Wednesday

Panas! Chua Soi Lek skodeng Shahrizat Jalil


Kalau dah namanya Pelakon video lucah, ke mana saja dia pergi Presiden MCA Chua Soi Lek pasti membawa bersama perangai gila seksnya. Di bawah ini rakaman gambar yang diambil oleh sebuah portal berita yang menunjukkan Chua Soi Lek seolah-olah sedang skodeng dada Shahrizat Jalil di hari penamaan calon BN di DUN Tenang sambil diperhatikan oleh Pak Din. [Sumber: Malaysiakini].

ReJaM bukan nak menuduh sembarangan, tapi akibat peribadi Soi Lek yang sudah teruk tercemar, maka anggapan rakyat tentu sekali mudah berprasangka dengan pelakon video lucah ini.



Sebelum ini Chua Soi Lek berulang kali memainkan isu Agama Islam di Tenang berhubung isu negara Islam dan menyeru pengundi agar jangan mengundi Calon PAS "cikgu Mala" kerana calon itu enggan bersalam dengan lelaki kecuali memakai sarung tangan.

Terbaru beliau sekali lagi menghina Islam dengan mengeluarkan kenyataan "What's so great knowing Islamic values?" (Apa yang baik sangat untuk memahami nilai-nilai Islam?) sebagai menjawab soalan wartawan yang menyifatkan beliau tidak memahami dan sensitif terhadap nilai-nilai Islam
[Sumber: Pria Malaya].

Apa pun Presiden MCA ini akan terus dibela oleh pemimpin-pemimpin BN terutama UMNO walaupun berulang kali menghina Islam. Teruskan membela pelakon video lucah! BN Parti Lucah!



ReJaM© "Pssst... kalau tutup aurat macam cikgu Mala tentu apek tu tak dapat nak skodeng! he he he... "

25 comments

Mate dia juling aaaaa kot.. :) Kalu dulu2 org kata rahim thamby chik kalu nampak tiang elektrik dibalut kain, mgkin dia akan bhenti nengok, psl dia igt org pompuan pakai skirt... ehehehe

ish tak senonoh Soi Lek ni, gatal giler! Tak Suke!

ish! Shahrizat berpegangan tangan dengan bukan mahram ke tu? Habis confuse anak2 remaja islam. Ustaz/ Ustazah kata haram tapi pemimpin tunjuk contoh bole plak! Penin2 dengan UMNO ni. Habis rosak agama ..

salah sendiri..sharizat bg peluang utk d skoding.ape lg amik peluang la apek tu.tapi apa nk buat diorang lebih pecaye apek dr ustz.klu tutup aurat mcm cikgu mala msti tk bole nk skoding2..

cikgu mala kata klu terpegang babi bole d samak.tp klu berpegang atau bersentuhan kulit dengan sengaje dengan yang bukan muhrim mcmana ea..harap rejam bole jwb...

Kah kah kah terbaiklah ReJaM!

Fatwa Mamat ni bukan saja halalkan bersalam lelaki dan perempuan bukan muhrim tanpa berlapik, tapi dia lebih daripada itu. Dia sedang rancang nak halalkan zina! Tapi kalau takut pakai kondomlah. Orang UMNO seronok kalau hal ni menjadi.

tgk tetek shahrizat? tak lalu aku

"cikgu mala kata klu terpegang babi bole d samak.tp klu berpegang atau bersentuhan kulit dengan sengaje dengan yang bukan muhrim mcmana ea..harap rejam bole jwb..."


..............................................

aQu jawab.
kalau bersentuh dengan babi, samak je.tak susah.amik 6 air bersih + 1 air tanah pastu cuci.settle.tak perlu bertaubat.kita cuma nak hilangkan kesan najis kategori berat tu je. tapi kalau bersentuhan dengan bukan muhrim, kene bertaubat nasuha dengan Allah azzawajalla. itupun kalau diterima taubat kita.kalau tak,..nauzubillah.
pernah dengar tak ayat ni,"lebih baik cucuk tangan dengan jarum yg panas dari bersentuhan dengan bukan muhrim".kalau tak pernah dengar, sila tanya Jamil Khir Bahrom.
TQ

aduh korang ni lemah gila.. takkan bila bn kuar kenyataan cikgu taknak salam tu pun jadi hangin. tu provokasi je tu. sedangkan kita semua tau sangat org bn mostly memang tak endahkan islam, so komen2 yg mcm tu buat tak endah je la. kita kena buktikan yang kita bole menang undi dengan tak memburukkan org parti lawan. tunjukkan akhlak, seperti mana islam ajar. korang bayang kan, takkan Nabi S.A.W suka kalau terbaca artikel macam ni??? kamon, grow up milo suam. politik sekarang tak perlukan strategi serangan peribadi. buktikan yang ahli PR betul2 bertanding untuk rakyat. tu yang penting.

