Wednesday

Penipuan pertama Kamalanathan kepada rakyat



Alahai Abang Kamal belum apa-apa lagi dah kantol penipu besar. Baiklah kali ni satu lagi pendedahan panas untuk tatapan pengundi-pengundi Hulu Selangor. Bagi pengundi yang tergerak hati nak sokong macha ni, korang fikirlah balik. CiLiK© dapat bukti pembohongan si "macha" ni pasal dia punya ijazah. Kononnya si 'macha' Calon Bn Kamalanathan menyatakan dirinya mempunyai degree dari Edith Cowan University dalam bidang PR mass communication. Lihat resume kamalanathan si 'macha' ni,(sila klik untuk membesarkan image)




Kononnya dia ada Bachelor degree dari Edith Cowan University dalam bidang PR mass communication lihat resume dia kat bawah ni,(klik untuk membesarkan image)


Malangnya korang semua dah kena tipu dengan ular ni! Bila CiLiK© check nama dia dari website University tersebut tiada sebarang record ditemui keh keh keh memang kaki kencing calon BN nih!! Ini buktinya,(klik untuk membesarkan image)








Tapi bila CiLiK© check nama sembarang contohnya gunakan nama keluarga "ibrahim" terdapat senarai nama-nama student yang pernah belajar di university itu lihat di bawah ni, korang pun boleh check sendiri pergi kat alamat nih https://simo.ecu.edu.au/ecudev_calprod/ecu_graduates.jsp

Belum apa-apa dah kencing rakyat! Kalau jadi wakil rakyat memang jahanam rakyat kena tipu dengan si 'ular' nih!!!


CiLiK©: Dey Macha lu ingat senang-senang mahu kencing rakyat ha?!!! Rakyat tada bodoh tau!!!

30 comments

Sudahla lu 'macha' Ular kaki belit kaki kencing!!!!!

dia guna nama : kamal alan nathan a/l muh yee din
cuba ko cek balik...

yup. dah check dah. memang xde

Dasatlah lu MiLo Bongkar terusssssss!!!
Aku respect la lu....
Menentang dengan fakta bukan auta!!!
Terbaek!!!!!!!!

apa kata kita download the fact supaya rakyat hulu selangor yg nk mengundi ahad ni tau sapa tu kamal alan nathan a/l muh yee din..hehehe

Hang memang terbaik la Milo... bagi aku dia bukan spesis ular tapi *****... kalau aku jumpa ular dgn *****, sure aku akan tibai ***** dulu than baru aku tibai ular... sbb spesis ni kalau terlepas abis!!!!

Aduh malu aku cibai punye keling!!!!
Sebab tu aku tak sokong calon MIC
utk BN..... Kalau calon UMNO
kat Hulu Selangor takdelah jadi macam ni....
memang dasar keling kaki belit!!!

Kpd pengomen2 skalian..

Jangan hentam dia sbb dia calon MIC ataupun bukan dr calon UMNO.
Tp kita hentam dia sbb dia dari parti yg memperjuangkan penipuan terhadap rakyat..!!

dey dey dey...paddayappa!

aman_nakal@yahoo.com delete 21 April 2010 at 20:53

sempoi laa dasar kturunan p....a.....susah nak betolkan dah...
same je..

ayo yo sudah kantoi ka

tuan awak banyak bagus punya orang dalam gelap pun boleh nampak jugak

banyak bagus... banyak bagus...

BOodoh punya BN... dgn si Pari ni pun kena tipu...

Alahai...BN aku dh ckp yg korang ni sial p angkat calon MIC buat apa, buat malu aku mengundi Hulu Selangor.. PRK ni aku sekeluarga xkan pangkak PKR & BN.. tidur lg bagus... sial punya MIC buat malu ja.........

1 malaysia rakyat kita tipu dulu harta kita capai dulu wkakkakakakakakaka

Kamen Rider Black~ delete 21 April 2010 at 23:30

Dalam Malaysiatoday pon ade topic nie ;)


Blaja x sampai U, boleh jd pemimpin......xde masalah...

Ini Blaja x sampai U, pastu Menipu nk jd jadi pemimpin...boleh blah...!!

aku sokong Anonymous | April 21, 2010 6:57 AM
aku mmg tak suke pkr... tp kalau mcm ni nampaknye
aku pun malas nk turun ngundi! Najib sial xmau
dengar ckp UMNO!!
paria ni mmg kaki belit celaka!!!
kita tunggu besok ape die nk belit!!

This comment has been removed by the author.

mintak izin aku nak canang 1Malaysia yo Milo Suam

Bagi tak bagi totap den ucap timokasih...

kahkahh ituuu cicak keding kamalnathan dah kantoiiii beb!

kau tak nak cek portfolio menteri2 atau adun yg lain cilik?, cuba ko cek aku rasa mesti ada sijil tipu punyee! kalau kj tak yah cek dahhh semua org tau dia pakai sijil nikahhhh ajerrr! betul tak pak lah?

apa lah pak lah! org cakap dia kena sihir dgn kj tak caya, anak menhantu mithali baik ker?, tak percaya pergi cek sendirilahh!

Siakap senohong gelama ikan duri
Mula2 bohong, lama2 bila jadi wakil rakyat..mencuri

Menipu rakyat dan negara pun jadi biasa, apalah sangat menipu degree.

Agak2 Khir Toyo tu betul ke doktor gigi dan Zahid Hamidi tu betul ke ada PhD atau PhDB(PhD Beli). Pandai ke si khir tu cabut gigi orang, yg pasti dia pandai cabut lidi kelapa buat penyapu.

Si Kamal tu ada degree dr Edith Cowan Univ. cawangan Tamil Nadu India kot.

Siakap senohong gelama ikan duri, bercakap bohong lama-lama jadi menteri. kita jadi apa, hahahaha.

kahkahkah,,,, ni sama la mcm kis azeez rahim yg kalah dgn ust taib kat baling 2... MiloSuam leh tgk ni n komen skit cari kat facebook Jom Tolak Azeez Rahim. try tgk

Masih boleh beri benefit of doubt: Setengah Alumni U memerlukan graduan register untuk jadi Alumni.

Lebih baiik check dengan Registrar ECU.

wahai penyebar fitnah

http://www.merdekareview.com/image_files/news/20100421_kamalanathan.jpg

ingat, dosa memfitnah LEBIH BESAR dari dosa membunuh
jenuh la korang nak cari si india tu kat padang masyar nanti

siakap senohong gelama ikan duri, bercakap bohong lama2 menjuburi..

Kamen Rider Black~ | April 21, 2010 8:30 AM

Dalam Malaysiatoday pon ade topic nie ;)


Blaja x sampai U, boleh jd pemimpin......xde masalah...

Ini Blaja x sampai U, pastu Menipu nk jd jadi pemimpin...boleh blah...!!

ko dah baca kan latest update news kt milo suam ni?
skarang ni aku nak ko mohon maaf. bukan ko je, aku nk org lain2 pun sama

Kacang Hijau | April 21, 2010 5:48 AM

Kpd pengomen2 skalian..

Jangan hentam dia sbb dia calon MIC ataupun bukan dr calon UMNO.
Tp kita hentam dia sbb dia dari parti yg memperjuangkan penipuan terhadap rakyat..!!

ngko pon sama. kalo ko x mohon maaf, nahas ko aku kerjakan

milo, aku dah chech dah guna nama penuh dia, mmg ade la, ko letak nama penuh dia kat exact family name of graduate....... harap post ni dpt didelete

Jom undi Zaid Al-Botol Wal Tahi kudawi....


EmoticonEmoticon