Tuesday

Anak mati digigit anjing (gambar 18SG)




Email yang diterima daripada allozymes@gmail.com meminta agar disiarkan gambar ngeri bertajuk anak mati digigit anjing. Kalau tak silap ReJaM©, macam ada terbaca berita tentang kes ini, tapi tadi semasa bertanya dengan lebai google, lebai Google kasik cerita-cerita yang tiada kaitan, Lebai Google kata hari ni jin dia cuti tak dapat nak menjawab soalan yang ReJaM© tanyakan. Tak apalah lebai nanti kalau ReJaM© terjumpa artikel berita tentang kes ini, ReJaM© akan update di sini.

[sila klik untuk membesarkan image]






Ibu mana yang tidak menitiskan air mata menempuh dugaan seperti ini?








ReJaM© "Sekiranya anda ada gambar-gambar atau info seperti ini, email ke share.milosuam@gmail.com"

6 comments

Anjing tetap anjing. Tuannya pula bagaimana?

Tuan buat tak paham sudey....

kamu katakan kamu seorang muslim

kamu juga katakan agama kamu agama sebenar yang turun dari langit

dalam agama aku jika aku tak silap, diakatakan harus hormati jasad si mati

tapi kenapa kamu tayangkan gambar yang aib sebegini. Aurat anak kecil ini kamu tayangkan bagi mendapatkan hits untuk website kamu. Adakah Tuhan Allah membenarkan kamu melakukan benda sebegini. Apa kata Koran, bukan fantasi kamu tentang eksploitasi mayat anak kecil?

Aku tak percaya pada agamaa rekaan manusia

tapi aku sebagai manusia yang punya self concious dan moral (walaupun seorang Atheist jati..) tahu memaparkan gambar sebegini adalah cukup kurang hajar. Saya tak percaya kepada konsep dosa dan pahala. Tapi saya percaya kepada konsep harus menjaga sensitiviti ahli keluarga si mati

masih ingat kisah Mendiang Nurin Jaslin? Gambar mendiang dipaparkan bagai freak show di blong sebegini. kononnya atas pretext nak menunjukkan kekejaman. Itu semua bohong belaka. Kamu pander kepada pedofilia yang gemar anak kecil bogel dan penggila gambar ganas. Kamu biarkan gambar jasad bogel tak tertutup aurat anak kecil ini dilihat oleh mata kamu

Aku tak ada agama. Maka tak ada halangan bagi atheist untuk melihat benda ini. Tapi sebagai atheist berprinsip dan tahu beza buruk dan baik aku tahu dengan melihat keaiban jasad anak kecil ini aku akan menjadi seorang lelaki tidak bermoral!

Dalam agama kamu aku pernah dengar seorang lebai mengatakan melihat filem dan gamber P Ramlee akan mengakibatkan si mati terseksa dikubur. Aku rasa ini penipuan paling dungu pernah aku dengar

tapi kamu orang islam. kamu suka teori dungi pak lebai

jadi terima kasih kepada kamu. budak kecil ini sekarang terseksa didalam kubur

saya harap kamu gembira dengan keputusan kamu memaparkan gambar cukup tak bermoral ini

Atas nama Dawkins dan Darwin saya berharap kamu akan jadi Atheist seperti aku dan menyertai golongan orang berotak sains bukan pengikut gembala kambing tak tahu membaca

en darwin.. mngikut adab islam yg sebenar,mengaibkn org adalah berdosa.. anda tdk memahami konsep islam y sbenar.. inilah jd nya bila kita sbg seorang muslim tdk mnunjukkan cntoh yg baik kpd non-muslim.. inilah tggapan mereka thdp agama kita.. jika kita amalkn ap yg diajarkan oleh agama islam.. insyaallah, agama kita tdk akan dhina sebegini rupa.. rasullullah dulu berdakwah dgn cara yg pling mulus.. andai kata pemerintah kita skrg ikt cara pemerntahan rasullullah dulu,kita tdk akn dipijak sbgini.. ayuh.. bgn lah org2 islam.. masih rmai org melayu di luar sna yg sudah murtad.. kita tegur ap yg kita mampu.. en darwin.. teruskn lah dgn agama mu jika kamu tdk dpt menerima bahawa islam yg sebenar sgt indah.. islam ttp di hati sy.. allahuakhbar..

aah..xbaik tnjukkn gmbr org yg dh mnggl...

en darwin..statement anda utk mngur..atau mnghina???jaga statement anda..anda sndri tidak mnjaga sensitiviti pnganut sesuatu pegangan....


EmoticonEmoticon