Sunday

Fasha Sanda sudah bertudung?





Inilah dia wajah Fasha Sanda apabila bertudung, dikongsikan oleh salah seorang pembaca BloG MiLo SuaM. Sekiranya anda juga ingin berkongsi gambar-gambar begini di BloG MiLo SuaM, sila email ke alamat sicilik90@gmail.com. Email yang terpilih akan disiarkan.

Email ini hanya menghantar gambar beserta nota pesanan ringkas untuk menyiarkan gambar ini di BloG MiLo SuaM. Sama ada Fasha Sanda sudah berterusan bertudung, atau sekadar bertudung di majlis tertentu tidaklah dapat dipastikan. Sekiranya beliau benar-benar sudah bertudung secara istiqomah, Alhamdulillah! Pasti seluruh peminat Fasha akan lebih menyayangi beliau!

Berikut beberapa gambar untuk tatapan anda khususnya peminat Fasha Sanda.






14 comments

Comel bertudung...harap2 sampai bebile la camtu...n...harap2 fasha xjadi yg dulu... =)

Fasha ni tak bertudung cantik... bertudung pun cantik... memang cantiklah.. die unik sedap mata memandang..! =)

apa pun niat dia para peminat fasha sentiasa doakan Semoga berterusan dia bertudung...

Alhamdulillah, bagus, baru nampak sopan dan lengkap, bertambah2 cantik lagi kalau begitu..

Kamen Rider Black~ delete 23 May 2010 at 21:38

moga ALLAH berkati hidup dia...

Kencantikan adalah bersifat begitu subjektif. Mungkin ada org cakp cantik, dn mgkin ada org lain ckp kurang cantik atau x cantik. Tapi kalau disaluti dgn kecantikan hakiki, tentunya ia lg cantik.

p/s: aku nengok dulu fasha ni x de laa cantik mana, psl tu laaa aku x mo kat dia (wpun dia nk kat aku), tp bila cam ni cam bkenan laaa balik. Nyesal gak.. ehehe

AwangLuku

nasihat bagi org yg bertudung sekarang ni jangan diatas saja bertudung tetapi di bawah harus juga bertudung supaya tidak ada gejala menbuang anak lagi

perghhhh cun dowh...
aq x rse dia pkai coz nak attend mjlis...
coz ade gak minah2 laen yg x pkai tudung...
tp dia pkai...
suke nye aq cam nie...
kan bgos kalo dpt isteri cam nie...
cair siot..

Bagaimana dengan wanita yang mengaku First Lady Malaysia?

Bila lagi nak bertudung?

ada suatu ketika dia bertudung dan nampak cantek dan ada suatu ketika dia memakai dress sambil minum champange moet & chandon dan dia nampak seksi....apa pun, gua caya sama lu fasha..keep it rock..
-pulse utlra club ex- bartender

CANTIIIKK LAA

fasha ni x brp btul rasenyerrr....muka hipokrit abis...lg2 kalu interview...klakar tul jwb soklan...hehe...hrp2 ngko jd baik lerr...sbb slalunyerrr laaa...bercinta bagai nk rak... kawen jap jerr...pastu...paham2 sndiri lerrr...

Bertudung setelah kecoh foto separa bogel???. Apa-apapun alhamdulillah brubah lah ke arah yg lebih baik

boleh percaya keee?????
100% tak boleh dipercayai...tengok laaaa...


EmoticonEmoticon