Saturday

Surat Mahathir kepada PM Israel




Hari ni CiLiK© nak kongsikan kepada semua pembaca tentang satu surat bertarikh 16 Ogos 1999 oleh bekas Perdana Menteri Malaysia, Tun Mahathir kepada Perdana Menteri Israel Pada Ketika itu Ehud Barak. Sebelum ini kita dah lihat bagaimana Najib bersetongkol dengan Yahudi, rujuk sini Bukti Najib bersetongkol dengan Yahudi, Namun surat ini membuktikan hubungan Kerajaan dengan Israel sudah terjalin semenjak zaman Mahathir lagi.

Dalam Surat ini Tun Mahathir Mengucapkan tahniah kepada Perdana Menteri Israel Ehud Barak di atas kemenangannya pada pilihanraya. Kalau dilihat di dalam surat ini, Jelas sekali Tun Mahathir memohon pertolongan dari PM Yahudi itu untuk melobi Malaysia berkenaan dengan "Clinton Fund" berhubung dengan Pilihanraya Umum Malaysia yang akan diadakan tidak lama selepas itu.

Perenggan kedua "surat" ini menyatakan keikhlasan Mahathir yang berharap agar dapat diaturkan satu pertemuan (antara beliau dengan Barak) melalui Menteri Luar ketika itu, Syed Hamid Albar dengan David Levy (Menteri Luar Israel) bersempena dengan Perhimpunan Agung Tahunan Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu (UNGA) bagi membincangkan perkara berkaitan pungutan dana untuk parti UMNO dalam persediaannya menghadapi PRU 10. Secara mudahnya, Mahathir memohon bantuan Israel untuk melobi Presiden Bill Clinton bagi mendapatkan bantuan kewangan untuk membiayai perbelanjaan pilihanraya UMNO!

Perenggan ketiga pula menyebut kesediaan Mahathir untuk membenarkan pasukan tentera udara Amerika Syarikat menggunakan tanpa had (unlimited use) kemudahan pengkalan tentera di Malaysia sebagai balasan timbal balik atas bantuan dana oleh Clinton Fund dalam membiayai perbelanjaan pilihanraya parti UMNO.

Malah Tun Mahathir yang lantang menentang Yahudi ini menawarkan kepada Ehud Barak pendekatan hubungan Diplomatik yang baru kepada Tel Aviv. Seperti yang kita sedia maklum, Malaysia tidak pernah mengiktiraf Israel sebagai sebuah Negara, Namun di sini jelas sekali Mahathir menawarkan hubungan diplomatik kepada Israel. Apa semua ini? Sila klik gambar di bawah untuk membesarkan image





CiLiK©: Mungkin surat ini boleh menceritakan sesuatu tentang bagaimana Bendera Yahudi (Israel) ini boleh berkibar megah di bangunan UMNO PWTC.

50 comments

Kamen Rider Black~ delete 20 March 2010 at 16:19

Somewhat blh diagak...pasukan kriket israel + Freemason lodge house yg ade kat malaysia nie...


We are now in the age of awesome deception...May ALLAH protect us..

Betul ke surat tu? tak de pengesahan pun untuk mengatakan benar..

Skrg smua benda boleh edit..pirahhhhhh

Tarikh surat tu 16 Sept atau 16 Aug?

gmb pwtc 2 pon mcm lain jer..

Aqah

Ini kalau masuk dalam berita TV, mesti tak terkata orang UMNO...

nampak sangat la surat ni kena tampal sane sini...
klu scan surat xkan la sampai buruk mcm tu siap ade bekas tampal kat setiap ayat...
lawak la klu ade orang percaya. memang bodo kpd yang percaya.
pk guna otak..jgn emosi...teliti surat tu betul2

org edit gambo artis bogel lg clear.

gambar tu bukan pwtc...hahahah lawak la sape yang buat ni...
mane de bahagian pwtc mcm tu...warne bangunan sah2 lain.
orng yang nak menipu ni kurang skit la kebijakan dia...
kepada yang buat sila study betul2..jgn malukan diri sendiri.
g la melawat pwtc tu, n ambil gambar bayak2 tuk simpanan mase depan

fairus oh fairus, ketika tu ia berlaku dizaman pemerintahan Dr.M dan gambar diambil pada tahun 2005. UMNO sewa bangunan PWTC ketika itu dan menggunakan duit rakyat. Skrg, UMNO pindah ke bangunan mereka sendiri.

