Friday

Lapor terus ke Facebook Ketua Polis SelangorPerhatian kepada semua anggota Polis dan orang awam di seluruh Negeri Selangor! Hari ini Ketua Polis Selangor Datuk Khalid Abu Bakar mengumumkan kepada media bahawa beliau sedia menerima terus aduan orang ramai ke Laman Sosial Facebook beliau sekiranya terdapat mana-mana anggota Polis yang melakukan penyelewengan rasuah!

Ehem-ehem bersedialah kamu wahai anggota Polis Selangor yang dah kembung perut kerana selalu sangat makan rasuah! Big Boss kamu bila-bila masa akan melucutkan baju Polis kebanggaan kamu itu! Keh keh keh... Kepada orang awam jangan ragu-ragu! Lapor terus ke Ketua Polis, kita tengok dia betul-betul ke sekadar temberang kacang nak ambil tindakan...


ReJaM©: Harap-harap lepas ni Ketua Polis Negeri lain pun bolehlah ambil jalan serupa! Jangan Cakap je lebih dah ler Datuk!

2 comments

Datuk KP Selangor,
TANIAH KERANA BERANI MENGUJUDKAN FACRBOOK TERBUKA KEPADA RAKYAT SELANGOR UNTUK MENYAMPAIKAN APA JUA MAKLUMAT. CARA YANG TERBAIK DALAM MENDEKATKAN RAKYAT SELANGOR DENGAN DATUK.
HARAP KP LAIN KONTINJEN PUN AKAN MENGIKUT JEJAK LANGKAH DATUK.
DARI PESARA PDRM TAIPING PERAK
email - pwchiang54@hotmail.com

BUKAN APA APA INI BUKU FACEBOOK PUNYA KASI ANAK CONTENG CONTENG LAIN HAL DIA CAKAP "GUA TAU LER KERJA GUA" LU APE PEDULI


EmoticonEmoticon