Monday

Bagaimana buat duit dengan ChurpChurp?


Ada pembaca blog MiLo SuaM yang tanya kepada ReJaM© melalui email, tentang bagaimana nak buat duit di internet tanpa perlukan modal? Sebenarnya ada banyak cara, salah satu dengan memasang iklan di blog dan sebagainya. Walaupun tak banyak tapi oklah buat beli gula-gula seposen dua posen. Mungkin ramai yang dah kena tipu dengan program-program merapu kat internet, yang menjanjikan untung lumayan tapi bohong, biasalah tu.

Hari ni ReJaM© nak kongsi dengan korang salah satu cara buat duit yang baru sahaja ReJaM© dapat (benda ni dah lama kot tapi ReJaM© baru tahu haha). Jangan risau, sebab syarikat ni memang betul-betul bayar. Korang yang selalu online kat facebook dan twitter, memang digalakkan sangat untuk join program ni. Sahabat blogger pun boleh gak join.

Pernah tak nampak gambar burung comel kat bawah ni? Inilah program yang dimaksudkan tu nama dia pun comel ChurpChurp. Korang hanya perlu daftar untuk membuka akaun, kemudian ikut arahan dalam tu (explorelah sendiri). Macam-macam kempen beserta hadiah (duit) yang disediakan. Korang akan dapat satu link unik, bila orang klik, satu klik dapat Rm 0.20 (bergantung kepada terma dan syarat) dan sebagainya.



Korang paham ke apa yang ReJaM tulis panjang-panjang kat atas tu? Tak payah pening-pening kalau tak paham, apa-apa hal daftar dulu kat sini, sila klik [Churpchurp] Lepas tu korang boleh baca sendiri dan pahamkan, semua ada di terangkan dalam tu.

Politik-politik gak, bila ada peluang buat duit sikit-sikit macam ni ReJaM share dengan korang. Inilah saja tanda penghargaan yang ReJaM boleh bagi kat korang yang setia menyokong Blog jalanan ni setiap hari. Lain kali kalau ada lagi peluang buat duit cara lain, ReJaM akan kongsi lagi. Sekian.


ReJaM© "Kalau dah kaya tu jangan lupa hulur-hulur sikit kat ReJaM ha ha ha..."

33 comments

Wow good info thanks for sharing Rejam...
Lain kali ada lagi info buat duit lain jangan lupa kongsi ye...

Saya dah lama buat, memang betul dia bayar...
Kalau rajin pernah cecah RM30 sehari...
ChurpChurp ni anak syarikat nuffnang kot, memang bayar ler...

wah lisa dapat duit banyak? jangan lupa belanja haha

jom wat duit ramai2..............

dier bayar pakai per..paypal kew?

thanks bro for infomation.... terbaeekkk... hehehehhe

Dia bayar pakai Check, kita boleh terus cashkan kat cheque deposit machine dalam tiga hari terus masuk dalam akaun bank... simple dan senang... korang buatlah, lisa dah buat memang berbaloi-baloi, skang ni pun masih buat lagi hehe...

ReJaM tak boleh nak komen lagi tentang duit tu sebab belum dapat duit lagi haha... korang boleh tanya dgn lisa, dia dah pakar....

la,rejam ni..ingatkan dh dpt..

kalo dari segi Hukum Islam....halal ke cara neh...just nk tau n mintak pendapat dari cerdik pandai kat sini...mintak tunjuk ajar :)

pandai carik duit bro.. hehe ini kene wat survey gak ek?

Tak payah baginda, ajak je orang daftar dan klik link unik...
tak perlu modal dan jangan spam, nanti org marah haha...

Zaman ini semakin mendesak.

Kita bukan kroni utk dpt projek beliun2.
Kita bukan lompat parti yg dapat upah
meliun2.
Kita bukan penyamun yg sapu meliun2.
Kita bukan isteri PM yg dapat peruntukan
negara meliun2.
Kita bukan penghulu sarawak yg sapu beliun2.
Kita bukan penghulu mesir yg mewarisi perangai
firaun sapu beliun2.

Cari rezeki jgn sampai melupakan tanggungjawab menegur dan mendedah senarai2 makhluk2 di atas tadi.Bukan kerana dengki dgn mereka tu, tapi duit kita semua tu.

Tahniah milosuam.

ala lewat la baca dh rugi satu hari...akak nk buat ni..rejam dah byk duit jgn lupe pinang anak akak haha...

Pasang iklan dengan adsense dan bidvertiser pun leh buat duit gak...

GOOD INFO DARI REJAM,. AKU FOLLOW REJAM DARI ZAMAN FORM6 LAGI.. HUHU..