Kebebasan bersuara bukan kebebasan menipu, jika beginilah perlakuan PR bila memerintah, hancur negara.

Fairuz yang dungu ini dia bukti yg kamu mahu..
Ini isu tahun 2004/2005 biasalah kamu dah bodoh
nak buat mcm mane... tak boleh nak marah
baca elok2 ye fairuz....
http://palestinkini.info/?p=728

Tang mana yg korang kata ayat dalam surat tu ditampal..??

org kalau dah dengki dgn UMNO,mcm2 la cerita dibuat.ini la Melayu,pantang tgk org lain senang,ada je benda nak di buat.typical malay betul..bknnye nak fikir mcm mana nak improve diri sendiri,tapi fikir utk jatuhkan kaum sendiri..bodoh..mmg melayu mudah lupa...

Kamen Rider Black~ delete 21 March 2010 at 10:41

Ape yg kite buat skrg 'amar makruf nahi mungkar'....itu po kalo ko tau maksud die ape... ;) Dengki dengan UMNGOK?.. x kuase aku..baik aku g lipat kain baju aku..


Jatuhkan kaum sendiri? bkn ke UMNGOK yg tgh wat mcm tu??


Tepuk dada, tanya Iman.........

jatuhkan Orang melayu yang terpesong rasanya lebih mulia dari Jatuhkan AGAMA ISLAM... kamu sendiri katakan melayu mudah lupa.. nampak sangat sebab melayu juga "mudah" lupa dengan Agama Islam :)

pemimpin UMNO kaki Arak dan judi!!
perangai UMNGOK sama jahat mcm yahudi zionis!!

how did you get all these???
do you work with government and somehow sneak into the confidential properties just to know the truth?

Ada kumpulan yang mempunyai underground network la

Sedangkan sekuriti dari pentagon pun ada hacker boleh masuk, ini pula sekuriti haprak yg dari Malaysia. Tu pun nak hairan? haha

alahh..ini mentaliti puak2 pembangkang ...tapi kalau surat tu DAP ke yg tulih sampai mati kerat tengkok pun tak nak percaya...

Mental dah corrupted..sian

film avatar pun da nampak cam real. ape lagi cite paranormal activity. ni apakan pula sekeping surat? jom kita pikiaq ramei ramei

1) Alamat kat letter head pun salah. mana ada West Block ? Yang ada West Wing (tu pejabat TPM) atau East Wing (Pejabat KSN)

2) Alamat pejabat PM ialah :
Prime Minister's Office,
Main Block, Perdana Putra Building,... See more
Federal Government Administrative Centre,
62502 Putrajaya, MALAYSIA
Tel : 603-8888 8000
Fax : 603-8888 3444

3) Number telephone dgn number fax pun salah.

4) Tambah lagi, PM tak akan CC pada Ambassador. Tu faux pas namanya bang.

5) There is no such this as Malaysian Embassy of USA. Check balik nama betul Malawakil Washington dalam website Wisma Putra

6) Tun mahathir masa jadi PM tak pernah tulis guna font Arial Black dan ada underline. Even sekarang pun govt tak pakai font macam tu unless kalau buat draft speech kat Parlimen.

7) Kenapa lepas nama mahathir Mohamad ada titik noktah??

8) Orang tak refer Ambassador as 'The Ambassador'. Ada title nya sendiri.