Jangan salah anggap, bersentuh kulit tu cuma ' dosa kecil ' jer kata ustaz muda umno.Dosa besar dia orang tak buat pun !.

Itu sebab berlaga pipi Rosmah dengan bintang hindustan masih boleh dimaaf dan dah jadi adat orang puteh .

Ada orang umno kata: Kalau niat baik, tidur satu kelambu lelaki dan perempuan pun tak salah ! . kah..kah..kah zaman edan ...

Sokong ckp soi lek, kufur kamu kepada Allah. Kafir mcm ni yg tidak blh kita sekongkol. Harbi.

untuk salam..
kamu tau ke siapa yang mulakan isu tu..tak payah tunjuk engkau cerdik le..beri nasihat cam tu...itu engkau tunjuk tak berapa pandai..memang le pembangkang bila ceramah atau betanding beri fakta dan bukan auta..kebanyakannya le...tapi fakta pun di silapmatakan ...contoh took kai tu..cakap kes dah selesai tapi bila keluar cerita siap dengan bukti akan ada sebutan pada masa akan datang di court..apa ceta pula..depa yang mulakan satu satu isu..bila orang usik..orang macam kamu bising...

isu salam pakai glove tu ..engkau tengok..kalau di tol..biasanya perempuan juru tol pun pakai glove..napa takda sapa kecoh pun..soi leak tak kecoh pun..ketua wanita mca tak kecoh pun...

engkau nampak tak permainan politik ni...

salam

kenapa takda orang attack sooi leak berkaitan dengan video lucahnya tu...patut bila dia si babi dan anak haram ni bercakap pasal lapik tangan masa salam..kita timbulkan cerita video cikaro dia tu...

orang orang dan pembesar umno bee end tak malu ke...tak boleh nasihat sikit ke pada anak haram tu...contohnya...hei binatang...semua orang tahu kes engkau dengan jalang tu..baik diam je...

tapi kan..betul juga..orang melayu seperti pm pun ada kes...nanti si cina laknat tu cakap..hei bodoh punya melayu..engkau pun sama le...duduk diam diam je..kita serupa...ingat kumpulan headwind pulak dah..he he he

Salam said...

politik sekarang tak perlukan strategi serangan peribadi. buktikan yang ahli PR betul2 bertanding untuk rakyat. tu yang penting.
_________________________________________

JAKA jawab :

Kepada Salam yg tak berapa selamat...

Selama ini fitnah liwat tu serangan ekonomi ke? bukankah itu serangan peribadi? Sampai satu negara pemimpin bn dr no.1 sampai yg paling bangang membicara fitnah liwat.

Fitnah anak luar nikah Anwar, bukan isu peribadi ke? Bontot saifool kenapa menjadi headline berita, itu bukan bontot peribadi saifool ke? Tapi kenapa dihebahkan seluruh negara?

Kau nk bukti apa lagi dari PR kalau air blh free kat selangor. Itu bukan utk rakyat ke? Takkan air free kat selangor tu utk khusrin dan khir toyo mandi manda secara peribadi?

Foto Eli Wong tido tu bukan isu peribadi ke? Zaid minum todi bukan peribadi ke?(dulu la, sekarang zaid pun dh mabuk bersama org2 yg mabuk dlm bn).

ajaran umno mengatakan, kebebasan peribadi adalah hak individu kalau menyokong mereka. kalau terhadap PR, sehelai bulu anu pun mesti dipantau.

Kau ingat Nabi saw suka ke dgn perangai buruk menipu rasuah menyeleweng menghina agama yg dibuat oleh umno? Nabi saw suka ke umno bawa kepala lembu menghina agama lain kt SUK selangor? Nabi saw suka ke umno kutuk wakil rakyat wanita bukan islam masuk surau sedangkan umno pun tk suka masuk surau.

Jangan pisahkan peribadi dgn kepimpinan. Itu tektik umno yg sedar mereka semua bermasalah peribadi. Itu sebab pilih pemimpin tk kisah solat atau tidaknya sedangkan dlm Islam kena cek semua tu. Sebb bg umno amalan agama adalah peribadi. Duit negara dan rakyat pun hak peribadi mak bapak dia.

Kesimpulan:

umno masih lemas dan beku dalam parit sekularisma yg sesat itu. ada hati nk guna nama Nabi saw. Tak tanya ke apa hadis Nabi saw kata tentang assobiyah?

