Monday

awek cun dari kejauhan



Sebagai hiburan santai kita petang-petang ni. Kali ini ReJaM© nak kongsikan satu lagi email yang dikirimkan oleh salah seorang pembaca MiLo SuaM. Pengirim email ini menghantar gambar seorang awek cun dari kejauhan. Lihat gambar di atas, Nampak tak? Awek cun dengan rambut ikal mayang dilepaskan ke bahu, berskirt pendek seperti amoi.


Kalau tak nampak tak mengapalah mari kita zoom lebih dekat supaya dapat melihat gambar yang lebih jelas! Dah nampak gambar awek cun yang dimaksudkan? Menjurut pengirim email awek cun yang diambil gambarnya secara curi-curi ini masih single, masih belum terusik hatinya oleh mana-mana jejaka. Sekiranya ada di antara anda yang ingin berkenalan bolehla mendapatkan terus no telefonnya.

Oh ya sebelum itu mari kita lihat wajahnya terlebih dahulu, betulkah cun? Kalau dah berkenan barulah boleh berkenalan lewat telefon bimbit. Sila klik gambar berikut untuk melihat wajah beliau.



Awek Cun

ReJaM© "Macam mana? Ok tak? "

17 comments

beginilah gambarannya umno..dari kejauhan seperti indah muda belia cantik licin dan sexy..maka ramai tertarik..

hakikatnya bila didekati rupanya umno ialah seorg tua yg busuk, kecut medut, tkde gigi, sudah uzur .... tetapi masih bernafsu besar.

nak pilih lagi ke mcm tu.

ahhhhh tidakk aku kene troll

cesss...memang kureng asemmmmm....

Adus aku pun dah terkena ha ha ha
kreatif!!! sangat menarik!

aku ingat rambut palsu... tgk2.... hahahha

mata lelaki selalu nampak benda tu je...sekali tengok dah agak dah memang bukan awek...kalau tdk takkan jadi bahan lawak..

ah haiiiii....memang xbleh blah laa...heeeaaaaaaaaa..

ehehhee..just a joke...sindiran yg mikut pendapat masing2..


EmoticonEmoticon