Sunday

Pelakon lucah terajui parti komponen BN






Datuk Seri Dr Chua Soi Lek memenangi jawatan presiden MCA manakala Datuk Seri Liow Tiong Lai pula menang jawatan timbalan presiden.

Empat jawatan naib presiden dimenangi oleh Datuk Ng Yen Yen, Gan Ping Sieu, Datuk Donald Lim dan Datuk Chor Chee Heung.

Chua mendapatkan 901 undi, menewaskan Tan Sri Ong Ka Ting yang mendapat 833 undi manakala Datuk Seri Ong Tee Kiat memperolehi 578 undi.

Bagi jawatan timbalan pula, Liow mendapat 1,171 undi, menewaskan Datuk Kong Cho Ha yang memperolehi 1,106 undi.

Bagi jawatan naib presiden, Dr Ng mendapat 1,528 undi, Donald Lim (1,469) manakala Chor dan Gan masing-masing mendapat 1,202 undi.

Nampaknya masaalah moral pemimpin tidak menjadi penghalang kepada para penyokong MCA untuk terus menyokong Soi Lek. Hari ini mencipta sejarah apabila pemimpin yang mempunyai salah laku seks tidak ditolak oleh sistem demokrasi di dalam MCA. MCA akan terus dipimpin oleh pelakon lucah terkenal Malaysia tahniah MCA!


CiLiK©: Agaknya ahli MCA memang macam ni kot, setakat seks luar nikah ni bagi diorang perkara biasa. Nampaknya terbukti MCA tidak mementingkan moral untuk menjadi pemimpin! Moral ditolak ke tepi. Petua baru nak jadi Pemimpin kena jadi pornstar dulu keh keh keh...

20 comments

dengan menangnya pelakon cd blue ni, maka, bertambah la point kita untuk menibai puak2 umno nih..... dok kata kat DAP bukan main, sekarang depa dah ada pelakon cd blue jadi presiden parti komponen BN....

Wow pelakon lucah menang!
hebat2... pasni BN dah boleh luluskan
lesen pelacuran pulak kat Malaysia.....

Kah kah kah....
Penyokong MCA ni dah hilang akal ke ape?
Pelakon CD Blue pun diorang boleh pilih?
Aduh tercemat sungguh Barisan Nasional!

Dunia Akhir zaman!!

PELAKON CD BLUE TU PUN DAH KIRA OKEY LE, DAH BIG BOSS PUN KAKI BETINA LAGI DASYAT SAMPAI HILANG DARI MUKA BUMI NI, ANAK2 BUAH APA LGI

hu dasyat la,UMNO ni pelakun pembunuh ada pelakun blue dah ada,lepas ni calon cerita apa pula yg jadi pilihan MIC.

sekurang-kurangnya dia gentleman berani mengaku....

MESTI PENING PAK NAJIB NGN KEPUTUSAN MCA NI..HAHA.. KALAU NK SELAMAT.. TENDANG JE KELUAR MCA DARI BN.. ABIS CITER.. NI APE PULAK MAMAT NI BOLEH MENANG?? DAH ILANG AKAL KA AHLI2 MCA NI?!#@$%#@

Tak betul tu..dia bukan pornstar..org yg curi2 ambik video dia main..bukan dia berlakon.Dia mmg bersalah tapi dia teraniaya sbb org curi2 ambik gambar dia...

mcm gak Eli bogel tu yg muslimat PAS peluk2 pertahankan...dia mmg salah dari segi akhlak..tapi gambar tu org curi2 ambik teraniaya....

So CILIK kenalah paham maksud pornstar tu..jgn main guna..tak paham tgk kamus..
Mcm mana ada nampak persamaan kedua2 kes di atas?

Kalau dlm islam, hukuman bg orang yg berkahwin tapi melakukan zina dgn org lain adalah jauh lebih berat dari yg belum bkahwin.

Lu pikir la sendiri!

Eli tu ada berzina ke (berdasarkan dlm gambar tu) ??
Gua, lu dan lu olang pk la sendiri!

Kamen Rider Black~ delete 29 March 2010 at 00:31

Tak betul tu..dia bukan pornstar..org yg curi2 ambik video dia main..bukan dia berlakon.Dia mmg bersalah tapi dia teraniaya sbb org curi2 ambik gambar dia...

mcm gak Eli bogel tu yg muslimat PAS peluk2 pertahankan...dia mmg salah dari segi akhlak..tapi gambar tu org curi2 ambik teraniaya....

