Thursday

Barangsiapa serang peribadi Bekas Ketua Menteri dia akan disaman!


Ini hari gua nak bagi amaran kepada semua orang tak kira pemimpin parti cap padi, cap kapal terbang, cap tahi bintang, cap timbang, cap mata lebam, dan cap bulan mengambang. Juga gua nak bagi amaran kepada semua blogger-blogger penyokong timbang senget ataupun penyokong bulan terang.

Jangan ada sesiapa yang berani-berani bukak cerita pasal bekas ketua menteri rogol gadis bawah umur, jangan ada siapa-siapa bukak cerita tentang pemimpin cina yang masuk penjara sebab mempertahankan gadis tersebut. Kerana barangsiapa yang menyerang peribadi bekas ketua menteri, nescaya anda akan dikenakan tindakan saman [Bernama].



Anda semua tidak dibenarkan menyerang peribadi Bekas Ketua Menteri yang terbabit dengan tuduhan merogol gadis bawah umur. Jangan salah paham, pendedahan video seks lelaki mirip Anwar Ibrahim, bukan satu serangan peribadi! Itu adalah satu tindakan menegakkan kebenaran kah kah kah...

RentaP© "Serang peribadi kuah kari roti canai tak apa kah kah kah..."


21 comments

Dia serang peribadi org boleh org srang pribadi dia tak boleh.apelah...

isu terbaru untuk kaki pancing :

kekili terbaru shimano : shimano IX

Rahim Tamby ni dh nyanyuk kot.cakap org tapi dia yg lebih apakehalnya???

hahaha...mmg ptt nama rahim..xdak teloq utk lalui serangn pribadi..mmg cari duit buta ja depa ni skt2 nk saman..dia dok buat fitnah n serang pribadi org xdak mslh...mmg jantan xdak teloq la lu...

da nme pon tambi..mmg ckp cm org tambi ar..

Deklarasi JAKA :

sesungguhnnya rahim tambi kecik inilah yg telah merogol gadis bawah umur dan lim guan eng lah yg membela gadis tersebut hingga terpenjara.

pemimpin melayu rogol gadis melayu, pengikut parti melayu biarkan gadis melayu dirogol pemimpin melayu. pemimpin cina bela gadis melayu. siapa yang syaitan? jawapan yg betul akan menerima hadiah 12 keping video lucah terbaru keluaran TRIOPORNO PRODUCTION SDN BHD, anak syarikat umporno.

mari kita ramai2 buat kenyataan seperti itu dimana2 di malaysia ini..di rumah di pejabat di tandas di parking kereta di kedai mamak di gerai jom heboh di bawah pokok di tempat memancing di blog di emel atau dimana saja.

kami mahu rahim bersumpah kat masjid! sebagai munafik anda dibenarkan guna Quran kosong(kulit saja tanpa isi mcm saifool)
kami mahu rahim serah dna, botol plastik, tuala good morning, berus punggung dan jam tangan dia sekali.

ok hamba tunggu surat saman ekor daripada perogol. sila poskan surat saman tersebut ke alamat tuan milosuam.


NOTA :

bagaimana eskay kata dia jumpa video dan jam tangan anwar sedangkan dia ada dlm video tu.

sesungguhnya tipu daya syaitan itu lemah.

Biarlah Rahim masuk dalam jabunya. Orang lain jangan sebut peribadi dia. Biarlah dia sebar peribadi orang. Itulah orang cerdik, waras fikiran yang dilantik memajukan orang kampong yang betul bendul. Pandainya!!!!!

Inilah etika kepimpinan yang kita cari. kah kah kah

@JAKA, beraninya kau! ;)

kesian plak dgn mak ayah kt kampung yg cuma terima bulat2 ape yg tersiar kt tv dan baca paper.....2psl la diorg ni beria konon2 bg bantuan itu ini kt org2 kmpg.senang ditipu. bila anak2 xsokong kerajaan dikatakan x bersyukur dgn ape yg ada..pulak..nak diterangkan lama2 anak beranak boleh berbalah..sudahnya anak diamkan je..

hahaha.....kecut perut la tue..

Hoi Rahing mung sape nok saman orang kate kutuk mung. Sedar lah diri siket.Serang peribadi menatang apenya Rahing Oi. Malam ni malam Jumaat, ada baiknya mung duduk sesorang dalam keadan samar2 dan berkelubung kain pada lepas 12 malam nanti, pastikan anak bini dan cucu2 mung dah tido. Lepas tu pakse diri mung kenangkan dose2 yang mung dah buat sebelum ni.Nangis le sepuas2nya muga2 di buka hijab mung nok bertaubat..............Udah2 le Rahing Oi...Esok2 kalau tak panjang umor orang kampong yang nok mandikan mung,bukan nye orang politik.

Rahim ni baik orangnyer tapi Tamby kecil dia tu yang nakal....kan kan...thuiee

Ini 1 ekor, klu dia nak saman teman. Sudah pasti, teman lari masuk utan!! Mana nak cekau duit.. amik lawyer! Laei pun ini 1 ekor, guna Planet Pluto punya common law ! Dia saja bole...lain org tarak bole !! Lawan pun tak guna, teman sure kena punya...
...Jel 3 hari ! Rotan 6 tahunnn...!!

Thamby MABUK MINUM TODI. BODOH!

apa jadi dgn blog tukar tiub, dah berhari-hari tak leh akses....sila lah unblock balik boleh.....gemar tulisan TT

rupa rahim ni macam rupa bekas abg ipar aku...perangai pun sama...sex maniac...sori tapi itulah hakikat...

tak perlu takut dgn syaitan sekor tu.

kalau kenyataan hamba di saman, hamba akan menang kes. tak perlu karpal singh bela hamba.

senang je...

cuba baca betul2 deklarasi hamba...

ADAKAH NAMA YG TERTULIS ITU BETUL2 NAMA ORG TUA SAKIT MANTAN PEROGOL YG NAK SAMAN TU?

APAKAH EJAANNYA SAMA DGN KAD PENGENALAN DIA?

bukan susah...apapun semuga pemfitnah dibinasakan Allah dan yg dizalimi akan berjaya.

RAHIM LUPA BAHAWA ORG YG DIA CUBA ANIAYA AKHIRNYA AKAN MENJADI MENTERI...TAK CAYA TANYA LIM GUAN ENG

kalau kali ini Anwar diserang oleh rahim, percaya lah anwar pun akan bakal menang dan jadi perdana menteri.

aik...ajak org main bola, bila org rampas bola dia majuk bawak lari bola....hahaha...sah jenis tambi kecik nih...

oops soalan di tuju pad hamba ke?

hamba serious, memang hamba maksudkan rahim tambi tu la, mana ade syaitan lain.

Rahim,

Saman hamba segera !

X YAH CKP BYL LA, OK AKU BG KORANG PILIHAN, SAPE2 YG ADE ANK DARA UMUR 14-16 THN NK MINTAK TLG TGK2 DLM SEHARI DUA, KORANG BERANI BG SAPE??????????? RAHIM THAMBY ATAU ANWAR IBRAHIM, OI KAWAN2 KU SERTA BARUA2 PARTI SARKAS SEKALIAN--ADE BRAN---TEPUK DADA TANYA SELERA---MEMANG BARUA BETUL LA KORANG NI, ANK2 DARA MELAYU YG MENJADI MANGSA NI KLU TAU LA DH LAMA MINTAK KORANG BUANG DIA DLM TONG SAMPAH MASA DILAHIRKAN.

cet Thambi poorah!ko serang body budak melaka smpai beranak xpe plak..mcm harammmmmm.


EmoticonEmoticon