Wednesday

Malaysia berniat jadikan Israel sebagai rakan dagang




Satu lagi pendedahan mengejutkan. Micha Harish, Israel Minister of Industry & Trade dalam Israel-Asia Chamber of Commerce menulis sebagai kata-kata aluan yang dipetik seperti berikut,

The public declaration of the Malaysian Prime Minister and Minister of International Trade and Industrial that their country intends to pursue economic relations with Israel is another milestone in the development of trade with this continent.

Micha Harish menggambarkan bahawa Perdana Menteri Malaysia telah menyatakan hasrat dengan kementeriannya, Kementerian Dagangan Antarabangsa dan Industri bahawa Malaysia ingin mewujudkan hubungan ekonomi dengan negara Israel.

Benarkah kenyataan ini? Sekiranya tidak benar, Perdana Menteri harus menafikan kenyataan Micha Harish ini. Najib juga wajar mengambil tindakan undang-undang terhadap beliau!


ReJaM© "Amboi, terhegeh-hegeh Malaysia nak kawan dengan Israel?!"

7 comments

ni kan tahun 1995.... x jadi pun kan...

LAU TK JD TKPELA....LAU JD MEMG TAU TK R NK CKP APE....BANGGA GLERRRRRRRRRRRR

penulis blog nih x byk membaca...men hentam je...
apadaa....bende dh berkurun....

lg satu ambil tindakan mcmna bro??dia duk israel....buat lawak r..nk serg israel tgkp mamat tuh...ekstradisi..???


mimi atas ni aku rase rejam tuh r hahaha...pandai ko cover line ehk...konon org laen backup ko..

xpayah nak tulis surat dah...
APCO boleh uruskan semua urusan utk M'sia.. ngeeehh...


-Amri-

hantar email je..tak main la surat ni hehehe

hahaha...3 tahun lepas aku ade beli sparepart backhoe jenama israel kat kedai sparepart...cuba la korang cr...mmg ade jual...kotak dia aku dah buang dah...kalau x leh pos kat cni...

apa ni..thats mean selaman ni kerajaan bnyk tipu rkyt la ni????ya Rabbi...skr utk dipercayai...smpai xtau nk komen apa dh...


EmoticonEmoticon