Tuesday

Super Panas, perbualan lucah Ng Nanyang terbongkar



Pendedahan yang benar-benar panas, Ng Nanyang dikatakan salah seorang pengasas Parti Keadilan yang kononnya menggemparkan penduduk di Tenang apabila mengumumkan dirinya untuk keluar dari PKR dan menyertai MCA memiliki rahsia besar! [Malaysiakini]

Nampaknya sebab sebenar Ng Nanyang keluar dari PKR dan menyertai MCA sudah terjawab apabila perbualan lucahnya di dalam Facebook telah didedahkan kepada umum! Ternyata individu-individu gila seks pasti akan memilih untuk menyertai Parti MCA yang diketuai oleh Pelakon video Lucah Chua Soi Lek!

Di dalam screenshot perbualan Ng Nanyang di Facebook, beliau mengajak seorang yang dipercayai wanita untuk melakukan hubungan seks, malah mendedahkan no telefonnya, 0182347922 agar mudah dihubungi oleh wanita yang berbual dengannya.

Ng nanyang juga mengaku di dalam perbualan itu bahawa beliau melakukan onani menggunakan tangan.

Sekiranya anda berminat bertanyakan sendiri hal ini sila ke facebook beliau sendiri [Facebook] atau menelefon sendiri no telefon beliau di 0182347922.



Screen Shot ini tersebar di kalangan facebookers berbangsa cina, yang telah memberikan maklumat ini kepada ReJaM©, berikut link rujukan [Facebook]


ReJaM© "MCA parti golongan gila seks! Tolak MCA tolak BN! Tentang golongan gila seks!"


Update: Pendedahan lanjut sila ke link ini [Pria Malaya]

21 comments

lelaki cina angkat maaa

wahhhhhhhhhh cakap melayu. mcm fake je kahkahkah. bodoh gila

sape2 pown boleh menyamar jadi die n tulis bende2 tu~ x perlu nak kecoh... kat facebook kadang2 tengok name2 yang pelik2 pown boleh buat~ blog ni memang bodoh~

Pemilik akaun tersebut akan memberikan pendedahan seterusnya...
Nantikan....

betul ke org politik pun x cerdik mcm ni?

aduhai rejam begitu hebat sekarang.akak tetap menanti pendedahan selanjutnye..tahniah2 tapi jgn sekali2 mmfitnah ya..

parti SEKS !!!!!!!!!!!!!!!

senang cerita sapa yg mula2 printscreen ni kita panggil keluar. no telefon tu mana2 bleh dapat

kene dedah cepat ni nanti basi

...kalu nk nk dikire lerr...benda ni biase jerrr...perbuatan biase utk kaum lelaki...cam ler u all x pnh buat....hehe...aku biase jumpe jantan cam ni kat social network...ttp mmg dh adat lerr...kalu bab politik2 niii...kena ler jaga tingkah laku...hehe...susah kan jd org politik ni..lg2 time nk bertanding...actually bagus gak admin coz aku pon meluat giler ngn sorg pompuan kat fb aku...asyik dok wat fitnah bodoh jer psl tok guru...

salah u juga hanny. dah tau perangai macam tu pi undi lagi.lepas tu merepek kat sini. berilah undi pada pemimpin yang amanah menjalankan perintah Allah. tak gitu.

masyaALLAH.. patut le gila-gila nk masuk mca..
iss..iss..iss......
dah tua bangka nak mampus..
tp tak apa boleh belajor dgn pornstar..
kebanggaan umuno......

RejaM, teruskan usaha anda merejam para pesalah agar kerja murni anda mendapat Redha Allah.

benda cam ni memang dh jd kebiasaan jantan2 gersang...

berdosa tabur fitnah...

Anonymous said...

berdosa tabur fitnah...
-----------------------------

JAKA jawab :

Memang berdosa besar menuduh perempuan dn lelaki baik seperti cikgu mala(zina) dan anwar(liwat).

Lelaki dan perempuan tak baik, fasik tak termasuk dlm klausa di atas.

Tak cukup buat dosa fitnah dua pemimpin baik PR, umno sekongkol pula dgn kafir yg mempersenda agama Islam. Lebih2 besar lagila dosanya.

soi lek semakin berani kerana jenayah sex jg menjadi amalan umno. bukankah dia kata dulu, 'saya seorg yg salah, yg lain semua malaikat'. siapa yg lain tu?

Tq Ng Nanyang kerana sedar diri kotor maka keluar daripada parti harapan rakyat yg bersih dan memilih utk masuk parti yg sesuai dgn kekotorannya. Tak lama Ng boleh jadi Timbalan Presiden MCA. Lu manyak pandai ambik hati plesiden maaa....

umno guna politik utk sex, Ng guna sex utk politik..bijak.

anwar baik??? wow!! stupid... idiot... bangang ker apa... suh la anwar pi junjung Quran dulu.. then aku akur dia tak meliwat...!!! knp la dia takut sgt nak angkat sumpah...???A BIG QUESTION to u JAKA...

pandai nyer blog ni.. meyebar fitnah!!! klu benci pun skali... jgn la nak tambah dosa kering kat diri sendiri...

Kalau betul Anwar liwat Saiful, kenapa dari dulu lawyer Anwar mintak laporan perubatan Saiful, pihak pendakwa tak bagi-bagi sampai sudah?....sapa nak tolong jawab tu... lagi satu kepada penyokong2 UMNOAPCO..apa yang diceritakan oleh pemilik blog ni, belum tentu betul dan belum tentu salah...tapi korang belum apa2 dah kata pemilik blog ni penyebar fitnah..apa kes?

kalau belum tentu betul or belum tentu salah... so jgn la buat cerita ni syg oiii.... menceritakn sesuatu yg tak tau ujung pangkal nya itu namanya menyebar fitnah....


EmoticonEmoticon