Wednesday

Isu 1 Indonesia: MiLo SuaM masuk Harakah dan Malaysianinsider


Di dalam entry kali ini, saja CiLiK© nak kongsi dengan para pengunjung yang setia membaca pendedahan demi pendedahan di BloG MiLo SuaM. Kalau sebelum ini cerita dari BloG MiLo SuaM pernah termuat di dalam berita Harakahdaily.net, kerana entry pendedahan perbualan si kaki fitnah Saiful dan blogger UMNO si Papa gomo rujuk sini Bukti Saiful Bukhari dan Papagomo kaki fitnah.

Semalam sekali lagi BloG MiLo SuaM mendapat liputan dari dua website berita terkenal iaitu Harakahdaily dan Themalaysiainsider.com. Kali ini kerana entry lalu yang ditulis berkenaan persoalan di atas persamaan konsep 1 Malaysia dan 1 Indonesia rujuk sini Apco dan 1 Indonesia adakah satu kebetulan?





Harakahdaily.net dan themalaysianinsider.com merupakan antara 100 website paling popular di Malaysia di mana mereka masing-masing semasa artikel ini ditulis, menduduki tangga ke 63 dan 42 dalam senarai website Malaysia menurut alexa ranking.

CiLiK©: Terima Kasih juga atas sokongan para pengunjung yang terus setia membaca nukilan BloGGeR Jalanan ini.

9 comments

Tahniah MiLo SuaM!!!

Teruskan menulis!!!

dollll....malaysian insider tu ko tau tak sapa orang blakang dia?


kaji dulu sebelum nak bangga.

hye anon,

sape di belakang malaysian insider tu? nak tau la jugak :D

ntah..cuba cakap biaq terang sikit..ni duk ckp duk wat saspen ja..baik x payah..bg skali ngan bukti senang skit

org umNGOK mang gitu..cakap xnah abes...hahahahaha....tuduh xpnh ade bukti kukuh..

xpyh la sape2 kt blakang tue

skng milo suam dah menggoncang dunia politik umno..

ekekekeke

Tahniah milosuam

anon anon...ape la kamu ni...cube la ckp biar terang...tu la org UMNO-APCO-ISRAEL...suka lontar batu sembunyi tangan..hehe


-TumpangLalu-

org amno mmg cenggitu. esok2 usung tilam bantal merata. bubuh ayar kencing sapa lah plak. amno ngok. semua org tau sapa org amno di blkg malaysian insider tu. dah takut kerrrr


EmoticonEmoticon