Buat duit dengan churpchurp terbukti berhasil

Minggu lepas ReJaM© ada buat satu entry ringkas tentang cara buat duit di ChurpChurp rujuk link ini [buat duit dengan churpchurp]. Tadi ada sorang pembaca menghantar email kepada ReJaM, bertanya macam mana hasil program yang ReJaM join minggu lepas tu? Minggu lepas ReJaM© baru join program churpchurp tu, jadi tak dapat nak kongsi apa-apa kat pembaca semua.

Tapi selepas seminggu ReJaM© tengok hasil pendapatan melalui churpchurp ni memang agak memberangsangkan. Cara yang ReJaM© nampak berkesan untuk hasilkan duit adalah dengan mempromosikan link unik kita di Facebook.

Lagi rajin kita bagi link iklan lagi banyak duit kita boleh dapat. Sebab sekali orang klik link iklan kita tu, orang tu akan dibawa ke satu web iklan dan kita akan dibayar Rm 0.20. Kalau 5 orang klik, dapat Rm 1.00, kalau 50 orang klik dapat Rm 10.00 dan seterusnya tertakluk kepada syarat yang ditetapkan. Kalau korang ada kawan ramai kat facebook, setakat nak dapat Rm 20 Rm 30 sehari tu rasanya memang tak susah.

Kat bawah ni ReJaM© tunjukkan screenshot bukti pendapatan yang sudah diterima dan sudah dimasukkan ke dalam akaun ChurpChurp. Setakat ni baru dapat RM 197.11. Dari mana datang Rm 0.11 tu ReJaM© pun tak tahu. Walaupun tak banyak tapi oklah juga, lepaslah nak buat bayar sewa rumah ngan bil broadband.



Kesimpulan yang ReJaM dapat setelah join churpchurp ni, program ni agak berbaloi, kerja tak susah, hanya kongsikan iklan kat facebook, dapatlah duit. Semoga manfaat ini berguna kepada pembaca semua. Nanti kalau ReJaM dah cash kan duit dari churpchurp ni, ReJaM akan kongsikan kepada anda semua gambar check yang diterima.

Niat ReJaM kongsikan maklumat ni kepada korang semua hanya satu, sebagai tanda penghargaan kerana sudi melawat blog jalanan ni setiap hari. Bagi yang berminat nak buat duit sampingan cara ni, korang boleh daftar kat sini sila klik [ChurpChurp]

Update 20/02/2011 : Kerana ramai yang bertanya, buat pengetahuan semua, earning dari ChurpChurp tidak diupdate (kemas kini) on the spot. Tetapi selepas seminggu, lebih kurang macam earning nuffnang juga. Harap maklum.

ReJaM© "Kalau korang ada apa-apa nak tanya bolehlah anta email, insya Allah ReJaM akan jawab mana yang mampu..."

Post a Comment

33 Comments

  1. Ha betul tak Lisa cakap?
    Lisa dah lama buat churpchurp ni...
    Kalau rajin sehari mmg boleh dapat 20-30 ringgit...
    betul kan lisa cakap? hehe...
    Nanti dah dapat duit jangan lupa belanja lisa ye Rejam? huhu...

    ReplyDelete
  2. berminat...nnti sy hantar e-mail bnyk2 kat rejam ea..

    ReplyDelete
  3. nk tanya..
    link yg churpchurp bg tu addressnye ke mane?..adekah ke website2 yg halal syaraknye?..
    mne tau kite t`share link yg mempromosikan produk haram..nauzubillah..

    ReplyDelete
  4. Kita boleh pilih link iklan yg kita mahu, kalau kita tak mahu kita boleh reject, kita tahu product apa yg kita nak iklankan tu.... jadi jangan pilih iklan yang haram ye... harap maklum =)

    ReplyDelete
  5. Saya pun minat nak cuba, tapi orang tak rimas ke kita dok hantar ikut facebook?

    ReplyDelete
  6. ish bestnye..bole belanje akak esok..haha..

    ReplyDelete
  7. can you brain this, jangan spam org, spam dikira melanggar terma dan syarat... dan jangan selalu sangat iklan, sehari sekali cukuplah.... tapi bagi link iklan yg berbeza...

    ReplyDelete
  8. macam tk tido akk tgk..ramai kwn bolela dpt byk..

    ReplyDelete
  9. churp2 ni bila masa dia update earning ek? JT kurang kefahaman sket. haritu earning 2 hinggit je..lepas baca entri ni JT tgk earning dah naik jadi 12 hinggit..bila masa churp2 ni update earning..sebulan sekali ke? ada sape2 tau?

