Sunday

Jom tembak Musa Hassan





Kalau sebelum ni kita dah sula bontot Shy FooL, rujuk sini Jom sula Shy FooL Apa kata kali ni kita tembak Musa Hassan pulak? Sebelum habis budak-budak bawah umur kat Malaysia ni kena tembak dengan Musa Hassan, Mari Kita tembak Si Kepala botak beruban ni dulu! Semoga Malaysia lebih aman Tanpa Si Botak Uban Musa Hassan ni! Sila klik untuk memulakan permainan. Tinggalkan juga markah anda di ruangan komen untuk membuktikan markah anda adalah sah! Markah tertinggi akan diistiharkan sebagai pemenang!






36 comments

markah aku 65 jaa..aiyark siap duk atas bumbung lagi ssh tol mau tembak...(antu)

markah aku 125.. pandai dia main nyorok kat bumbung..

55 jar
takdak rezeki
esok kita try len haha

arghhh celaka botak ni main nyorok2 pulak....
Siap nyorok atas bumbung! hahaha... markah aku cuma 69 je ayark!!!!

huh dapat 153 jo

hehe level 6 dgn point 414!!!

Kamen Rider Black~ delete 2 May 2010 at 18:31

79...main tanpa mouse ;)

128..hooooh

haha aku pun tak pakai mouse dpt 80 jek....

61 jer???...kena training lagi la nie...

Score aku : 522 :D

161 je..

480..hbt x ak tnbak polis..???

haha dasat anon atas aku ni....
aku takde mouselah... nanti aku amik mouse
aku kalahkan ko! ekeke

140 jer..

markah aku 52 jep..hehhee

letak rosmah kaki bomoh join dlm game tue lepas tu guna C4, letakan sekali dodi cohen igp zionis jadi tag team musa barua zionis ! baru gempakk beb !!

current score 614 level 7..
:D -44-

Kamen Rider Black~ delete 2 May 2010 at 22:46

ade survival mode n story mode ruprnyer....maen x pakai mouse

SurvivalM:79
StoryM:94

huhuhu dier lagi bijak,tembak dahh kena pastu yg lain plok datang.camner nak menang huhuhu 81 tanpa mouse

macam haram..159 je leh makan..

aku 243 saja..siot tol boss die gune mesin gun

cis 296..... hahaha.... best giler

297 point jer...kakaka

54..aku nk main lg.. sukanyee!!

falol: marks ak 197..ske gler ;p

127 je.. huhu

aku dapat 305 ~~~~

Tak perlu nak tembak. Kita desak supaya panel khas siasatan yang di tubohkan oleh polis di ganti dengan Suruhanjaya DiRaja.
Kita hantar memorendum beramai-ramai kepada Yang Dipetua Agong untuk campur tangan atas kepintingan rakyat khususnya remaja yang simpati atas kematian Aminul Rasyid. Kita cetak baju bergambar Aminul Rayid dengan tulisan JUSTICE FOR AMINUL RASYID.
Kita mesti mula buat baju ini dan pakai beramai di kawasan Shah Alam sebagai silent protest secara aman. The people power of teenages.
Sila baca komen ini
http://www.themalaysianinsider.com/malaysia/article/kit-siang-bemoans-powerless-panel-in-boys-death/

Ayuh kita mulakan, tunjuk kan simpati kita!!!!!!

ape ke banggang ko ni milo suam...kalau polis nak tembak...ngan engko2 pon dah mampus!bodoh..

Ni markah Sya..story mode..280
survival mode.199
nama Mim Sic

facebook.com/mim.mau

haha...108..


EmoticonEmoticon