Wednesday

Video Bapak Katak Pasir Mas mengamuk




Lucu betul tengok Si Bapak Katak menjerit dan mengamuk siap baling-baling kertas lagi, tapi kertas kat situ juga kah kah kah. Si Bapak Katak ni konon nak mengamuk tapi dia sedar dia tak boleh buat apa last-last senyap je kah kah kah. Apa lah hodoh betul perangai, budak-budak pun boleh gelak tengok si Katak yang potongannya ala-ala bayi dewasa ni nak poyo-poyo mengamuk plak ha ha ha... Simpan lah ko punye ngamuk tu Pak Katak. Sila klik video di bawah untuk melihat sendiri gelagat si Bapak Katak ni.




CiLiK©: Emosi kontrol sikit Pak Katak, Jangan jadi budak-budak malu kat orang.

16 comments

makin teruk la suasana dalam dewan parlimen.
malu lah hai.
dah kosong respect pada mereka2 ni.
adoyaii..
bodo tol.

arituh bayan baru menyalak.nih pasir mas pulak.
mana adab tak tahula.
semua raih ketagihan penyokong.

cit,pooodaaahh

Pasir Mas patut menilai diri sendiri dan tahu kedua2 belah pihak benci kepadanya samaada pmbangkang mahupun kerajaan.....kerana dia bapak katak

hahahahaha!!!
klaka siot dier nie,
ape ketegak sangat...

katak garang bodek tuuu
bkn garang JANTAN tuuuu
nmpk jee JANTAN,...tp BETINA tuuu

Kamen Rider Black~ delete 24 March 2010 at 21:58

hoho...katak oh katak...

Ezad
si katak tu buat-buat garang je...barulah nampak mcm buat keje...hampeh tul katak ni...sebaiknya kau ditembak dengan senapang gajah...ahak...ahak...aku rasa si katak ni kalau berdebat ngan aku pun dia kalah ni...ahak...ahak...ahak...

Tak baik mengata org dgn gelaran2 mcm ni..tak mencermin sifat islam..

ingat islam tu bkn sekadar nak menang pilihanraya..ianya lengkap dlm serba serbi termasuk akhlak diri..

sekian ceramah saya..tq

assalamualaikum wbt...

MEMALUKAN AJE

macam sial katak bancit....!

brahim alkataki ni bukan cerdik sangat pun...samseng taik minyak saja lebih....buek malu jo...brahim brahim...balik motong la brahim...kehkeheh...

orang macam brahim ni..setakat nak buat riuh dewan boleh la...kepandaian tak ada sangat..kepandiran ada la ...

cuma dia punya kebijaksanaannya ialah.....lompat...!!!kehkehkeh..

pak katak mental lemah

Setiap kali tengok wajah katak ni, sy teringat kat seniman Allahyarham A. Rahim. Seniman ini seusia memainkan watak jahat dan sangat menghayati wataknya dalam filem. Tapi katak sekor ini, rasanya memang sesuai juga dengan watak jahat, cuma bukan dalam filem tetapi dalam realiti.

Apa kata kalau nak popular, katak ni jadi artis berlakun filem dan pegang watak jahat. At least tidaklah menyusahkan orang dengan idea2 kataknya itu.

Ingat lagu klasik, "oo ular oo ular mengapa kau makan katak". Jawab ular..."memang dah makanan aku".

Makna tersirat ialah yang berrtanya pelik mengapa dlm banyak2 lauk, ular selera makan katak yang jijik itu. Jawapan ular membawa maksud, bukan dia suka dan selera nk makan katak, tetapi dah ditakdirkan yang makanan ular ialah katak. Ular redho je.

Tulah dia katak, ular pun tak selera nk makan. Hanya bekas PM tua tu je yang melayan katak ni. Ye laaa , sama2 dah tidak berguna kan.

Betul tak?

aku pning btl dgn brahim nie..apa mtlamat dia sbnrnya dlm politik..nk pblisiti murahn ke??nk ckp duit x ada duit dh byk dh dia ambk pasal kes jmbatn tU..brsara la brahim org dh mymph tgk muka kO..

Hai...teruk betul kan?macam mana nak jadi pemimpin yang berwibawa?macam budak2...baik bagi budak-budak yang bercakap di parlimen, atleast mereka bercakap jujur tak pandai berbohong.

siapa yang di sebelah utara dapat chanel thailand boleh lihat siri perbahasan mereka di parlimen..respect betul..live lagi...cakap tenang..kalau pembangkang cakap ke..kerajaa cakap ke..habis cakap baru yang lain balas..tak macam di malaysia..macam sial majoritinya...

lebih dari budak budak tak sekolah...lepas tu yang paling best..minum sama sama pulak..dalam dewan bukan main ganas lagi..sebab tak pernah dengar pulak ada ahli parlimen bertumbuk kat luar..penyokong bangang ada le...semua berlakun..dapat gaji besar..elaun besar..rasuah besar..

kesian rakyatkena tipu memanjang....katak tu tak mati mati pun..


EmoticonEmoticon