9) Kenapa pulak PM hantar surat pada Head of foreign government nak kena ada nombor rujukan fail pulak? Tak pernah dibuat oleh orang lah.

10) PM kalau tulis dia akan guna handwriting kat atas "Dear ...."

11) banyak lagi lah anomaly nya surat ni. Kalau nak tau lebih lanjut kena belanja aku minum teh tarik.... sekarang aku nak cabut pergi Fitness First.

Dalam hal ni, aku rasa lebih baik stay neutral je. :)

hahaha..thank you pak duta..

ha tu cakap org ade ilmu..hang jdn main dok bubuh je CILIK oii..

nanti hang kena dgn "kementerian AMARAN dalam negeri" baru tau..

lalalalla..senangnya dlm hati...

wei lu orang janagn nak edit surat rasmi.......gua nampak jelas kesan edit pada surat nie........nanti lu masuk ISA mau kaaaa

ingatkah... fitnah tu lebih teruk/zalim dari membunuh.....

Ramai umngok yang pertikai foto dan surat tu menyuarakan tidak percaya. Ini satu perkembangan bagus dan tahniah kepada Tuan CILIK kerana telah menCELIK kan mata orang2 umngok supaya berfikir, mengkaji, menganalisa sesuatu perkara.

Kita harap cara berfikir positif begini dapat diteruskan apabila mereka menatap Utusan Meloya(buruk) dan media mereka pula.

Dan cara berfikir begini perlu diteruskan dalam menganalisa kes liwat 1 dan 2 terhadap Anwar. Kaji dan scanlah habis2an segala fakta pendakwaan seperti mana anda mengkaji foto dan surat di atas.

Nampaknya blog seperti ini jugalah yang dapat membuka minda penyokong umngok yang telah sekian lama terpenjara dan beku fikiran oleh media BN selama ini.

Sikit masa lagi habislah umngok dan BN kerana semakin ramai penyokong mereka menjadi pengkaji dan penganalisa setiap gerak kerja dan penyelewengan mereka.

Inilah yg dikatakan manusia merancang dan Allah juga merancangan, sudah tentulah rancangan Allah yang akan menang.

Tahniah semua. Amiin.

Sudah2 la tu dok dengki tak habis dengan UMNO. Jaga la penipuan parti kau sendiri sebelum nak sebuk dengan hal parti org lain.

Berikut adalah nama-nama mereka yang menjadi teman rapat dan hulubalang Datuk Seri Anwar Bin Ibrahim. Bukan calang-calang orang. Mereka ini mempunyai kekuatan tersendiri.


