Tuesday

Restoran terlampau! Mana pihak berkuasa?


Sebuah restoran terlampau didedahkan oleh sebuah blog http://hotmalays.blogspot.com di bangsar. Blog itu turut mendedahkan bukti-bukti bergambar yang memaparkan suasana di restoran tersebut. Dilihat di dalam gambar terdapat perempuan-perempuan jalang yang hanya mengenakan pakaian renang (bikini). Malah blog tersebut mendakwa restoran tersebut turut menawarkan khidmat seks untuk para pengunjung yang dikatakan terdiri daripada lelaki-lelaki hidung belang di ibu kota.

ReJaM© mohon pihak berkuasa agar menyiasat lokasi restoran terlampau yang didakwa oleh blog berkenaan. Ingatlah azab Allah boleh turun pada bila-bila masa. Inikah negara Islam yang digembar -gemburkan sekiranya terdapat aktiviti tidak sihat begini terlepas pandang dari penguasaan pihak berkuasa? Ataukah mungkin SPRM perlu campur tangan di dalam hal ini kerana terdapat pihak berkuasa yang telah menerima sogokan sehingga kewujudan Restoran Syaitan ini boleh terlepas pandang?

Diharapkan perkara ini dapat diselesaikan secepat mungkin! Sebelum negara ini ditimpakan bencana oleh Allah S.W.T. Ingatlah azab Allah tidak mengira waktu tiada tawar-menawar tiada amaran awal! Di bawah ini salah satu photo yang diambil dari blog berkenaan.






RaJaM©: "Pihak berkuasa tunggu apa lagi?! Pergilah siasat jangan dok makan gaji buta!"

23 comments

perghh....setim konek gua..adoyai...ni nak kene balik umah carik bini ni

ulamak korang serang.... kes mcm ni malas lyn plak wahai pihak berkuasa...

Bodoh punya Owner yg buat restoran ni..Lingkup lah kO!!!!..

tapikan, what if, gambar2 ni super-impose je?

bhya beTol restoran ni.. membahayakan akhlak umat islam.. mtk dijauhkanlah drp perkara2 mcm ni.... pihak berkuasa hrp membuat sesuatu yg sepatutnya..

kat mana restorant ni?? nk g cari ni...hehehe

kamen rider black~ delete 5 October 2010 at 18:50

stim siot...
pihak berkuasa, sila bertindak!!

Cilanatt!!!

nie salah satu cara pihak kerajaan nak dapat untung le...senang aje...depa nie dah deal dengan taukey cilako, kamu tangkap aku bayar penalty..berapa...aku bayar...lopeh tu lopeh balik....bulan depan tangkap balik...puh...kalau ada seramai 1000 orang jalang seorang kena penalty rm3000.., 3000 x 1000=300000 tuuu...sebulan...kalau kali setahun...tu dia 36000000 beb...untung kerajaan malaysia beb...tu baru 1000 orang jalang...kalau lebih kalu...lu pikir le sendiri...tu pasal depa nie tak mahu perundangan islam..., sebab tu depa kata kalau hukum hudud dijalankan negara tak maju...pasal tak dapat income jalang nie..tu baru hasik duit jalang..belum duit...lain lagi tu...

ap yg nk diserbu kalo diorang yg tiap2 mlm "menyerbu" restoran nie..ha3..

damn.......

bangang punya restoran

wow..syiok betul tengok gambar ni...tolong kasi alamat restoran ni..

ni restoran ronnie DAP. azmin slalu minum sini.

aku ingat rest. ni milosuam yg punya la. sbb dia tukang promo blog lucah dan rest dia. babi la kau milo.

kalu milosuam punya x dak la dia suh pihak berkuasa ambil tindakan bodoh betul anonymous 5.0kt.kalu dah ati batu 2 org wat maksiat pun ko x rasa ape2.. nauzubillah..

Tak perlu CCTV pun sdh dpt dikesan.....heheheh

ish ni x leh dibiarkan ni kene cpt bertindak...hehehe

pihakb'kuasa skrg sibuk kire duit jew,mane ade mase nk cegah sume nie.....

Bagila alamat lengkap .Boleh kita ramai2 pegang apom tu..lepas tu jgn lupa padamkan restoran tu.

bukan kah bangsar dibela shahrizat utk dijadikan pusat arak termahal.elok lah tu.bukan pompuan tu saja yg bersalah, shahrizat pun dpt saham setiap kali anunya diraba lelaki.untung sharizat la pandai berniaga

bodoooo......tolllll......


EmoticonEmoticon