Tuesday

Video Pembunuhan Paling Kejam


khabarnya video pembunuhan kejam ini telah tersebar luas di forum-forum eropah, tak lama lagi dijangkakan video ini akan tersebar ke seluruh dunia. Di dalam video ini dapat disaksikan beberapa orang remaja membunuh seorang lelaki yang agak lebih dewasa daripada mereka, mereka ni semua memang berhati binatang, langsung tiada perasaan, kepala lelaki itu dipukul bertalu-talu dengan sesuatu benda yang keras, kemudian perutnya ditikam bertubi-tubi dengan screw driver. Selain itu mata sebelah kiri lelaki itu juga dicungkil dengan pemutar screw (screw driver).

Menyedari nyawa lelaki itu agak liat untuk melayang, salah seorang dari pemuda tadi menghentam kepala lelaki berkenaan dengan menggunakan tukul besi yang besar beberapa kali. Saksikanlah pembunuhan kejam yang terlalu kejam sampai CiliK pun terpejam-pejam nak tengok video nih, seumur hidup CiliK barangkali inilah video pembunuhan kejam yang paling kejam pernah CiliK tonton. Bagi anda yang lemah semangat, tak tahan tengok darah, atau berjiwa sentimental, CiliK sarankan tak payah ler nak tengok video nih, kang pensan pulak....





Ehsan dari Video pembunuhan kejam

Ape perasaan korang lepas tengok video nih? Terpejam-pejam tak?
hahaha.... ngeri siot
Tak puas ke tengok video ni? em tengok yang ni pulak Video ngeri

17 comments

Astaghfirullah hala'zim... subhan Allah... perangai macam binatang!

Hello, Milo! Thanks for dropping by.

Salam wrt..kenapa tak boleh play pun?

Klik kat button 3 segi tu srikandi.....

ala..xkn 2 je

mmg kejam..nk bunuh pun bia la trus bunuh je. kesian, sape la family laki yg kene bunuh tu..

itu yang dinamakan berhati binatang.....

binatang pn x cmni..

Binatang tak pandai bunuh sebab hobi... biasanya binatang bunuh sebab nak makan (^_^)

ish..ish..ish....kejam nya.tapi apakan daya kekadang demdam kesumat tu ler jadinya bila takda iman.cuba kita tengok bila orang marah sampai naik baran contohnya dialog macamni"aku dapat ko mesti aku kerjakan ko cukup2".so bila dah dapat jadiler macam nih

astargfirullah...keji la diorang ni..kenapa nak seksa die? kenapa ketuk kepala?? kenapa xketuk kat jantung aje? jantung behenti,mati la..

http://en.wikipedia.org/wiki/Dnepropetrovsk_maniacs

adakah perbuatan ini satu keseronokan???
pasti tuhan memberi balasan seksa neraka jahanam..
pasti juga malaikat maut cabut nyawa mereka dgn kejam..

xcleh play pon de link g x???huhuuh

xley play ponn..


EmoticonEmoticon