1. Chandra Muzaffar (Timbalan Presiden Parti KeAdilan Nasional)
2. S. Nalla Karuppan (Ketua Bahagian PKR Kepong)
3. Ezam Mohd Nor (Ketua Pemuda PKR)
4. Anuar Shaari (Setiausaha Anwar Ibrahim)
5. Fairus Khairuddin (ADUN Penanti – Timbalan Ketua Menteri Pulau Pinang)
6. Zahrain Mohd Hashim (Ahli Parlimen Bayan Baru)
7. Zulkifli Noordin (MP Bandar Baru Kulim)
8. Zainur Zakaria (Bekas peguam bela Anwar, AJK Parti KeAdilan Nasional)
9. Ruslan Kassim (Ketua PKR Negeri Sembilan dan juga Ketua Penerangan PKR)
10. Nell Onn (Ketua Wanita Parti KeAdilan Nasional)
11. Jeffrey Kitingan (Naib Presiden PKR)
12. Marina Yussuf (Naib Presiden Parti KeAdilan)
13. Lokman Noor Adam (Setiausaha Angkatan Muda Keadilan)
14. V. Arumugam (ADUN Bukit Selambau)
15. Mohd Radzi Salleh (ADUN Lunas)
16. Badrul Hisham Abdullah (ADUN Pelabuhan Kelang)
17. Tan Tee Beng (Ahli Parlimen Nibong Tebal)
18. Sallehudin Hashim (Setiausaha Agung PKR)
19. Dr Halili Rahmat (Bendahari PKR Hulu Selangor)
20. Muhammad Zahid Md Arip (Naib Ketua Pemuda PKR)
21. Mohsin Fadzli Samsuri (Ahli Parlimen Bagan Serai)
22. Hamdan Taha (Timbalan Pengarah Pilihanraya Keadilan)
23. Dr Abdul Wahid Ahmad Suhaimie (Pengerusi Perhubungan Keadilan Pahang)
24. Jamaludin Abu Hassan (Pemangku Ketua PKR Padang Serai)
25. Mohd Hanafiah Man (Ketua Pemuda Keadilan Perak)
26. Fakhrul Azman Abu Bakar (Exco Pemuda Keadilan)
27. Shamsul Bahari Shamsuddin (Exco Pemuda Keadilan)
28. Rosli Mohd Johar (Naib Ketua Pemuda Keadilan Wilayah Persekutuan)
29. Zainuddin Awang (Exco Pemuda Keadilan Terengganu)
30. Datuk Bujang Ulis (Keadilan Sarawak)
31. Rusli Mohd Shariff (Naib Ketua Pemuda Keadilan Negeri Sembilan)
32. Jeffry Nizam (Exco Pemuda Keadilan Pahang)
33. Jamaluddin Mohd Radzi (ADUN Behrang)
34. Kapten (B) Mohd. Osman Jailu (ADUN Changkat Jering)
35. Tan Wei Shu (ADUN Bakar Arang)
36. Soraya Sulaiman (Ketua Penerangan Wanita PKR)
37. Roshanita Mohd Basir (Timbalan Ketua Wanita PKR Bahagian Bagan Serai)
38 . Datin Saidatul Badru Tun Said Keruak (Naib Presiden PKR) – Updated

Saya ingin bertanya kepada saudara saudari sekalian,

Jika mereka yang di atas, yang pernah menjadi orang kuat dan panglima terkanan Anwar Ibrahim sudah meninggalkan parti PKR dan Pakatan Rakyat, mengapa saudara saudari sekalian yang saya rasa tidak pernah mengenali Anwar secara dekat, yang hanya pernah melihat beliau dari jauh atau hanya dalam televisyen, atau mungkin pernah berjabat tangan hanya sekali dua dengan beliau, masih mahu menyokong Anwar?


Adakah anda semua pemimpin atau ahli-ahli politik bahagian PKR? Adakah saudara saudari pernah makan tengahari dengan Anwar? Saudara saudari pernah berceloteh, bergurau senda dengan beliau? Saudara saudari kenal beliau secara dekat sudah bertahun tahun? Saudara saudari sering berhubung melalui telefon dengan beliau?

Saudara saudari begitu rapat dengan Anwar Ibrahim hingga boleh dengan senang keluar masuk banglo mewah milik Anwar?

Tidak pernah kan?



Jadi mengapa saudara saudari masih ingin menyokong Anwar Ibrahim tatkala mereka di atas yang begitu rapat sekali dengan beliau sudah meninggalkan beliau atas dasar hilang kepercayaan?

Apakah bendanya yang membuat saudara saudari begitu HADAP sekali dengan Anwar Ibrahim hinggakan saudara saudari sekalian masih mempercayai beliau walaupun mereka yang begitu kasihkan Anwar suatu waktu dahulu sudah meninggalkan beliau?


LU PK LA SENDIRI

PR xde idea nk kutuk DSDr Mahathir... kemukakan bukti yg sahih... surat 'The Ambassador'(hahahaa... klakar!!!) ntah ape2... bdak skolah pon leh wat!!!!~

Kepada yang nak bela umno dan tun makathir di sini,aku harap korang semua boleh saman kalau bukti yg ditunjukkan ni tak betul.Aku percaya polis,peguam negara pasti memihak kepada umni/bn.Gerenti engkorang menang punya!

aiyo, nmpk sgt la surat tu kne photoshop.

bangang...surat tipu ni beb..

yang tukang post ni lagi la..sampai ko mati la saham pitenah ko dapat..

