Sunday

Lagi bukti Kerajaan hipokrit


Sebelum ini telah didedahkan tentang kewujudan syarikat IT israel NESS Technology di Malaysia walaupun kerajaan Malaysia kononnya tidak mengiktiraf kewujudan negara Israel. Kerajaan Najib yang memakai topeng anti Israel ini jelas sekali hipokrit apabila membenarkan Syarikat Israel beroperasi di negara ini rujuk link ini NESS Technology.

Kali ini satu lagi tembelang kerajaan Najib terbongkar! Dalam sibuk-sibuk penduduk di seluruh dunia mengecam yahudi israel laknatullah kerana menyekat kapal misi bantuan kemanusiaan ke Gaza rupa-rupanya kapal-kapal dagang israel dibenarkan menggunakan kemudahan pelabuhan di Malaysia.

Pelabuhan yang terlibat ialah Pelabuhan Barat di Klang, Terminal Utara, Pulau Pinang dan Pasir Gudang, Johor sebagai pelabuhan untuk memasuki Malaysia yang dikatakan bagi tujuan berdagang. Kapal-kapal israel dibenarkan menggunakan pelabuhan berkenaan sejak 1998 lagi!Kebenaran menggunakan pelabuhan di Malaysia dilakukan melalui Gold Star Line Ltd. yang merupakan anak syarikat Zim Israel Navigation Company (Zim Lines).

Perkara ini disahkan oleh Menteri Kewangan Datuk Seri Kong Cho Ha dalam satu kenyataan semalam.

Kapal-kapal dari Israel dikenakan beberapa syarat seperti tidak boleh menaikkan bendera negara berkenaan apabila memasuki atau berada di sempadan Malaysia dan anak-anak kapal tidak dibenarkan meninggalkan kapal apabila berada di dalam perairan Malaysia kecuali jika berlaku kecemasan.
Ini lah rupanya kapal anak haram Yahudi yang berlabuh di Malaysia pado 7 Jun 2010 yang lalu


Pengumuman ini sekaligus mendedahkan sikap hipokrit kerajaan 1Malaysia yang kononnya anti israel dan yahudi. Saya masih teringat lagi sekumpulan rakyat di negara ini pernah di belasah polis dan ditembak dengan gas pemedih mata semata-mata kerana menentang kemasukan pasukan kriket israel tidak lama dahulu. Perkara ini dibuktikan lagi dengan laporan berita tentang bantahan terhadap kemasukkan Kapal-kapal israel tersebut.


PELABUHAN KLANG 12 Jun - Kira-kira 100 ahli Kesatuan kakitangan NorthPort Malaysia Sdn. Bhd., hari ini melancarkan bantahan secara aman mendesak kerajaan supaya tidak membenarkan kapal dagang milik Israel bukan sahaja tidak berlabuh di sini tetapi juga di perairan Malaysia.

Bantahan pada pukul 12 tengah hari di hadapan pintu utama kontena Terminal 1 itu juga berharap kebenaran tidak diberikan kepada sebuah kapal dagang Israel yang dijadual berlabuh di perairan di sini pada 20 Jun ini. - Utusan

9 comments

bile la Bapak Menteri kita ni nk sedar.....
Cakap Tarak Srupa Bikin laa.......

Gong dipalu kata nk bawak usul ke PBB lah....
kat tanah air sndiri pun boleh terlepas pandang....
ada hati nk gertak PBB kt AS sana.....
aduss.....pelik la Menteri Malaysia nih.....Tapi Benar-Benar berlaku.....

YamaGuchi

Bapak menteri yg ade sekarang xsedar..
biarlah dia dengan setan2 dia..

rakyat yang xbersalah seharusnya sedar menolak pemimpin2 talam dua muka dan munafik!!





-Amri-

Dan apabila mereka bertemu dengan orang-orang yang beriman, mereka berkata: " Kami telah beriman ", dan manakala mereka kembali kepada syaitan-syaitan mereka, mereka berkata pula:" Sesungguhnya kami tetap bersama kamu, sebenarnya kami hanya memperolok-olok (akan orang-orang yang beriman)".
Al Baqarah : 14

Sekali lagi perangai umngok dinyatakan dalam surah di atas.
Perangai munafik yg jelas didedahkan Allah isi hati mereka, topeng mereka. Apakah penyokong2 umngok masih hendak berhujah menepis kiri dan kanan demi mempertahankan akidah umngok mereka? Demi sedikit habuan dunia yang hanya dikaut pemimpin kamu sedangkan kamu sama peritnya macam penyokong PR?

Demi ego laksana egonya iblis yang sanggup masuk neraka, namun mengaku kebenaran tidak sekali-kali? Apakah semua ini membenarkan makna kepada umno iaitu United Munafiqin National Organisation?

Dan memang kegemaran munafik ini berbohong. Berbohong dah macam berak saja pada mereka. Pada mereka berbohong itu kebijaksanaan dan kemestian dalam berpolitik. Berbohong adalah seni berpolitik sehingga penyokong mereka berkata politik itu kotor. Mereka kata kalau PP memerintah pun sama saja. Begitu pekatnya hitam budaya berbohong dalam umngok sehingga merasakan tiada org yang bersih lagi didunia ini. Pemimpin mereka yang paling korup, penyeleweng dan banyak mempermainkan agama itulah yang paling bersih bagi mereka.

Hidup ini kita yang memilihnya. Hanya ada tiga bangsa dalam dunia ini yang kita boleh pilih untuk menjadinya : islam , kafir, munafik. Pilihlah.

