangkap dan mereka2 ini mula menganggotai pertubuhan seperti mason, illuminati. Samada mereka terpaksa atau secara relahati perbuatan mereka sudah di kira bersubahat.

Pandai sungguh hang..........ada lagi ke kan apa dan buat hiburan santai sebab kes ni budak dj 1 pun boleh buat


EmoticonEmoticon