SEJARAH TELAH MEMBUKTIKAN BAHAWA UMNO BERSEKONGKOL DGN YAHUDI SEJAK ZAMAN SEBELUM KEMERDEKAAN NEGARA LAGI...

Bila UMNO kata mereka yg memperjuangkan kemerdekaan tanah air kita ini.. maka hampir 80% golongan muda dan golongan cerdik pandai dari kalangan bangsa melayu akan bangun berdiri meminta bukti serta fakta yg kukuh siapa dia manusia2 dlm UMNO yg mempertahanankan tanah air kita dahulu..


Orang UMNO mana yg mengangkat senjata menentang penjajah..?? orang UMNO mana yg terpaksa melarikan diri ke dlm hutan dgn meninggalkan anak isteri / suami semata2 kerana diburu oleh tentera2 british kerana dituduh sbg komunis dan gerakan2 berhaluan kiri..

Tun Mahathir dan Tunku Bedol Raman Kat mana masa tu..?? dibawah naungan British bukan..?? menjadi anak emas Britishkan..!!


Knp para pemimpin melayu yg menentang British ditangkap di bawah ISA, dibunuh dan diburu sehingga ke dlm hutan..?? siapa yg menjadi dalang dan tali barut British serta pemberi maklumat risikan kpd pihak British tentang gerakan2 pejuang melayu tersebut sehinggakan mereka semua dijejaki dan ditangkap oleh british... ??


Golongan yg menjadi Baruah British inilah yg pada waktu dan ketika ini dgn tidak berasa segan silu mengatakan bahawa mereka semualah yg berjuang menuntut kemerdekaan..


Wahai sekalian Mahluk UMNO kalau kalian semua bodoh jangan pula cuba nak memperbodohkan org lain terlebih2 lagi golongan generasi muda melayu..


Semua org tahu yg UMNO ini dululah yg menjadi kakitangan serta mata telinga British dan bekerja dgn kerajaan British untuk mentadbir Malaya.. huhu.. kalau dgn Puak2 tak berpelajaran serta sengal bolehlah nak temberang... .


Semua org tahu bahawasanya,Orang2 UMNO nilah dahulunya yg mengampu pihak British serta menghasut serta merendah2kan org melayu dgn hasutan yang cukup popular pada masa itu..
" Macam mana org melayu nak perintah negara sendiri kalau nak buat Jarum sebatang pun tak tahu "

Justeru itu UMNO dgn redha menerima pakai Perlembagaan Negara ciptaan Sir Load Reid ( seorang Yahudi ) hingga ke hari ini dan membakulsampahkan hukum Allah.. - bukti nyata UMNO bersekongkol dgn musuh Allah yang nyata..

Ketika British memperkenalkan konsep " Jus Soli " iaitu menerima dan mengiktiraf semua bangsa yg berada di Malaya ketika itu sebagai warga negara malaysia ( cina dan india ). Siapakah yg bersetuju dgn agenda yahudi tersebut..?? bukankah tangan2 UMNO yang menyambutnya dgn redha..?? walaupun ketika itu semua ulama` yg bercita-cita mendirikan daulah islamiah dalam negara kita menentang agenda Yahudi tersebut..?? Apakah UMNo masih nak menafikan segala kedurjanaan mereka ketika itu..

Tunggulah di makamah Allah dipadang Mahsyar nanti dan saksikan lah bagaimana Allah membentangkan segala2nya berhubung tentang peranan UMNO bersama2 Yahudi dan Nasara bersepakat merencanakan penubuhan negara proxy yahudi di Malaysia ini.

