Saturday

Bini Bung Mokhtar sorok air apa tu?




Di dalam gambar ini kelihatan tiga orang artis tempatan yang cukup dikenali ramai iaitu Zahida Rafik, Bette Benafe isteri Bung Mokhtar Zizie Izette sedang bersosial di suatu tempat yang tidak dapat dipastikan bersama beberapa orang minah saleh. Nampaknya diorang ni macam tengah bergembira. Minah saleh di dalam gambar tidak dapat KaTaK pastikan siapakah mereka. Satu lagi yang menjadi tanda tanya ialah, air apakah yang disorokkan oleh mereka tu ye, sehinggakan Zahida mencontengkan gambar air tersebut? Korang rasa air ape? Sila klik untuk paparan yang lebih jelas gambar-gambar di bawah ini.





Diambil dari : http://hotmalays.blogspot.com/2010/10/zahida-rafik-bette-benafe-zizie-izette.html#ixzz1198wCnZp


CiLiK©: Wah nak kena report kat Bung Mokhtar ni, kah kah kah....

14 comments

bg je tau..org mcm dorg ni mmalukn islam je..x bgne lgsg dh kawen wat la cre kawen bkn soh tmbh ag ssial..insaf le mnusia oi!!

alah biarlah dia nak hirop ayaq apa pun..dia ada laki biar laki dia la yg jaga dia...buat pa hang sebok2..hg tu jaga anak bini hang sudah la...lain kali tulis la blog yg ilmiah sikit.. ini lah blog org melayu ...suka jadi batu apii

tak pe la tu. nanti bila dah bertaubat boleh join PAS. pasti masuk surga!! zaid kaki botol pun lepas...
boleh bawak bung sekali!

Wah ada orang marah nampak?!! kah kah kah...


Kepada si bodoh Anonymous | October 1, 2010 4:38 PM

Woit hang pergilah masuk blog ilmiah! datang sini merempat baca entry Milo SuaM pasal apa? kah kah kah

Rasulullah suruh sebat 80 kali Melayu minum arak. Bukan suruh tulis blog yg ilmiah.

Tunku Abdul Rahman berhenti minum arak dalam UMNO?

tak payah lah nak tunjuk air...pakaian pun cukup dah ....

haha kalo dah bertaubat mesti la die sokong pas. kalo nk bebas2 mnm arak, sokong la umno...bodo umno nih. mmg sarang utk peminum arak je. patut x nk laksana hudud, kalo x sume skali kena..tmasuk anonymous yg bengong di atas...hehe (min)

padahal bukannya air apa2 pun. sajeee je nak conteng2 gambar :P

ni lah dia, sohih nye blum, komennye dah berjela-jela

air budak jantan yang duduk belakang tu hahahahahahahahahaa

Air mineral la bro ... dia conteng itu sebab dia takut kawan2 dia nampak botol air mineral. Kalau pecah tembelang nanti tak rock la bro

air mineral kepala otak ko HarrisAbdullah!!

xpyh la nk mengata org tuan2..biar Tuhan yg menghukum..seksa kubur masing2..yg jd mslh skrg anda membuka aib org lain dgn menyiar dan menyebar cerita ini..pentingkah?atau ad agenda politik?cuba tnya ahli ugama apa dosa buka aib org..dlm hal ni,biarlah Tuhan yg menghukum..kita takde hak walau sikit pun

tengok pakaian pun dah cukup dah...masyaallah.....astagfirulahh...


EmoticonEmoticon