Monday

Gambar bogel hakim wanita tersebar

WINNIPEG, Kanada - Seorang hakim kanan wanita di Manitoba, Lori Douglas (gambar) akan dikenakan pendakwaan selepas gambarnya dalam keadaan bogel selain aksi seks lain disiar di Internet oleh suaminya tiga tahun sebelum dia dilantik menjadi hakim, lapor sebuah akhbar semalam.

Stesen televisyen CBS melaporkan bahawa seorang pakar komputer, Alexander Chapman, telah membuat aduan terhadap Lori manakala satu lagi aduan melibatkan suaminya, Jack King.

Dalam aduannya, Chapman mendakwa bahawa pada 2003, Jack yang ketika itu bertugas sebagai seorang peguam perceraian menunjukkan gambar-gambar isterinya melakukan seks oral dan beberapa adegan seks lain.

Laporan CBS menyatakan, peguam King, Bill Gange memberitahu bahawa anak guamnya menghidap penyakit kemurungan pada ketika itu dan Lori pula tidak menyedari bahawa suaminya cuba memujuk seseorang untuk mengadakan hubungan seks dengannya.

Menurutnya, wanita itu juga tidak tahu bahawa suaminya memuat naik gambar-gambar itu ke dalam sebuah laman lucah seks berbilang bangsa.

Wanita itu dilantik sebagai hakim pada 2005.

Apabila ditanya pemberita CBC adakah dia memaklumkan insiden tersebut dalam permohonannya sebagai hakim, Lori menjawab, dia tidak berbuat demikian kerana menganggap perkara itu sebagai isu peribadi.


CiLiK©: Dunia-dunia... macam-macam hal....
sumber: Kosmo online


EmoticonEmoticon