Kami merayu kepada sekelian Penyokong serta Ahli UMNO yang kononnya drpd golongan cerdik pandai melayu, silalah Tuan2 dan Puan2 senaraikan beberapa nama2 Para pejuang UMNO yg telah ditangkap serta dipenjara oleh pihak British dan telah menggadaikan nyawa mereka demi mempertahankan kesucian Agama dan Maruah bangsa Melayu..

Sila nafikan bahawa org yang merangka serta menulis Perlembagaan Negara Malaysia ( Sir Load Reid ) Bukan seorang Yahudi Laknatullah.. sehinggakan dalam frasa2 terakhir Perlembagaan Negara Yahudi sendiri menulis " Bahawasanya selepas ini tiada sebarang Undang2, akta mahupun peraturan baharu yang boleh mengatasi segala Undang2 yang telah termaktub di dalam perlembagaan Negara baru Malaysia yang merdeka lagi berdaulat.

* Dengan termatrinya frasa2 terakhir tersebut maka segala hukum Allah telah dipijak2 serta diinjak2 di bawah telapak kaki yahudi Laknatulullah hanya dgn kita berpegang kepada Perlembagaan Negara ciptaan yahudi tersebut.

Sila cabar fakta dan sahutlah cabaran Aku wahai panglima dan srikandi ketuanan sekular UMNO..??

kalau korang percaya pada fitnah ini, bermakna anda menymbang juga kepada masuknya ke neraka si penulis durjana ini...

sememangnya para pengikut-pengikut UMNO tidak dapat menafikan apa yang ditulis oleh hafszach, kenyataan yang akan dikeluarkan hanyalah, apa yang ditulis oleh hafszach itu adalah fitnah.

sedarlah wahai pengikut-pengikut UMNO, realitynya UMNO adalah ANAK DIDIK british(yahudi).

Kalau teliti betul2 surat, nampak sgt edited. Yg menipu dapat dosa, menfitnah dpt dosa, yg menyokong pun berdosa....

bodoh!
nmpk sngt edit
pehal la bengap sngt engkorg ni..

nak tipo pun agak2 le...bukan semua org bodo...percaya bulat2..

yg bodo tu admin..hahahahahaha...kebodohan yg melampau...bodo b'tubi2...same bodo ngn anwar

UMNGOK tu asal usulnya dari BRITISH berpaksikan YAHUDI. Tapi ORG@ UMNGOK sendiri tak buleh nak terima, cakap pandai lah. Bila anak sendiri dah rosak akhlak, nak salahkan siapa? Bila anak sendiri dah beranak anak luar nikah, nak salah kan siapa wahai org UMNGOK yg BONGOK? Bila aku dah kata yg pemimpin2 UMNGOK yg korang agung2kan tu buat tak kesah pun dgn apa yg melanda diri & keluarga korang sendiri, KOrang tak nak percaya. Tetap salah kan org lain. Pikirlah lah sikit kalau bukan pemimpin2 UMNGOK korang yg biarkan hiburan melampau2 masuk ke negara ISLAM ni, macam mana tk mengandung anak luar nikah anak2 kesayangan korang tu? Lu pikirlah sendiri UMNGOK YG BONGOK..

semuanya tipu belaka, SESUNGGUHNYA SESEORANG ITU MEMUSUHI APA Y TIDAK DIKETAHUINYA..

wahh ramai betul dajal-dajal umngok barisan neraka yang masuk beri komen kat sini kahkahkah tahniah milosuam...mereka ni sebenarnya lebih percaya utusan meroyan + awang selamat daripada Al-Quran + hadis kahkahkah dan boleh dikata semua pakat jadi CSI officers mengalahkan Horatio Caine superimpose la konon kepala hanggok kahkahkah kepala2 hanggok pencacai UMNGOK ni kalau yang diwahyukan dalam Al-Quran pun tak nak pakai tambah pulak dekat milosuam kahkahkah...apapun teruskan milosuam beri pendedahan sebelum rais yatim sekat WWW...kasi panassss kahkahkahkiok