RALAT :

...Mereka kata kalau PR memerintah pun sama saja...

mula mula cakap kita langsung tiada kaitan dengan israel.memang najib ni kaki auta betul

Najib ni memang kaki kencing... kalau mcm nilah perangai die, tak lama kang jatuhla die tu... mana boleh tahan beb hari2 kena kencing!!!

ade lg ke yg percaya dgn PM skang ni? ish tak tau le nk ckp ape...udah2 le tuh...usah le nak menjilat2 bontot nye tuh..xde kemane..meligkup malaysia ni lg adala...ish ish ish

TumpangLalu

SEJARAH TELAH MEMBUKTIKAN BAHAWA UMNO BERSEKONGKOL DGN YAHUDI SEJAK ZAMAN SEBELUM KEMERDEKAAN NEGARA LAGI...

Bila UMNO kata mereka yg memperjuangkan kemerdekaan tanah air kita ini.. maka hampir 80% golongan muda dan golongan cerdik pandai dari kalangan bangsa melayu akan bangun berdiri meminta bukti serta fakta yg kukuh siapa dia manusia2 dlm UMNO yg mempertahanankan tanah air kita dahulu..


Orang UMNO mana yg mengangkat senjata menentang penjajah..?? orang UMNO mana yg terpaksa melarikan diri ke dlm hutan dgn meninggalkan anak isteri / suami semata2 kerana diburu oleh tentera2 british kerana dituduh sbg komunis dan gerakan2 berhaluan kiri..

Tun Mahathir dan Tunku Bedol Raman Kat mana masa tu..?? dibawah naungan British bukan..?? menjadi anak emas Britishkan..!!


Knp para pemimpin melayu yg menentang British ditangkap di bawah ISA, dibunuh dan diburu sehingga ke dlm hutan..?? siapa yg menjadi dalang dan tali barut British serta pemberi maklumat risikan kpd pihak British tentang gerakan2 pejuang melayu tersebut sehinggakan mereka semua dijejaki dan ditangkap oleh british... ??


Golongan yg menjadi Baruah British inilah yg pada waktu dan ketika ini dgn tidak berasa segan silu mengatakan bahawa mereka semualah yg berjuang menuntut kemerdekaan..


Wahai sekalian Mahluk UMNO kalau kalian semua bodoh jangan pula cuba nak memperbodohkan org lain terlebih2 lagi golongan generasi muda melayu..


Semua org tahu yg UMNO ini dululah yg menjadi kakitangan serta mata telinga British dan bekerja dgn kerajaan British untuk mentadbir Malaya.. huhu.. kalau dgn Puak2 tak berpelajaran serta sengal bolehlah nak temberang... .


Semua org tahu bahawasanya,Orang2 UMNO nilah dahulunya yg mengampu pihak British serta menghasut serta merendah2kan org melayu dgn hasutan yang cukup popular pada masa itu..
" Macam mana org melayu nak perintah negara sendiri kalau nak buat Jarum sebatang pun tak tahu "

Justeru itu UMNO dgn redha menerima pakai Perlembagaan Negara ciptaan Sir Load Reid ( seorang Yahudi ) hingga ke hari ini dan membakulsampahkan hukum Allah.. - bukti nyata UMNO bersekongkol dgn musuh Allah yang nyata..

Ketika British memperkenalkan konsep " Jus Soli " iaitu menerima dan mengiktiraf semua bangsa yg berada di Malaya ketika itu sebagai warga negara malaysia ( cina dan india ). Siapakah yg bersetuju dgn agenda yahudi tersebut..?? bukankah tangan2 UMNO yang menyambutnya dgn redha..?? walaupun ketika itu semua ulama` yg bercita-cita mendirikan daulah islamiah dalam negara kita menentang agenda Yahudi tersebut..?? Apakah UMNo masih nak menafikan segala kedurjanaan mereka ketika itu..

Tunggulah di makamah Allah dipadang Mahsyar nanti dan saksikan lah bagaimana Allah membentangkan segala2nya berhubung tentang peranan UMNO bersama2 Yahudi dan Nasara bersepakat merencanakan penubuhan negara proxy yahudi di Malaysia ini.

Kami merayu kepada sekelian Penyokong serta Ahli UMNO yang kononnya drpd golongan cerdik pandai melayu, silalah Tuan2 dan Puan2 senaraikan beberapa nama2 Para pejuang UMNO yg telah ditangkap serta dipenjara oleh pihak British dan telah menggadaikan nyawa mereka demi mempertahankan kesucian Agama dan Maruah bangsa Melayu..

Sila nafikan bahawa org yang merangka serta menulis Perlembagaan Negara Malaysia ( Sir Load Reid ) Bukan seorang Yahudi Laknatullah.. sehinggakan dalam frasa2 terakhir Perlembagaan Negara Yahudi sendiri menulis " Bahawasanya selepas ini tiada sebarang Undang2, akta mahupun peraturan baharu yang boleh mengatasi segala Undang2 yang telah termaktub di dalam perlembagaan Negara baru Malaysia yang merdeka lagi berdaulat.

* Dengan termatrinya frasa2 terakhir tersebut maka segala hukum Allah telah dipijak2 serta diinjak2 di bawah telapak kaki yahudi Laknatulullah hanya dgn kita berpegang kepada Perlembagaan Negara ciptaan yahudi tersebut.

Sila cabar fakta dan sahutlah cabaran Aku wahai panglima dan srikandi ketuanan sekular UMNO..??

Korang takkan taktau sape penasihat kerajaan Malaysia..APCO maa..


EmoticonEmoticon