Friday

Fitnah zina tidak berasas kata Normala Sudirman



Sebelum ini para blogger dan facebooker UMNO dan Barisan Nasional telah melakukan serangan peribadi kepada calon PAS sempena PRK Tenang dengan menuduh Normala Sudirman pernah melakukan zina sebelum berkahwin dengan Maarof, suaminya kini. Rujuk Link ini [Calon PAS dituduh berzina]

LABIS – Tindakan beberapa blogger dan laman Facebook menfitnah calon Pas, Normala Sudirman ‘berzina’ tidak menggugat semangat juangnya pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Tenang.

Normala berkata, ini berdasarkan kajian terhadap beberapa blog dan Facebook yang memfitnah tentang dirinya setelah diumumkan sebagai calon Pas.

“Ia tidaklah menghairankan kerana isu fitnah dan provokasi adalah perkara biasa dalam PRK. Perkara ini tidak akan melemahkan semangat saya kerana percaya dengan perlindungan Allah dan semangat juang untuk membawa pembaharuan kepada DUN Tenang,” katanya kepada Sinar Harian semalam.[Sinar Harian]


ReJaM© "Fitnah zina kini menjadi modal paling kerap digunakan oleh cybertrooper UMNO dan BN"

9 comments

bertaubatlah blogger2 yang memfitnah cikgu mala.

suruh REJAM taubat dulu....lol.......

Kalu dulu2 juak2 UMNO guna SMS utk sebar cerita sblm sst pilihanraya. Lg pun masa tu, line x perlu didaftarkan dan guna 2 3 no utk sebar cerita2 yg sama sekali x berasas. Ler ni guna media sbgini. Juak2 ni pun bukan org lain pun, kenalan2 aku juge & byk tempat buat perkara sama. Kang aku tuduh juak2 yg aku x kenal, org ckp fitnah plak..

Tuduh orang berZINA adalah salah satu daripada DOSA-DOSA yang besar dan mengundang kemurkaan ALLAH... hukum dunia boleh disebat, dan kesaksiannya ditolak selamanya... BERTAUBATLAH... refer surah ANNUR

telah hamba kata bahawa dalam rohani dan jasmani umno tidak ada lain selain dpd VHS - violent horror sex.

isu sex diguna kerana APCO tau sex memang menjadi makanan umno serta diminati oleh penyokong umno utk membacanya.

biarlah hilang berbillion ringgit, umno takkan tau menilainya kerana masih boleh makan nasi lemak dan roti canai.

tapi kalau bab sex, mereka lah jaguh walaupun lemah syahwat.

hamba dengar hari tu ade seorg vip yg sakit. bukan semata2 sakit yg diwar2kan tetapi beliau telah berjumpa seorg ustaz utk berubat penyakit anu berdarah. wallahuallam.

kelihatan akhir2 ini begitu beriya2 seorg vip yg dikaitkan dgn kes rogol membela PM dan RM. digunakan saluran penerangan utk mewar2 konon betapa pentingnya misi RM ke luar negara, bersama isterinya.

bila dah terpalit najis, maka terpaksa jilat demi keselamatan jawatan.

Amerika tu wakil Yahudi Laknatullah atas muka bumi ni..

So bila Amerika puji Malaysia sebagai negara islam contoh maka sudah semestinya UMNO akan berbangga sbb DEWA mereka ( Yahudi ) dah mula memuji2 mereka semua..

Tambahan pulak DEWA sembahan mereka telah mengirimkan Anak Dajjal ( APCO ) utk bersahabat dgn UMNO serta membimbing UMNO memerangi kebangkitan Islam di Nusantara ni..

Justeru itu umat islam kena berhati2 sedarlah bahawasanya sifat Assobiyah ( perkauman ) bangsa Yahudi telah mula diserapkan ke dalam Batang tubuh Melayu UMNO sehinggakan perjuangan Bangsa lebih diutamakan daripada perjuangan Agama..

UMNO sentiasa beranggapan yang bangsa melayu ini golongan yang mulia berbanding bangsa lain..

Sebenarnya Agama Islamlah yg lebih mulia berbanding dgn agama lain..
Tetapi menurut akidah UMNO bangsa melayulah yg lebih mulia dari segalanya.. sehinggalan mereka semua beriktikad bahawa Islam terjamin dan kuat dgn adanya bangsa melayu UMNO kuat dan berkuasa..


Kalau iktikad dan terpesong maka akidah juga terpesong sama..!!

kalau dh MB (Islam) sndiri perlekeh islam... apa la sngat penyokong2 diorg...

kata dulang paku serpih....cerminlah dulu ...yang bersengkongkol dengan DAP tu tak salah plak....kan kena langkah mayat karpal singh dulu,baru boleh nak tubuh negara islam....itulah kalau agama dipolitikkan..dah terbabas pun masih tak sedar.

Islam tu luas dan politik tu perlu ada...lebih baik perjuang Islam berbanding menghina Islam sendiri...kuasa yng ada jgnla nk salah guna..habis semua nk disekat...skrg nih,fitnah ni jadi pkra biasa...ape ni?dah la tuduh org tu zina...mmg besar dosa tu..ingt dunia ni slamanye ke?smpi nk tolak hukum Allah?guna akal bila nk wat statement..aku tgok,org belah2 k'jaan tu ramai yng hebat ckp bab2 agama..tp last2 mcm2 kantoi..xyah citer la pe yg kantoi tu...

n skrg stop pasal politik...cmne pulak dgn bangsa kita? Melayu Islam?
agak2 nk teruskan ke berbalah,memfitnah mcm ni? puas sgt ke dpt tunjuk siapa bgs?skrg bangsa melayu sangat lemah...indahnya hidup ni kalo semua jatuhkan ego dan bersatu..indahnya...itula yg terbaik dr berbalah mcm ni..


EmoticonEmoticon