Wednesday

Lagi UMNO buat lawak bangang berdolak dalik


Hai apa punya merapulah UMNGOK dengan Be End ni, kejap kata setuju nak bawa isu royalti ke mahkamah, kejap kata tak wajar, dah macam apa dah. CiLiK© pun dah pening kepala, rakyat Kelantan lagi pening kepala. Hmmm dipendekkan cerita korang tengok sendirilah keratan Akhbar nih. (Klik untuk membesarkan image)





Ha yang ni pulak ulasan hisyamudin, kata bawak ke mahkamah tak wajar pulak, diorang kenapa sebenarnya? Nak main-mainkan rakyat ke? Depan batang hidung pun nak berdolak dalik, rakyat ni dah jadi bodoh ke semua? Apalah kesian rakyat Kelantan.... tengok ulasan Hisyamudin pulak.... (Klik untuk membesarkan image)



CiLiK©: Rakyat ni hari-hari kena tipu jelah. Teruskanlah mengundi UMNGOK dan Be End yang kaki belit nih.

4 comments

haha..
bn carca marba.. bengong..
haha

Tulah aku pun pelik baca kenyataan Hisyamudin. Sebelum ni ckp settle kat mahkamah pastu sek ni ckp tak wajar pulak. Tak ke bengong namanya tuh. Yang terus menyokong Umno pun mmg sengal sbb sokong org2 hampeh mcm Hisyamudin ni.

sebabnyer mudah adun2 BN tu bodoh psl law..diowng pn kn tipu dgn statement dari pusat untuk keliru kan rakyat....sdangkan hisyamudin tau peluang tuk mnang tipis..x psl2 kn lobi pihak yg berkenaan tuk mnang..duit dah habis ni beli adun n mp pembangkang..

untuk menjadi seorang menteri mesti kena pandai memutar belitkan cerite.....hari ini cakap A jap lagi cakap B last sekali wartawan tipu...media tipu....mana ada saya cakap mcm tu...tak caya..perhatikan sahaja....


EmoticonEmoticon