anjing2 pencacai UMNGOK kat dalam ni hanya sekadar boleh menafikan saja (itulah kemampuan mereka pun tak lebih dari tu) sdr hafzach dah tulis panjang lebar tanpa ada hujah untuk mematah pandangan...sama lah dgn tuan anjing2 pencacai ni.. hanya tahu mengelak dan berselindung disebalik awang selamat...para pencacai dan isteri kpda F.L.O.M ni D.A.Y.U.S.S.S! kahkahkahkiok

orang belajar kat skola pondok pun tau surat nih benar ke idak..
hanya orang bodoh saje yg percaya bulat2 surat ini...

xsekolah kot admin ni...

kalau refer tarikh surat tu n letter head, tahun 1999,putrajaya belom disatukan di dalam wilayah persekutuan lagi.1 februari 2001 putrajaya disatukan dlm wilayah persekutuan n alamat akan berubah jadi cam kat atas...Orang Buta pon akan pikir 18 kali tuk percaya surat ni..pejabat PM aras 5!!...hahaha..klakar sungguh la sape yg buat surat ni!!!

milosuam bodoh...sebab blog kau la org byk dapat dosa..maki sana maki sini,dan penyebar fitnah....

saper nak layan apa yg hafszach tulis??kalau betul pon umno bersekongkol dgn yahudi tp surat yg di upload tu tetap palsu..tak leh terima kenyataan ke??surat tu palsu..fitnah..puak2 PR ni mmg mulut busuk laa,sbb hati dh busuk sgt sampai terkeluar kot mulut..caci maki mmg power laa..TGNA kau ajar ke?kalau dh x leh nk takwel yg surat tu palsu apsal plk nk memperbongok orang lain plk..saper anjing??puak2 PR la anjing sbb sll menyalak kt sini..bongok2 orang umno pon bleh jd PM..korang yg bijak pandai pon cuma menyalak jer reti!!

Kalu tarak silap aci laa..dlm itu buku sajarah tingkatan 3..orang2 melayu(umno) la yg menentang konsep jus soli..buku sajarah itu ada silap la?aci ingat itu hafszach lg betul..

pandai plak puak2 barisan neraka umngok ni nilai antara betol ngan palsu surat tu...atau bebuat pandai jaa...yg depa duk tgk kat tv, kat paper ari2 tu x tau plak nak nilai...bangang...

UMNGOK dari zaman dulu2 lagi dah kawal pemikiran korang dgn paper2 diorg & stesyen tv yg diorg je boleh control(takut kantoi ke?),kalau surat ni pandai pulak korang nak nilai ,abis apa yang korang baca dari paper & tengok kat brita tiap2 ari tu amende? xreti pulak nak bukak minda tu utk menilai? ceh....

Aku harap Melayu akan terhapus dari negara mereka sendiri hahahaha..Aku suka tengok Melayu menentang Melayu tak kira samada dari segi politik ataupun apa-apa ja..SEMOGA MELAYU TUMBANG DI NEGARA SENDIRI DAN TAKUK PEMERINTAHAN DIAMBILALIH OLEH BUKAN MELAYU...Hahahahaha...Bila Malaysia nak kena jaah balik eh? Bia Melayu semua makan ubi kayu hahahahahah.

-ehh pandai pulak surat palsu lahh,edit lah,tampal lah
-bila kuar video lucah,xckp pon palsu..
-percaya 100%,xckp pon edit ke ape..
-bukan nak sokong mana2..kalo da xpercaya ckp la xpercaya
-kalo percaya ckp percaya
-xyah lah ayat bodoh2 tu...brapa jilid ijazah kau ada utk ckp org lain bodoh>?
-ilmu ALLAH tu luas..kita semua masih jahil..so xyah lah berlagak pandai sgt..da pandai sgt buatlah parti baru tgk brape ramai pengikut!!!


EmoticonEmoticon