Thursday

Calon BN Hulu Selangor kamalanathan menipu lagi



Setelah heboh didedahkan tentang pemalsuan ijazah oleh calon BN Hulu Selangor si Kamalanathan, Si 'macha' ni tampil dengan salinan ijazahnya untuk membuktikan bahawa kononnya dia tidak berbohong. Tapi dah dasar Ular memang tak boleh tidak mesti nak belit! Kali ini Kamalanathan semakin tersepit kerana pembuktian ijazahnya bukan membersihkan namanya, tetapi semakin menjelaskan lagi penipuannya yang telah didedahkan di MiLo SuaM pada entri-entri yang lalu, sila rujuk link ini, Penipuan pertama Kamalanathan dan ini Kamalanathan kantol bodoh

Berikut imbasan (scan) salinan Ijazah Kamalanathan sila klik untuk membesarkan image






Di dalam salinan ini menunjukkan si 'ular' ni memiliki ijazah di dalam bidang Comunications iaitu Bachelor of Communications. Dari mana ko beli ijazah ni macha? Dalam resume ko tulis lain, dalam ijazah tulis lain? Anda lihat resume dan juga profile 'macha' ni yang dilaporkan oleh utusan meloya di bawah ini, bagaimana dalam resume dan profile ditulis dia mempunyai Bachelors of Mass Comunications - Public Relations from Edith Cowan University, Australia. Tetapi mengapa Dia buktikan bahawa dia mempunyai Bachelor of Communications from Edith Cowan University, Australia?






Inilah yang dinamakan penipuan untuk menutup penipuan tetapi kebenaran juga yang terlihat!



CiLiK©: Haloo Macha.... lu sudah kantoi, Lu sudah bikin malu BN, bikin malu sama orang india!

17 comments

awat xcheck no siri sijil tu jer??..=)

spesis paria ni memang mcm tu.. aku keja sbagai HR kt electronics industry... dh byk dpt kes mcm ni..mostly paria...lps checks "data not found"... kalau dh paria, paria jugak... elok la BN pun dh jadi mcm paria...

Untuk info korang PKR dh call university tu, memang xda rekod macha ni study kat sana!! comfirm beli la tu..

anon 12:49

hahahahahaha...yeke???...tak leh watpe la...=)

tarikh kat sijil pun tulis tahun 2004..dlm utusan meloya tulis tahun 2000..wakaka

elok la tu

Utusan sengal...dey macha lu lg sengal


dont talk shit!!

Aku ingat sijil SUPERIMPOSED. hehehe... jadi aku merayaulah kat internet dan terjumpa menatang ni:

Although Kamalanathan’s actual student record was no longer available, Tan Chee Seng, the school’s academic director, said he remembers Kamalanathan and confirmed that he did an external course in communications, majoring in public relations, with Edith Cowan University (ECU), Australia.

By Yow Hong Chieh and Syed Jaymal Zahiid

Sumber dari:
Malaysia Today
Web Raja Petra Kamarudin tuuu!!

kalau nak cek leh pegi kat sini:
https://simo.ecu.edu.au/ecudev_calprod/ecu_graduates.jsp

masukkan nama macam ni:
* Enter exact family name of graduate:
P.Kamalanathan/P.Panchanathan

* Enter the Award Title:
Bachelor

Yang lain tu biarkan kosong!

(makin ari makin bingai aku dibuatnya! uawaaaa)

BRO....TOLONG CHECK YANG NI PLAK....DAH JUMPAK SIJIL SI KAMAL NI...http://perisik-rakyat.com/ ....AKU RASA YG NI BETUL KOT?X KISAHLAH...KALAU KITA SILAP KITA MENGAKU...

Untuk pengetahuan semua... sijil ni diambil dari blog Kamalanathan sendiri.... ini linknya...

http://www.pkamalanathan.com/2010/04/bachelor-of-communications-edith-cowan.html

persoalan di sini mengapa Bachelor of communication?
tetapi di dalam resume beliau mendedahkan beliau mempunyai bachelor of mass communication majoring in public relation?

bachelor of communication
bachelor of mass communication majoring in public relation
adalah dua bachelor yg berbeza.....

wallahua'lam....

bro...dalam scroll aku cuma tulis bachelor in computer engineering..
tp aku major in information system..

dalam nak apply keje, aku letak dalam CV major in information system supaya org lagi paham kelulusan aku..

so, sebenarnya tak jadi masalah kalu kita nak elaborate CV kita..yang jadik masalah ialah org yg bongok, tak penah belajo tinggi2, dan yg nak carik kesalahan orang lain je yg tak paham..

carik cite lain la milosuam..takut milo ko jadik basi daa..

tak kesah la milo dia jadi basi ke apa ke.. yg ko semak comment sini pehal.. peminat atau follower milosuam kah ? huhu

takperla cilik.. org2 yg surf blog nih memang mengharapkan fakta2 yg menarik dr milosuam.. harusnya berbangga la adanya :)

sham, shah alam

asyik nak mencari kesalahan orang....
kita nie perfect sgt ka????

Cara2 untuk mendapat pengesahan mengenai status pengajian Kamalanathan

website: https://simo.ecu.edu.au/ecudev_calprod/ecu_graduates.jsp

Dalam ruang [Enter exact family name of graduate] ...masukkan P.KAMALANATHAN/P.PANCHANATHAN

Kosongkan ruang [Enter any given names of graduate]

Dalam ruang [Enter the Award Title] masukkan Bachelor of communication

Dan kemudian tekan Search.

Maka terhasil info sebegini:

Parchment Number: 2004100372
Name: P.KAMALANATHAN/P.PANCHANATHAN
Award: Bachelor of Communications
Conferral Date: 25/11/2003

Terbukti dan menunjukkan Kamalanathan menamatkan pengajiannya pada 25 November 2003, memiliki sijil Sarjana Muda Komunikasi.

sila check balik..milosuam ternyata org yg bodoh!!!

eleh, xyah ckp la milo ni nk cari slh org ke hape ke, geng2 be end korg lg la. bkn tkat slh org, yg xslh pon di fitnah2! haktui!

bongkar

17 april - penamaan calon
25 april - hari undi
bn menang majoriti 1725. wtf ???


check ic ni kat
daftarj . spr . gov . my / daftarj /
651018106495
ahli parlimen jd pengundi antu ?? wtf???

fyi , mass communication dan communication adalah sama :)


EmoticonEmoticon