Thursday

Malaysian Maverick free download





B
agi yang tak mampu untuk mendapatkan buku skandal Dr Mahathir Muhammad kerana harganya yang mahal, anda bolehlah muat turun terus ke lap top atau computer anda secara percuma. Sila klik gambar berikut untuk memuat turun buku Malaysian Maverick: Mahathir in Turbulent Times yang merekodkan kepincangan pentadbiran mantan perdana menteri Tun Dr Mahathir Mohamad.












CiLiK©: Selamat membaca!

16 comments

Syukrhon Jazilan....
Semoga Allah murahkan rezeki anta yang memberikan ilmu ini dengan izin Allah Azza wa Jalla

terima kasih milo suam..... terima kasih cilik! lama na cari buku ni... nk beli rm200 lebih tu....

pengawas sekolah delete 27 May 2010 at 18:07

skit je pagenye.. :(

-xley donlod la...hu3...

thankyou~sedang mendownload...

blh download tp xdpt baca..keluar kod2 yg xdfahami kalau bkk ikut mcrsft wrd

thank bro.. nnt jumpa aku blanja minum milo suam satu hehehe

Yang dalam BM tak ada lagi ker?

TQ milosuam, nak share dgn kwn2 ea.. bley kn??
TQVM

Untuk:

Anonymous | May 27, 2010 6:25 AM
blh download tp xdpt baca..keluar kod2 yg xdfahami kalau bkk ikut mcrsft wrd

>> Bro, file dalam format .rar Kene download winRAR dari internet dulu. baru boleh komp boleh baca file tu dlm btk .pfd<<

file ape sesuai ntuk bukak file ni?

buka dengan acrobat reader..boleh download dari web adobe..
sebelum tu kena extract dulu file pdf tu guna aplikasi WinRAR..
boleh download kat web filehippo.com

Terima kasih , milosuam kerana beri laluan utk download

tq bro...
tp part I je yg ada....
part II and part III takdak....
hehe...

tq bro milo suam

TumpangLalu

hanya 2 chapter? mana nak dpt full download?


EmoticonEmoticon