Monday

50 ribu hadirin banjiri ceramah Ummi Hafilda!


Lebih 50, 000 hadirin yang tidak sabar-sabar mendengar pendedahan Ustazah Ummi Hafilda yang telah diwar-warkan secara besar-besaran sejak lebih seminggu yang lalu membanjiri ceramah tokoh Muslimah gerombolan songkok tinggi itu. Wanita contoh ini menyampaikan ceramahnya dengan penuh bersemangat dan bersungguh-sungguh di hadapan lautan manusia yang mendengarnya dengan khusyuk.



Pelbagai lapisan masyarakat hadir memberikan sokongan kepada ceramah membongkar segala penyelewengan Anwar Ibrahim dan Azmin Ali ini. Seorang lelaki yang tidak mahu dikenali berkata,

"Saya terberak di dalam seluar sebanyak dua kali, kerana tidak sanggup meninggalkan ceramah panas ini walaupun mengalami sakit perut yang teramat sangat".


Wartawan dari akhbar terkenal India, Kari Parpu Daily turut memberikan liputan untuk tatapan peminat-peminat Ustazah Ummi Hafilda di India. Wartawan tersebut mengakui bahawa Ustazah Ummi Hafilda menjadi ikon Muslimah cemerlang di kalangan remaja dan wanita di sebuah pergunungan yang dirahsiakan namanya di India.


Ihsan Gambar dan Info lanjut di [ Batu Gajah Mari]

ReJaM© "Kesian Ummi Hafilda..."

32 comments

kahkahkahkah.....kelas masak2.....

Wuihhh... banyaknye org. 1000 org BNgong 49000 org Bunyian. Org bunyian ni same la ngan org bunian, boleh dengar bunyi je, tapi takleh nampak.

kahkahkah...

kenapa perlu buang link blog saya pada gmbr tu ?

salam
ummi iaitu ummi al kongkeki mengelar anwar al juburi..gelaran kedua duanya di berikan atau dianugerahkan oleh mat sabu katanya...

disambut oleh kaki kaki jubur di arena square dengan gemuruh gila oleh hampir 200 ribu..eh takda ribu..200 je orang ..bukan orang umno bee end saja..ramai pas..dap dan keadilan...siap beri paper tiap orang...dan risalah air ecpi pada kerusi plastik yang disediakan...

host cakap macam sial..cik hafilda al kongkeki di katakan puan...lepas tu baru encik..bukan cik..bertapa bodoh bekas askar bernama meja kamarudin dibantu oleh bekas askar kapitan ishak sebagai penganjur alias pencacai angkat najis midah si ekor kanan perak..

al kongkeki dengan bangga menceritakan bertapa mempunyai kakak ipar sundal...dengan bangga...umno memang suka dengan sundal kan..abang juga dayus..benarkan isteri di kongkeki oleh anwar(pisang berkopek) dan nalla kerupan(pisang keling tak berkopek)..dua dalam satu...bangga giler dia..sebab orang lain tak begitu,,,...kan...

intipati malas nak ulas...dari midah.radhi bengong hingga alkongkeki...memaki pakatan rakyat...

Takkan 2-3 keping gambar je, tiub takde ke?

Nak gambar penuh sila klik ke link batu gajah mari...

kahkahkahkah kalau tak percaya umi sanggup bersumpah junnjung quran... hahaha baru islam sejati.... <depa kat islam sejati kalau lagu tu.. tapi nabi muhammad kata itu islam munafik.. kahkahkah

memang sah munafik ummi nie..

ehh.. xpe.. cuma tulis la gambar ihsan batu gajah mari.. saya bukan nk famouskan blog saya.. tp itu cara yg diajar kpd saya.. jgn buang.. cantik gmbr tu.. saya suka blog ini

kenapa mesti pakai selendang atas kepala?

sebab dia tau pakai tu imej org baik walaupun tk tutup aurat lagi. mudahan selendang tu akan dapat menipu lembu2 betapa 'jujur' dan 'ikhlas'nya umi pontianak itu membuat fitnah.

tp perbuatan jahat takleh ditutup dgn selendang sekeping, air muka baik yg dibuat2, foto saifool di mekah, hitam dahi dll.

begitu juga imej Negarawan mahathir tidak dapat tutup penyelewengannya apatah lagi terhadap agama. semua yg baik akan hancur mcm istana pasir di tepi pantai. tidak ada nilai di sisi Tuhan jika perbuatan baik diikuti oleh kejahatan yg melampau.

buatlah apa kamu suka dgn fitnah kamu. hati umat dan rakyat yg dapat hidayah tidak dapat ditewaskan.

untung Micheal Jackson kerana dlm kekufuran dan keindahan dunia glamor di awal tetapi akhirnya mendapat hidayah.(kalau benar dia masuk islam)

rugi sungguh anak yg islam mulanya, tapi tidak diakui anak oleh bapa nya sendiri.