Catatan : semua diatas adalah pandangan PERIBADI hamba...hihiihihihih

aku rasa batang dia da keras tu.

Cayalah JAKA! hua hua hua

to JAKA,

itu la maksud aku. kiranya, kalau orang fitnah kita, takkan la kita nak balas balik dengan fitnah. aku tau korang memang niat baik sokong PR demi Islam or untuk rakyat. tapi view org mcm aku ni yang neutral, korang slalu nampak tak penting.

biarkan lah kalau anwar kena serang peribadi. zaid pun kena. yang penting, kalau tak bersalah, buktikan yang mereka tak bersalah. maksudnya, instead of focusing to attack orang2 yang tak guna mcm soi lek, lebih baik buat artikel yang fokus menceritakan kekuatan parti PR sendiri. contohnya macam isu air free kat selangor.

cara tulis dengan tajuk "soi lek usha ....".. mak aihh, yang tu memang macam murahan gila. kalau baca harakah pun, macam2 kata pasal org umno or bn itulah inilah. cuba fokus crita pasal dah dicapai oleh pas. and apa harapan pada masa akan datang. obviously memang pemimpin BN tu mostly dh menyimpang, so pas la harapan nak kembalikan Islam kt msia ni.

wallahualam.

o lupa lagi satu. memang aku cakap sebelum ni tak perlu serangan peribadi ni patutnya dalam politik. tapi lupa plak, kat malaysia ni, kalau takde org heboh2 kan, mmg akan terlepas mcm tu je la.

ideally

dlm satu negara, kita kena ada national prosecutor yang fully independent. yang mana kalau ada mana2 pemimpin or sapa2 pun rakyat malaysia di suspek buat crime, maka dia akan investigate. regardless of parti apa pun org tu. kiranya kalau ada nak tuduh soi lek, najib ke, rosmah ke, kita bole give info to prosecutor lps tu diorg buat keje diorg utk investigate.

tp realistically

kita punya prosecutor, ghani patael tu, bole harap ke. sebab tu aku paham jugak kenapa selalu korg nak hebah2 kn kesalahan of any politician. memang takde ketelusan dlm sistem national prosecution, sebab tu geng2 bn selamba je tak cuak.

harapan: 1st thing yg PR kene buat kalau dpt msia nnt, mesti revive the independency of prosecutors. kiranya, takda sapa bole sentuh prosecutor ni. bayangkan ghani patael dakwa najib pasal apa2 kes. tu baru style

aku selalu gak baca harakah... aku mmg menyokong PAS sepenuhnya.. tp harakah ni aku agak kesal skit.. mengutuk org jer keje.. aku harap sgt harakah citekn ttg apa yg diorg dh wat tuk rakyat khususnya kelantan,.... berhenti la wat dosa kering.... harakah ni melambangkan kepribadian PAS sebagai parti ISLAM... ISLAM tak penah mengalakkn kita mengutuk atau memburukkna org apatah lagi menyebarkn pekara yg tidak baik,,...please.. berubah.... aku harap sgt....

alah, korang ni cakap je lebih, agama itu ini.. tgk2, korang pon pegang jugak tangan anak dara org.. cakap tgk la diri sendiri dulu..

to MILO SUAM, awak buat editing picture camtu berdosa taw.. dah la bukan fakta.. ish2..

cmane nk buktikan bnda y xbersalah atau xbtul when media massa comes to be manipulated...think la weyh...about harakah,rasenye tajuk dyorg xdela mengkeji ke ape they said with facts...kalau pasal di kelntn knp org slalu kutuk kelntn?n ithink u should go there br la th mcmne suasana di sne sape kate rkyt klntn daif?miskin?jwpn sy x...mknn kt sne hundred times murh dr mtpt sy blaja n lives...i read both of newspaper...utusan,bharian,kosmo,harakah but from there u cn see which give through the real news...or too muchxx manipulative...well,kalau keje kebajikn org pembangkang for sure they will no be in the daily newspaper rite..n who knows what they are doin just through this blog n aktiviti setmpt..ISLAM harus diperjuangkn..

polong said...
ak suka comment salam....lu SPM karangan BM mesti dpt A...hehehe..
yg lain2..relax la derw..si mamat salam tu just nk kasi pendapat. nk kasi buah fikiran. takkan tu pun xleh terima..lain padang lain berlalang, lain org lain ragam...
yg tukang jadi "nasi tambah" pun reply ayat2 yg x cantek..
jgn emo sgt derw...x baek...salam yg x selamat la..tu la..nie la..apa la korang...

oh i love Malaysial political scene. Pornographic goes public! yeah! thanks to so called Barisan Nasional eh? heh.


EmoticonEmoticon