Tuesday

Surat jemputan debat Anwar kepada Najib


Tentu rakyat Malaysia ternanti-nanti jawapan setuju daripada Najib untuk menyahut cabaran debat berkenaan isu ekonomi yang dikeluarkan oleh ketua pembangkang Anwar Ibrahim. Jemputan debat yang dikeluarkan sebelum ini tidak mendapat sebarang respon daripada Perdana menteri, hari ini sekali lagi anwar ibrahim mengulangi cabaran debat tersebut.

Di bawah ini surat jemputan debat yang disiarkan di Blog Anwar ibrahim sila klik untuk membesarkan image.



ReJaM© "Jangan cakap banyak, kalau berani turun gelanggang debat! Putar-putar buat apa?"

5 comments

apamacam najibam..ada brani.....kalau tak kau hantar je big mama 2,..dia 2 garang dari kau aaaummmm!!!!!!!!

mesti best tgk dua makhluk ni berdebat..

Najib ckp sorang2 depan tv beranilah. Takkan nk harap Shabery Chik debat lagi. Kesian org tua tu byk gagapnya. Meleleh2.

Atau suruh je Ibrahim Ali yg sungguh lantang semasa mesyuarat pemecatan Anwar dulu. Tapi jantung dia pun dah tak Perkasa sangat tu. Takut jg apa2 jadi kat katak tu masa kena bedal dgn Anwar nnti.

Udahlah dayuz kt rumah, dimedan politik pun sama juga. Macamana nk pimpin negara dan ummah?

quote bini rosmah cakap "jangan cabar saya saya pm saya tak takut kalau saya dedah semua ada orang demam" mangkok tingkat punya najib...apa yg nak di dedah? nak dedah serang peribadi mcm the cheeky dulu ke? kalau ada maklumat nk serang pelan 100 hari tu ni le platform dia...kalau ada la...ni asyik bagi alasan bangang tahap gaban...buang masa la, demam la, ishh dayus...elok sangat la rosmah jadi laki dia jadi bini kahkahkahkiok

bijaN2...terok betoi..kpala botak..mkn lama mkn botak..penig n takot...xlma lg kantoi sumanye..


EmoticonEmoticon