'mereka' bukan xpandai berhujah..tapi cuma kekurangan fakta yang betul untuk berhujah. jadi apa boleh dilakukan hanyalah memutarbelitkan fakta dan juga menggunakan paper tertentu untuk menipu rakyat. kenpa PM kita xmau berdebat dengan anwar tapi ckp mcm3 sperti anwar boleh demam atau sebagainya kalau berhujah dengan beliau? itu adalah sebab PM kita juga xboleh berhujah sebaik anwar lagi3 anwar dipenuhi fakta yang betul dan tepat di dada. lagi pon, kalau berdebat dan PM kalah, percaya ke lagi rakyat pada PM??

Ustazah ummi, nak isap tetek ustazah.

lebih baik ummi halfida bertaubat sebelum terlambat...

ummi pn ade org dgr..lebih baik milosuam bercakap dengan fakta lagi....terima kasih jaka puas hati baca andanye komen...

ape la yg die nak sampaikan sebenarnye..ape la yg die nak lg kan..

Anuar kongkek ka atau tidak Rakyat apa pedulu itu dia punya peribadi sikit pun tak ambil duit rakyat.Duit Rakyat berbilion masuk pokek kroni UMNO/BN sampai rakyat naik bangrap siapa punya kerja.Oooi kalau kongkek punya hal mayak jahat rompak wang rakyat mayak baik bodoh punya melayu .!!!!!!.OOOi duit Rakyat kasi balik lah Rakyat sudah terok barang naik terok mau hidup pun susah.Husni Mubaraok,Ben Ali semua kaki kongkek Juga tapi Rakyak bukan marah itu hal.Rakyat marah pasai itu harta Rakyat sudah angkat pi.Ada faham politik kah.

Tuan blog,

Saya selalu mengikuti blog tuan yg popular ni dan saya ingin sama melebarkan jaringan pembaca.

Kalau tuan tak keberatan, mintak letakkan blog saya dlm blogroll tuan.

t/kaseh

KAHKAHKAH LAUTAN MANUSIA BETUL! AKU BARU BALIK DARI MELAWAT BLOG MINAH NI..FIRST TIME TGK TADI TULISAN MCM CI*&!...IRONINYA MINAH BODOH NI LETAK GAMBO DGN MAK DGN KAKAK..NAMPAK BAIK LA KONON PEEERAH...

salam kak umi...kenapa ceramah kak umi takde sambutan ni kak umi...mane rahimi kate nk datang tapi x mari...ape yg tak kene ni kak umi? takde promosi? lain kali buat le iklan kat tiwi...teman datang ceramah kak umi tapi kene angkat kaki sebab isu basi...bosannye kak umi...lepas tu kalau kak umi tgk blog2 pembangkang semua kutuk kak umi...siap ade gambar bukti lagi yg ceramah kak umi takde org hadiri...kenape kak umi x cukup sexy? mmmm kesianye kat kak umi sepatutnye ribuan supporters dlm blog kak umi turun batu gajah banjiri...setakat bising kat situ tak payah lah ye kak umi? kehkehkeh

Apa Baghal la orang umNGOK nie, Tak habis-habis nak menghentam DSAI.
Kalau DSAI tu jahat sangat apsal tak buka balik fail-fail lama kat Kementerian Kewangan masa DSAI jadi Menteri Kewangan. Cari balik mana salahkuasa DSAI masa tu tak pun dari mula DSAI jadi Menteri. Tunjukkan muka surat depan Utusan Meloya dan Berita Hairan pasal salah guna kuasa DSAI tu. Buat aduan kat SPRM bawak kes ke mahkamah.

Kenapa susah sangat nak buat, bukan ke fail-fail tu masih dalam genggaman gangpa semua, bongkar la. DSAI bukan macam Anak TOYO yang kunci pejabat SUK bakar fail-fail sebelum Kerajaan PR masuk.

Benda macam tu PENCACAI/TOTOK umNGOK susah nak PIKIR KE!

-wakleman

Wahhh inilah wanita islam melayu terakhir!!!!

you guys suck!!

NO BRAINER!

UMNO/BN ni sbnrnyer dh ketinggalan zaman... perjuangan PR bukan sbb DSAI... perjuangan PR sbb rakyat... tu lagi penting... tapi perjuangan UMNO/BN suma org tau... hapuskan DSAI... hapuskan DSAI... hapuskan DSAI... tu la satu2nya perjuangan UMNO/BN...

ps: dh lama aku tunggu PM demamkan DSAI... bila lagi ni??

Ummi Hafilda ni kita pun boleh doakan dia supaya dia jangan hidup lagi, sebab dah nyata kesilapan yang dia buat, kalau ikut org asli ni habis lunyai dia ni

orang kata mata boleh menceritakan segala gala.pada aku mata umi dapat menceritakan segala kebenaran. tgk mata anwar, matanya cukup teruk untuk menagih kebenaran berpihak padanya

cute gak ummi nie ek..geram aku..hurmmm..
kalau lah dapat...ermmm...

tidak terpikirkah kalian kalau dakwaan umi itu betul?

kerat 4 pun aku x caye!!! hehehe

hai....apa nak jadi la orang zaman sekarang...pakai tudung tak penuh sibuk perjuang islam...betulkan diri dulu la baru la betulkan orang lain...

KALAU DIA TAK PAKAI TUDUNG DGN BETUL POM DIA TAK TERKELUAR DARI ISLAM

kesian kak umi ........x laku dah sekarang ye..


EmoticonEmoticon