    ReplyDelete
  10. earning tu biasanya update seminggu sekali....

    ReplyDelete
  11. yg ic details tu aq x phm sngt boleh spe2 tolong???

    ReplyDelete
  12. Yang ic tu tulilah nombor ic bro... isi semua maklumat peribadi... isi yg betul-betul punya... alamat rumah pun letak sekali.. nanti dia nak anta check tu ke rumah kita... senang citer mcm isi borang mintak kerja lah lebih kurang...

    ReplyDelete
  13. dh sebulan join...tp br rm3.80 huhu (maybe sbb lebih tumpukan pada nuffnang ^^)..smue di jemput ke blog saya and follow ye http://chazstylo.blogspot.com

    and hope korang tolong click iklan nuffnang and churp2 ye ^^...

    Thank you ^^

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. selain churp-churp..korang leh try gak join says.my
    nk join click gi kat Link Nie: Says.my

    cara nak letak iklan sama cam churp2 je

    ReplyDelete
  16. admin tlg bg penerangan skit
    aku x berapa phm la cmna nk sharing

    ReplyDelete
  17. Salam rakan blogger.
    Ni 1st time komen kat sini hehehe.
    Anyway, nak share satu lagi program yang lagi masyuk..terutama untuk blog yang TOP RANGKING macam blog ni berbanding blog aku.
    Atau mungkin kau dah tau kot program ni. Apa pun just nak share kepada tuan blog & pembacanya.

    Edisi Bongkar - Bagaimana Blog Ini Cecah Pendapatan 4 Angka Sebulan

    ReplyDelete
  18. author faethal kenapa innity tu x bleh submit asyik keluar Verification code miss match! Please try again. walaupun dh letak btul code tu msih x bleh submit..

    ReplyDelete
  19. AKU RASA CHURP2 AKU LAGI BERJAYA DARI NUFFNANG AKU LA..LAGI BANYAK HAHA

    ReplyDelete
  20. Aku punya nuffnang pun tak sebanyak churpchurp gak...
    Churpchurp ni memang lagi untung.... paling tinggi aku pernah dapat RM300 seminggu...

    ReplyDelete
  21. dh bnyk org tkan aku pnya ni..tp earned aku rm0.00 =='

    ReplyDelete
  22. kalau nk join churp2 ni,kene ade twitter ke?

    ReplyDelete
  23. blh x tunjuk kan cara menggunakan churpchurp nie...saya dh daftar...lps tu wat pa yea?...

    ReplyDelete
  24. Pakai facebook pun boleh gak...

    ReplyDelete
  25. TLG ADAJAR MCM MANA NK ADD KT BLOG CHURP2 NIE...
    BDK BRU BLJR NIEE

    ReplyDelete
  26. misz pun baru je wat churp2..hehehehe..cam best..tapi baru ada 80sen..huhu

    ReplyDelete
  27. rejam joyah nak guna entry ni nak kongsi gan org leh x??

    ReplyDelete
  28. cane nk cash out..? melalui apa..?

    ReplyDelete
  29. rejam kita cuma kena share link² ni dlm facebook & dpt income..?

    ReplyDelete
  30. Rm 0.11 tu datangnya dari scheduled tweets yang success. bayaran scheduled tweet bukan round figure. cuba click perkataan history pada scheduled tweets tu.

    ReplyDelete
  31. hoho....da boleh cash out ekk...hoho
    taniah bro....sye pon da boleh cash out
    earning skit lagi nk same dengan bro..but kwn
    blogger sye da sampai rm800...klu tak caye search kat google

    ReplyDelete
  32. Saya dah cash out RM100 agak2 berapa lama ye saya kena tunggu untuk dapatkan duit ini?

    ReplyDelete
  33. Hai bro Rejam, saya John. Macam mana nak emel bro? saya x nampak pun alamat emel untuk contact bro. Anyway, saya teringin sangat nak tahu tentang cara buat duit dengan Churpchurp. Saya dah daftar, tapi setakat beberapa bulan ni earning baru RM5.40 saja. Harap bro Rejam boleh contact saya di putera.kelisa@gmail.com. Terima kasih.

    ReplyDelete

Anda boleh tulis apa sahaja dalam ruangan komen ini (ini blog yang menjunjung demokrasi), tetapi anda juga perlu bertanggung jawab atas setiap tulisan anda