Wednesday

Fitnah Liwat semakin merepek




Semakin hari isu Liwat (Fitnah liwat) yang melibatkan Datuk Seri Anwar Ibrahim dengan Mohd Saiful Bukhari Azlan semakin pelik dan merepek. Sebelum ini telah didedahkan di BloG MiLo SuaM tentang bagaimana konspirasi liwat atau fitnah liwat ini telah terbongkar dan menjadi satu isu yang lucu akibat dari pengakuan Dato Seri Najib Tun Razak yang mengaku beliau ada bertemu dengan Saiful (Say FooL) sebelum laporan Polis dibuat! Malah sebelum kejadian liwat itu sendiri berlaku seperti di dalam pertuduhan mahkamah (Saiful jumpa Najib 25 Jun 2008, Saiful diliwat 26 Jun 2008, Laporan Polis dibuat 28 Jun 2008)rujuk di sini Najib Perosak Konspirasi Liwat. Maka sebelum ini telah jelas pihak pendakwaraya (Pihak Say FooL) telah kalah dari segi tarikh.

Pendakwa raya cuba membuktikan liwat berlaku dengan mengatakan bahawa terdapat air mani yang mengandungi DNA milik Anwar di dubur Say FooL. Namun laporan dari 3 doktor dari HKL telah mengatakan bahawa tiada bukti yang konklusif berlakunya 'penetration' (penembusan atau tusukan) di dubur Say FooL. Begitu juga dengan laporan dari Pusrawi, untuk lebih memahami sila rujuk link ini Wujudkah Laporan Pusrawi?

Jadi di sini jelas menimbulkan persoalan bagaimana air mani ini boleh wujud di dubur Say FooL sedangkan duburnya tidak pernah ditembusi? Sekiranya kedua-dua laporan klinikal ini digunapakai (Laporan DNA dan Laporan 3 Doktor dari HKL), secara teknikalnya Anwar akan dibebaskan! Berdasarkan kesimpulan-kesimpulan berikut,
  1. Anwar tidak menembusi dubur Say FooL tetapi sekadar memancutkan berudunya di dubur Say FooL! Maka tiada kes liwat yang ada hanyalah kes onani! Dan tiada akta di Malaysia untuk kesalahan onani! Maka anwar akan dilepaskan atau dibebaskan dalam keadaan yang aib untuk menurunkan sokongan rakyat kepadanya. Akan wujud cerita kononnya walaupun Anwar tidak meliwat tetapi anwar memancutkan berudunya di bontot Say FooL (onani).
  2. Say FooL sendiri yang meletakkan berudu Anwar di bontotnya yang diperolehi dari sampel yang digunakan pada tahun 1998 Fitnah Liwat 1. Dan sampel ini diberikan oleh orang tertentu yang berkait rapat dengan isu lalu. Maka akan ada lagi orang yang akan ditangkap kerana melakukan konspirasi. Pastinya ini tidak akan berlaku kerana sekiranya perkara ini terjadi, PRU 13 pastinya milik Pakatan Rakyat.
Namun begitu bagaimana pula sekiranya mereka mahu Anwar tetap dimasukkan ke penjara bagi menghentikan suara reformasi di Malaysia ini? Pendakwa terpaksa membuktikan bahawa 'penetration' (Penembusan/ tusukan) di dubur Say FooL memang berlaku! Kerana seperti yang dikatakan di atas tadi tiada akta untuk kesalahan memancutkan berudu. Apakah kebarangkalian pembuktian mereka?
  1. Say FooL sekali lagi akan dikorbankan dengan rela. Jangan terperanjat sekiranya kelak Say FooL tiba-tiba mengaku bahawa dia seorang Gay yang sudah selalu melakukan hubungan luar tabii sejak lama dahulu oleh senjata-senjata tusukan yang jauh lebih besar dari senjata milik Anwar maka duburnya sudah sedia longgar sejak lama dahulu. Oleh itu kesan penetrasi tidak dapat dikesan oleh doktor kerana lubang busuknya sudah biasa dan menjadi elastik untuk tusukan demi tusukan.
  2. Perkara yang lebih lucu mungkin akan berlaku iaitu pendakwaraya akan cuba membuktikan bahawa 'senjata' Anwar terlalu kecil, hanya sebesar pensil, untuk membuktikan atau memperjelaskan persoalan mengapa tiada kesan penetrasi. Maka akan terjadi perkara lucu pendakwa meminta Hakim membenarkan pihak pendakwaraya memeriksa saiz senjata Anwar. Jelas sekali perkara ini sekali lagi akan memalukan Anwar.
Beginikah caranya Say FooL diperiksa oleh doktor? (sekadar gambar hiasan)



CiLiK©: Bolehkah perbicaraan kes rogol diteruskan tanpa bukti penetrasi?

15 comments

pertamax

dah bosan dengan kes nie.... tak habis2... kes nie takkan selesai sebab 1. memang perkara ini tak berlaku, jadi memang takde bukti kukuh 2. kes nie takkan digugurkan kerana BN akan sentiasa cari jalan untuk memalukan anwar.. 3. selagi si saiful nie masih di bawah kekangan syaitan.. dan bersekongkol dengan syaitan syaitan... maka tak usahlah berharap kes ini akan selesai...

saya dah muakkk.. saya dah nak muntahhh... saya dah benci dengan fitnah ini... saya dah benci bila manusia2 karut nie tak pernah nak sedar yang mereka telah melakukan salah dan telah nyata mereka itu bersalah... masih mahu menegakkan benang yang basah...

dan mereka masih mengapi2kan perkara mengarut yg mustahil.. sedangkan kroni2 mereka yang nyata membuat salah.. tidak dipengapa2 kan

kan ADIL kalau sekiranya kroni2 mereka yang nyata berskandal itu dilucutkan jawatan juga... dihadapkan ke mahkamah juga...

mereka telah meletakkan anwar di dalam keadaan yang paling susah... sebab mereka tahu kalau mereka sekadar menuduh anwar berskandal dengan perempuan, maka samalah anwar dengan mereka.. kaki2 perempuan... maka dituduhnya anwar dengan jantan!

