Wednesday

budak sekolah bertudung yang terlampau




Inilah dia budak sekolah bertudung tapi perangai tak senonoh, bergambar sambil menunjukkan isyarat lucah dengan wjah bangga. Apahal lah budak-budak ni? Apa yang diorang nak tunjuk ye? Anak siapa ni? panggil mak bapak dia biar ReJaM tempeleng! Memalukan bangsa dan agama! Sekalali tengok dah tahu orang Melayu, sekilas pandang dah tahu orang Islam!

20 comments

Dapat lempang sekor-sekor best gak nih....

Depa tak tau tu maksud 'sign' tu, depa ingat 'sign' tu bermaksud semua depa nk dapat no 1 dlm periksa nanti ...hahahahaha

Itu kan sign satu Malaysia tu... aku tak nampak pun apa2 yang salah dengan sign tu... oklah satu Malaysia..... apa nak bising2?!!

hahhaha...1 malaysia... hahahah

klu aku la....aku telanjang seko2 pastuh letak kat dlm blk kace....wat pameran. bru btul2 bangga....
tp aku rs bkn bangga...tp bangang.
wat ml mak bapak jer

jari yg diorg tunjuk tuh...jolok jer lobang sndiri.....
pastuh cium bau die..
wekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....

bukn ni dah jadi satu kbiasaan ke? org melayu yg bangga giler dgn sign "1 Malaysia" bak kate

"Najib | September 15, 2010 4:22 AM
Itu kan sign satu Malaysia tu... aku tak nampak pun apa2 yang salah dengan sign tu... oklah satu Malaysia..... apa nak bising2?!!"

dorg fhm ke x sign tu?? klu dorg tau tu lmbg setan then bukn itu mcm dah menduakn Allah s.w.t ke? dorg bangga2kn sgt. ape2 pun, klu ye pun nak worship setan jgn tunjuk kat public. lagi2 bile tgh bwk identiti seorg muslim.

i totally disagree with the idea of 1 Malaysia. its not working.

Astaghfirullah....
Moge2 Allah mmberi ptunjuk kpd mreka....
bg pndpt saye... nmpak sgt pgaruh kawan disitu....
jd pihak skolah kna pandai r... inform kat parents....
jd skrang nie....
skolah ade tggjawab... mak bapak pn same....
then... kite kan bdak pandai... mreka nie tlah melampui batas y teramat sgt.... jd kite y pndai nie.... gune kebijaksaan kite... melampaui batas ke atas mreka... sbg contoh... kutuk mreka... sbb mreka mncemar imej Islam....

budak2 pompuan nie.. dah gatal ler tu beb.. ape yg depe tunjuk tu satu ari nanti masuk gak kek lubang depe tu.. tapi jgn ler tunjuk sangat cenggitu.. dah ler pakai tudong.. buek malu je mak bapak depe, kalu gua pun kalu ble nak jumpe bapak die.. kasi tempeleng cikit.. tapi bukan salah mak bapak die.. salah umno apco hamjadah ler.. sosial kek mesia nie ngalahkan kek israel lagi.. kahkahkah.. pe2 pun tahniah kek lu Rejam.. gua salute.. lu punye artical.. haha..

Apabila sebuah sekolah menunjukkan clip video gambaran siksa kubur, pemimpin BN bising marah konon nnti budak2 rosak fikiran kerana takut.

Hakikat siksa kubur itu benar dan itulah antara pendinding berkesan yang bisa mengingtkan kita samada ketika ramai atau sendirian.

Penderhaka kepada Sultan Johor iaitu Wak Din Sembab buat pengumuman yg amat merbahaya institusi masyarakat malaysia serta ugama islam yg juga ugama rasmi negara ini iaitu - pelaksanaan pendidikan ' SEKS ' peringkat kebangsaan!!!

http://www.thestar.com.my/news/story.asp?sec=nation&file=%2F2010%2F10%2F2%2Fnation%2F7145488

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gUQJsRG4tOE

*Awas saudara - saudari semua, puak2 ajaran sesat idealogi pluralisme dan liberalisme dan puak2 fasik munafik yg menyokong mereka telah menyerang dan mengancam akidah dan syariah umat islam di negara ini! berhati2 dan jangan mudah termakan umpan puak2 ini.

bdk2 setan dan hampeh......damn

az.taktahulah apa nakjadi dng kita semua contoh dari barat kita ambil alak takelak semua ikut

macam lahanattttt!!!!

guru2 kna la maen pranan pentg, sbjct agama jd kan sbjct wajib, x lps repeat... jd garang skit, bwk rotan, sepak tmpeleng ja klo nmpk bdk2 cmni, jgn la dok xpe2, n nk jga nma sklh ja.ni amanah nk jwb dpn tuhan cmne?

mak pak pown sama, jgn dok keje ja, blk mkn tidoq, tgk la anak tu cmne kat sklh,mask blik check bnda2 anak, check comp, tahu anak p mna, concern la skit anak tu, yg pnt2 lahir, jga smpai besa, nk ank rosak cmtu. lu pk sndriii laa

ank pown sama, pk la mak pak, ssh2 jga n bela, cmni korg balas? agama letak tang mana? pale lutut? malu la weiii.

gatal kat tpt tut......... kot:P

Anonymous yang lagi satu

ok la tu... budak2 baru nak up... sok2 dah tua nanti insaf la dorang... muda2 ni otak mereng sikit.. komen2 yg aku baca pon mnunjukkan tahap pemikiran... ade yg bagus ade yg sikit lebih kurang...

gambar ni ada kene mengena ngan politik ke..entah2 mak bapak diorang ni pembangkang..

ini tak sesuai buat agenda politik. ini satu keruntuhan akhlak yg harus dipandang serius..

kena check backgroud parent dia ni.. in this case, parent dia ni memang sengal..jom lempang parent diorang..haha

jumpa diorang ni lempang je..

Pasal apa dengan budak-budak ni ? Bertudung tetapi memalukan. Cukup cabaran ibu bapa akhir zaman ni.

bitch, shame on you stupid girls!

"Apabila sebuah sekolah menunjukkan clip video gambaran siksa kubur, pemimpin BN bising marah konon nnti budak2 rosak fikiran kerana takut.

Hakikat siksa kubur itu benar dan itulah antara pendinding berkesan yang bisa mengingtkan kita samada ketika ramai atau sendirian"

Siapa pun tidak mengetahui akan siksa kubur itu benar. Bergantung kepada kepercayaan masing2. Ternyata sekali, pelajar2 berkenaan tidak mempercayainya.


"*Awas saudara - saudari semua, puak2 ajaran sesat idealogi pluralisme dan liberalisme dan puak2 fasik munafik yg menyokong mereka telah menyerang dan mengancam akidah dan syariah umat islam di negara ini! berhati2 dan jangan mudah termakan umpan puak2 ini."

Mengapa perlu anda perlu takut akan hal ini? Adakah kerana anda tidak yakin akan ajaran Islam? Jika agama Islam agama yang benar, anda tidak perlu berasa terancam.

I am Malay.


EmoticonEmoticon