Wednesday

Dokumen perjanjian Kerajaan dan yahudi APCO


Di dalam persidangan parlimen baru-baru ini Datuk Seri Anwar Ibrahim telah membuat pendedahan berkenaan perjanjian Kerajaan bersama dengan syarikat yahudi (APCO) melalui satu dokumen yang didedahkan di dalam dewan parlimen. Tentu ramai yang tertanya-tanya kan? dokumen ape yang didedahkan anwar tu ye? Siapa yang beritahu anwar berapa banyak duit rakyat telah kerajaan habiskan untuk syarikat yahudi ini? bagaimana Anwar tahu semua ini? jawapannya ada di dalam beberapa buah dokumen yang didedahkan oleh Anwar. Pada entry kali ini CiLiK© bagi satu set dokumen dulu anda lihatlah sendiri. dokumen-dokumen seterusnya akan didedahkan kemudian. jom layanz....










Di sini jelas sekali pembabitan kerajaan yang bersekongkol dengan Yahudi APCO ni tidak dapat dinafikan lagi. Anda nilailah sendiri, sebelum ni penyokong-penyokong UMNGOK kecoh kononnya anwar ajen yahudi! Tanpa Bukti kukuh mereka kata Anwar ejen yahudi. Hanya dengan memaparkan gambar anwar bersama mat salleh di dalam persidangan antarabangsa diorang kata Anwar ejen yahudi. Anwar memang diketahui menghadiri beratus persidangan antarabangsa, tentulah pelbagai orang dia jumpe dan bersalaman haiya! Sekarang ape diorang nak jawab dengan pendedahan dokumen ni?! Siapa sebenarnya ejen yahudi?!




CiLiK©: Cube korang lihat gambar di bawah ni, mesra betul anwar minum petang dengan Najib. Kenapa zombie-zombie UMNGOK tak kata Anwar ejen Barisan Nasional? atau ejen Najib? Inilah perangai zombie-zombie tak berakal mereka-reka cerita dan bukti!

11 comments

bai...pergi selidik betul-betul apa sumbangan APCO kepada dunia.

Sapa yang serang APCO.apa kaitan APCO dengan negara-negara maju.


pergilah. =)

@Anonymous 2:54AM,

Aku rasa ini sudah cukup menerangkan apa itu APCO disebalik kehandalannya

http://anwaribrahimblog.com/2010/03/30/nota-ucapan-anwar-ibrahim-di-parlimen-berkenaan-skandal-apco-30-mac-2010/

Dan sekarang masalah keselamatan negara. Tapi kenapa ramai tidak risau tentangnya?

oi bai.
lu ckp kepala bana apa lah.
bodoh!
org mcm lu mmg elok dibodohkan sebab mmg bodoh.

Dan ini juga

http://www.malaysia-today.net/index.php?option=com_content&view=article&id=30939:baraks-one-israel-and-najibs-one-malaysia&catid=22:the-corridors-of-power&Itemid=100085

Lantaklah nak panggil aku bodoh ke apa ke. Tapi ada aku kata aku percaya sepenuhnya?

klu korang tgk the arrival..nnt korang phm apesal..
baru skunk nak kopek cter2 ni..
ko tgk mamat ni kupas bler..
http://ibnuyaacob.com/?p=1093
dgn ni
http://ibnuyaacob.com/?p=1079

Kamen Rider Black~ delete 31 March 2010 at 23:09

hehe...aku dah beres The Arrivals and Phase 3...
mmg ade kaitan....bende2 mcm nie mmg dah dijangka....dkt Malaysia pon ade Freemason lodge...

paham la yek...

wahai pencacai2 UMNGOK...

Orang AAAAMMMMMMMMMMMMMNNNNNNNNNNNOOOOOOOOOO mmg suka ikut idea org Isreal......1Malaysia ka....Wawasan2020 ka.....semua org AAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMNNNNNNNNNNNNOOOOOOOOOOOO yang buat.....fikir dulu sebelum cakap......

Apa sumbangan korang plak pada negara? korang mcm NATO (No Action Talk Only)

alah smuanyer bangang.x kire umno ke, pas ke, dap ke, pkr ke berpolitik sbb nak duit jer,bkn ape pon.

anon 4:25..bkn sume mcm 2..klw die bnr nk b'khidmat mcm mne...ni dlu dok afrika ker...x tau kte merdeka pn sb ade nyer p'juangan umno n parti2 yg mahu bebas dlu...


EmoticonEmoticon