Sunday

Albert Einstein hidup kembali muncul di Iran



Sekeping gambar yang menunjukkan kemunculan wajah yang sangat dikenali di dunia sains suatu masa dahulu. Seorang individu yang menyerupai 'Albert Einstein' dijumpai di sebuah jalan di negara Iran.

Imej tersebut dipercayai diambil oleh China Central Television (CCTV), menunjukkan seorang lelaki yang begitu serupa dengan wajah saintis terkenal yang sudah meninggal dunia.

Seorang pembaca yang menyedari gambar ini telah memuat turunnya daripada internet.

Photo ini dikatakan begitu hangat dikongsikan di internet oleh pelayar-pelayar internet di negara China.

Pelbagai topik hangat dibincangkan bagi menjelaskan kewujudan gambar ini.

Antaranya ada yang menimbulkan persoalan "Mungkinkah Albert Einstein telah berjaya mencipta mesen masa semasa hayatnya?"

Einstein (1879-1955) merupakan seorang ahli fizik, falsafah dan penulis.

Beliau dianggap sebagai Saintis yang paling berpengaruh dan menjadi ikon Sains dan kebijaksanaan sepanjang zaman, dan juga dianggap sebagai "Bapa Fizik Moden".


ReJaM© "Atuk siapalah yang muka iras-iras Einstein ni?"

11 comments

masyarakat masih tertipu dengan helah penjajah. Bani Abbasiyah dah jumpe ilmu sbelum 1300 lagi.

Anonymous | December 25, 2010 9:16 AM
why so serious??? lek bro/sis! haha~

LOL. meanwhile i saw mohammed in Sweden. he wore a bomb hat!

HHAHAH

Datang lagi si mangkok Dawkin yang suka carik pasal hahaha...

Albert Einstein ke Iran untuk belajar tentang Syiah barangkali.. bulan September lalu heboh berita Iran katakan Einstein mungkin seorang penganut Syiah berdasarkan surat yg pernah dia tulis..

http://meoriszwan.blogspot.com/2010/12/albert-einstein-muncul-di-iran.html

lupa pula nak gelak.. hehehe..

satu dunia tahu dia Yahudi dan jadi pujaan dan sanjungan Israel..

Dawkin
lu pehal? gelak2 gak tapi nama Muhammad jgn maen r...

Dawkins Darwin tu cucu cicit Charles Darwin bapak segala beruk. Si Dawkins tu slalu je datang memberuk kat blog ni. Ignore je monyet sarkis seko tu.

Alif tendang Wau, UMNGOK.

Semasa kaum quraish(keris) bermesyuarat utk menghadapi Nabi saw, pelbagai cadangan dibuat utk menghadapi dakwah Baginda saw. Akhirnya keluarlah satu idea paling bernas dpd seorg tua supaya Muhammad saw dibunuh. Diriwayatkan org tua itu adalah iblis. Menyamar tua sebb mungkin dah lama sangat dah memerintah(20 tahun) hihihihi.

Fakta kedua sebuah hadis mengatakan dajjal akan keluar dari sebuah tempat di iran. Dan tehran adalah tempat kedua paling ramai yahudi selepas israel. Dan shiah adalah juga benih yahudi dpd abdullah bin saba'.

Darwin pula seorg keturunan yahudi penyebar ajaran sesat yang unggul, diketengahkan teori sains sesatnya keseluruh dunia.

So berdasarkan ketiga fakta di atas terpulanglah utk dilihat kaitannya dan memahaminya jika benar foto itu darwin.

Jika tidak, ia semata2 kerja bodoh puak2 APCO yang sentiasa buat lawak kat dunia ini utk menyesatkan manusia.

Wallahualam

aku rase si darwin ni mnggelabah sbb satu dunia dah stat mluat dgn kampong asal dia, israel . makanya beruk yahudi ni pon mula la dtg cari psl kat blog ni. dia tensen gak org pertikaikan teori beruk tok nenek dia tu. tu yang dia nk buat hal ni. aku rase kampong dia da abes daun la, sbb tu dtg sini nak cari makan. dia x tau sume org tgh x sabar nk cangkul kpale dia.

tolong jangan merasiskan perkara. lets just respect him as a great thinker.


EmoticonEmoticon