Rejam@ Sekalung Tahniah Buatmu. Camtulah.
Melayu,Melayu,Melayu. Belajarlah Buat Duit Sama. Jangan Berbalah Sesama Sendiri.
Melayu,Melayu,Melayu,Belajar dari Lisa Buat Duit.
Bersaing Dengan Cina.
Esok esok dah ada Modal buka Cyebercafe&Jual Lattop
Melayu Beli Kedai Melayu OK. Tahniah Rejam@ Kekalkan milo suam,jangan bagi panas.

haha abg rejam,serius aku suke gler bace blog kau ni :)
blog kau bnyk bukakkan mate aku pasal negara malaysia :)
btw terime kasih bg link mcm ni :) hee

Gua dah lama join benda ni bro...
satu kali org klik link unik kita boleh dapat 20 sen, nanti ada task yg advertiser bagi... kita buatlah...
kalau sorang klik 20 sen 10 org rm2 100 org rm20
kena rajin promotelah, kalau rajin setakat rm10 - rm15 sehari tu kira senang gaklah... gua pun nak cash kan rm200 lebih income bulan ni... boleh la...

Ramai org skang suka buat bisnes mcm ni,,
memang boleh dapat income... nak kerja malas, buat duit kat internetlah apa lagi haha... aku pun nak buatlah thanks rejam...

Kan Hebat Melayu,Yang Dah Berjaya,Bantu Yang Belum.
Yang Dah Buat,Tunjukkan Pada Yang Belum.Yang Ada Ideal Lain Nak Buat Duit,Kongsi Idea Dengan Yg Lain.
Hebat Melayukan kan kan!!!

Sehari Selembar Benang,Lama Lama Menjadi Kain.
Sikit Sikit,Lama Lama Jadi Bukit

Ingatlah Melayu:
Anjing Menyalak Bukit,Bukit Takkan Runtuh.

Melayu,Melayu,Melayu,Belajar Buat Duit,
Jangan Berbalah Lagi.Bersaing Dengan Cina.
Kesian Melayu BUKAN ANTI CINA,
Dapat Rahsia&Petua Cina,Camna Cina Buat Duit.
Kalau Nak tahu Nanti Kesian Melayu Cerita.
Sekarang,Kesian Melayu Nak Pergi Buat Duit.
Melayu,Melayu,Melayu,Belajar Buat Duit,
Jangan Berbalah Lagi.Bersaing Dengan Cina.
RejaM@Dan Lisa Boleh Bantu.
Milo Kekal Suam,Jangan Bagi Panas.

salam..

saya baru nk mula..bleh tunjuk ajar x?xfaham sgt sbenarnye..
terima kasih..

klik link unik tu yg mane eh??kita kena publish kempen yg dorg bg ke??then?minta tunjuk ajar..baru mula arini..huhuhu~

Jom Join saya buat duit online..dengan hanya klik...macam nuffnang jgk....free of charge...

http://www.onbux.com/?rh=f0b920824feccea3e51c5be5030fdcb4

bro rejam..jom join saya buat duit di onbux...ajak ramai2 kawan...link di atas....

This comment has been removed by the author.
This comment has been removed by the author.

http://www.neobux.com/m/v/?rh=68697A626F6C6C61683931

http://www.neobux.com/?rh=68697A626F6C6C61683931

join saya buat duit...saya dah dapat USD 1.98 setelah sblan..dan pendapatan(sampingan) saya semakin meningkat....hanya dgn klik iklan...10min shari....klik link di atas dan daftarkan diri anda!!

kalo nak tnya apa2....mail di bawah...

hezbollah_kids@yahoo.com.my (id yahoo xrasmi utk tujuan urusan share info...)thanks..

assalamualaikum: aku dah lamo duk ikuti blog rejam ni..tapi tak pernah aku bersuara dan memberi pendapat. aku lebih suka memerhati. tapi pasal duit aku nak bersuara...haha baguih la. satu lagi sapa-sap duk pakai henset guna topup tu.. marilah joint program ni..kita topup kita dapat untung sendiri.. duk topup kedai tapi ore lain saja dapat untung,,kita hampeh takdak.. korang pikir-pikir lah.

http://prepaid4u.net/?id=ridhzuwan

saya pun rasa nak joint gak hari ni, nak buat duit sikit lamo lamo jd banyok.

bilamdah klik daftar, apalagi nak buat Rejam

salam,sy nak share new bisnes,dengan izin tuan tanah...disini blog sy yg tak seberapa..vgmcterbaik.blogspot.com


EmoticonEmoticon