So CILIK kenalah paham maksud pornstar tu..jgn main guna..tak paham tgk kamus..
Mcm mana ada nampak persamaan kedua2 kes di atas?


wow, LICIK, knape bela org yg practice adultery?

Eli nyer gambo tu time die tdo...bkn tgh ber'gomo'l ngan org atas katil.....

Chua soi lek mmg dah obvious beromen...nk ckp ape lg?

satu

ni da xde calon lain ke...
asyik2 org same, walau prangai x btul mcm mne pun ble mng,
tkar laa org, ni nk memimpin ke nk benda lain ni...
org malaysia ni ad otak laa nk fikir...x bodo mcm #@$@$...

haha......MCA2...apa nak jadi la....umno agak2 sokong x?hahaha

hehehe...bela eli pulak...
eli tak pe pasal dah "suci" kot...hehehe

aku tak bela pun chua soi lek..

aku cakap dia bukan pelakon porno @ pornstar...dia bukan pelakon...betul tak?

Kalau ditakdir pemimpin PAS tgh main kena curi rakam nak panggil pornstar jugak ke?

hehehe kamen..nak cakap apa yerk..ntah ..gambar Eli tgh tido erk..mesti ko tgk ni gambo2 tak elok tu..hishhh...So tak pe la Eli n boyfren dok dlm umah sama2..hehehe..ntah la aku tak tau sgt bab2 hukum hakam ni..Lu pikir la sendiri

dasyat kau ni licit suka tengok cita blue memang muka blue kau ni

suka ati dia ler nk main ker nk ape ker dh dia kapir.tak salah bg dia.korang x payah ler nk bcakap psl moral ni.korg tu bia bmoral dulu.

a'a. betul la tuh samad. cakap ikut sedap mulut.

effect dia kita tak fikir kan. x kira la dia islam atau kafir. tapi dia kan memimpin.

pastu naik pulak kabinet. pegang salah satu jawatan penting dalam negara. kalau kata menteri belia la dia dapat, pastu belia2 sumer satu negara ngikut.

hoh.. wosak2, fikir la sebelum nak comment tuh. dah kafir tu satu hal, buat benda bukan2 dah di maafkan dan dterima tanpa hukuman satu hal. aish..

sham, shah alam

Kamen Rider Black~ delete 29 March 2010 at 18:11

samad:
suka ati dia ler nk main ker nk ape ker dh dia kapir.tak salah bg dia.korang x payah ler nk bcakap psl moral ni.korg tu bia bmoral dulu.

memang la suke ati diorg nk buat ape...tp kalo kite dah tau die x bermoral....buat ape pilih die jadi pemimpin...??

Sham: aku sokong...

Licik:
1) Eli nonmuslim + dia bujang...... Gambar die yg kluar internet x pon tjk die tgh beromen....Tjk die tgh tdo aje...
2) Chua Soi Lek nonmuslim + married...but slept with another woman...without his family knowing...isn't that adultery?
N benda ni, drpd ayat ko...dpt disimpulkan yg ko dh tgk...eww..
3)Kalo pemimpin beragama Islam berzina, x kira bujang atau dah kawen, memang x patut jd pemimpin .....diorg patut kene hukuman hudud yang ALLAH swt tetapkan...

Dunia oh dunia...

Ni lah tanda akhir zaman.. orang zalim diangkat jadi pemimpin.. Tak kira la dianiaya ke apa ke.. gentleman mengaku ke apa ke.. Ada pulak puak yang membela ye??

Puak yang membela pemimpin camni kenapa caci orang agama yang lebih bermoral? Itulah yg aku tak faham.....

Ketakadilannya di sini ialah Soi Lek jer kena hentam..si Eli Wong tu tak pulak kena hentam ngan korang..si Eli siap dikekalkan jawatan lagi..Sendiri mau pikirla..kdg2 nak hentam org, tapi dlm rumah sendiri kena gak tengok..

REAL BETOI TELANJANG BULAT TUE!! LEPAS NIE MAKIN BANYAKLERRR PORNO STAR DLM BE-END IALAHHH 1M'SIA KAN!!


EmoticonEmoticon