INI ADALAH SATU FITNAH, KONSPIRASI DAN PENIPUAN YANG PALING NYATA!! MEMALUKAN NEGARA!! MEMALUKAN RAKYAT!!

cukuplah... hentikan lahhh penipuan yg nyata ini... SAYA KESAL!!

anuwar: can I fuck you?

sayfool: sure can....tp dgn syarat..

anuwar: ape syarat nyer plak..?

sayfool: syaratnyer...lepas fuck u pancut kt dlm lobang I,

anuwar: what the fuck?!!!

sayfool: yep!! nk simpan wat kenangan kt dlm dubur I..

anuwar: so gorgeous!!! nti u berak ilang la berudu tu...

sayfool: xpe, I xnk berak dua hari...ok x? dpt simpan lame sket

anuwar: woo, can we start now??

sayfool: nantila, I nk mandi dulo....

anuwar: emmm...g mandi (sambil tepok bontot sayfool)

cerita/dialog ini adalah fantasi semata2, tapi kalau realiti nyer....mmg menipu, memfitnah...dan...mmg dak sayfool ni sengal...

Ahhh Say FooL Celaka!!!!

politik di Malaysia semakin hari semakin teruk dan kotor...
tiada lagi keikhlasan... tiada lagi jati diri... kebanyakkannya adalah untuk kepentingan diri sendiri... Masya Allah... apa lah nak jadi dengan Malaysia ni...

hanya Islam sahaja lah jalan penyelesaian....

sedih + hiba + bingung dengan apa yg berlaku sekarang ni... Ya Allah... Ya Tuhan... Selamatkan lah kami....

keturunan jahat kalau tak di ubah tetap akan jahat(cabai)

pasai pa diorg xnk bg sgt copy dokumen2 n video kpd anwar??kalo mmg btol anwar ni sah2 giler jubo,giler batang bg jela..mmg dier xkn dpt lari punye..nmpk sgt kjahatan n kesangsian wjud disitu..bukti boleh diubah mngikut keadaan..babi hakim

dosa memfitnah adalah lebih besar dari dosa membunuh.. x sangka ade gak org bodoh memalukan dirinya sendiri... mcm sayfool... ish2 mmg bodoh.. ~MNA

MEMANG BRO, ANWAR NYER SAIZ MEMANG KECIK, SAIZ BATANG PENSIL JE...... TP JGN TERKEJUT BRO...YANG SAIZ BTG PENSIL TU, BARU SAIZ LUBANG KENCING ANWAR JE... KO BYG KAN LAH, BPE BESAR LAK SAIZ BTG DIA EK????

bodoh lah si saifool ni.. sape la mak bapak dia? msti malu gila.. msti fmily2 dy maki hamun saifool ni, hahaha.. tggu seksa kubur je lah.... geli sialll!!

hmm penat laa aku macm nii. klu kes liwat masukla ke mahkamah syariah sbb ni kesalahan syariah sebagai orang islam.. ni x masuk kat mahkamah sivil. kerajaan kita kerajaan islam. ikutlaa perundangan islam. tapi aku pikir satu jer knaper kes ni x masuk ke mahkamah syariah. sbb kalu ikut peraturan syariah mesti saiful kena hkum sbb dia mengaku dan menuduh tanpa saksi. tapi yang sampel DNA dua lelaki tu yang aku heran. saper tuu?
klu betul Anwar mesti sampel Dna sorang jer. ni dua orang. ataupun say fool ni gay? satu lagi kenapa dia pergi jumpa Najib. padahal hal macm ni kena report polis. sbb nk jumpa pm bukan senang.. hmmm'mesti ada udang di sebalik mee ni
siapakah dua orang yang dimaksudkan pada dna yang terdapat pada lurah dendam sayfool..

Sdr saiful rahman...mahkamah syariah? hehehe, tgk je la kes si kartika...best tak kesudahan dia? sampai tunda berapa lama? Yang akhirnya beri ampun walau kartika tak buat rayuan- dgn lebih tepat TAK NAK BUAT RAYUAN SEBAB NK DISEBAT tp yg best tetiba je muncul kes 3 pesalah wanita dijatuhi hukuman sebat (hehehe nk counter la tu kononnya memang ada kena disebat). thus in a nutshell, mahkamah syariah ni kendali kes tahap longkang je...kalo kes berprofil mcm gni jgan harap le...mahkamah syariah dgn sister in islam pun kecut telur...sekadar pandangan peribadi...

mmg kelakar kes ni...;D

dah berzmn kes anwar meliwat org...tp smpai ari ni...aku x pnh caye.....tp kalu kes org umno...cepat plak aku nk caye coz bukti2 agak menonjol...cian kat dsai....

berat mata memandang...berat lagi nak usung kote masuk kuar mahkamah...hahaha...hidup DSAI - tak pe melawak pasal DSAI ni...dah lama sangat aku tengok citer lawak lakonan DSAI dan pengarahnya bertukar ganti...ape leh wat ye DSAI - follow je lah arahan citer terbaru tahun ni...hehe..


EmoticonEmoticon