Monday

Stesen Puduraya ditutup mulai hari ini




Untuk makluman penumpang yang menaikki bas di Puduraya, Mulai hari ini stesen bas Puduraya ditutup sementara waktu untuk tujuan membaik pulih. Walaubagaimanapun stesen bas sementara kini berada di Stadium Bukit Jalil. Bas ulang alik dari Puduraya ke Bukit Jalil ada disediakan dengan tambang Rm 2.00.


6 comments

aku respek blog pembangkang yg mcm ni...sume info ada, bahasa pon x kasar...

x macm blog pro gomen macam gomol 2,keja nak fitnah pembangkang j,bahasa dah mcm sial lak2...info x da,mengarut ntah ke mana...

aku sokong PR!!!

loh..anon kat atas ni baru baca blog ni kot.hahahhaa...

ketinggalan.

Anonymous | April 12, 2010 1:35 AM

aku dah analyze lame sbb 2 bleh komen cam2....haish,camni la contoh org umngok....brcakap cam org bodoh, tp x pe...bodoh g mintak biasiswa kat najib al-tantuya nak sambung uni...hahak

ada ke post gomol camni???

1 malaysia 1 israel
UMNOAPCO APCOUMNO

Terima Kasih atas info ini hidup MiLo SuaM!

walupun jauh tp kire murah gak tambg rm2 ke pduraya..bagus2

wat the sial...


EmoticonEmoticon