Saturday

N Bala Subramaniam sokong Hukum Hudud
Inilah yang dikatakan dunia dah terbalik, hari ini orang yang mengaku Islam secara terang-terangan mempersoal dan mempersendakan Hukum Hudud. Termasuk pemimpin-pemimpin yang mengaku memperjuangkan Islam. Perlaksanaan Hukum Hudud ditentang dengan pelbagai cara baik secara terang mahupun berselindung di sebalik kata-kata macam bagus! Tetapi orang kafir pula nampaknya lebih paham Islam dari segi Hukum Hudud, mereka lebih yakin dengan Hukum Allah berbanding Orang-orang Islam sendiri!

Di bawah ini ReJaM© sertakan screenshot kenyataan Facebook seorang pemimpin bukan Islam berbangsa India, N Bala Subramaniam yang secara terang-terangan menunjukkan keyakinan beliau terhadap Hukum Hudup berhubung isu pembunuhan kejam Jutawan Kosmetik, Datuk Sosilawati baru-baru ini. Beliau menulis

"JIKA HUKUM HUDUD DI PRAKTIKAN MUNGKIN PEMBUNUH SOSILAWATI TAKUT UNTUK MELAKUKAN PEMBUNUHAN DAN PERBUATAN KEJAM YANG LAIN..."


Sila klik untuk membesarkan image.


ReJaM©: Alhamdulillah, pendekatan Parti Islam Se Malaysia (PAS) berjaya memberikan kefahaman tentang Islam kepada Orang-orang bukan Islam di Malaysia. Takbir Allahuakbar!

2 comments

Kononya dulu Mahathir mamak kate org bukan islam xsuka hudud dan katanya lagi majlis peguam pun xsetuju.. patut ar majlis peguam xsetuju rupanya kafir juga yg sebulu dan sewarna dgn dia.. ahaks..

bangang xterkata bila chedet kata nak wat hukum hudud tanya org kafir!!
tapi bila nak wat judi boleh plak tanye org kafir je & cina kononya suka judi!! lebih menarik lagi.. klu dia PM dia luluskan judi!! astagfirullah a'zim...


-Amri-

Baru sekor dok kata ok korang dah canang macam2, tu pun entah betul ke tidak dia sokong...warghkakakakaka..buat cerita lain laa...banyak lagi..


EmoticonEmoticon