Wednesday

Bongkar fitnah video ADUN kantoi beromen dalam wad!


Sejak 10 Mac 2011 yang lalu, geng pencacai gerombolan songkok tinggi bersungguh-sungguh menyebarkan sebuah klip video kononnya seorang ADUN PAS Kelantan kantoi beromen di dalam wad bersama dengan perempuan simpanannya.

Mereka bagaikan sekumpulan beruk-beruk yang menyerang tanaman orang kampung melancarkan taktik serangan "hit and run" di dalam facebook, dan blog-blog pro Barisan Nasional dengan slogan ciptaan mereka "Ingat PAS ingat zina".

Fitnah ini berpunca dari sebuah video klip yang diupload pada 10 Mac 2011 oleh seorang blogger pro gerombolan songkok tinggi. Lihat gambar di bawah [YouTube].


ReJaM© secara peribadi memang sudah masak dengan fitnah beruk-beruk belaan geng songkok tinggi ini, mereka memang gemar membuat fitnah begini. Kali ini, fitnah mereka sekali lagi dibongkar. Video klip asal sebenarnya bertajuk "Kantoi suami ada perempuan simpanan dekat wad" yang diupload lebih awal di facebook oleh individu yang menggunakan nama samaran Baik Punyer.

Klip video tersebut berjaya dibuktikan telah diupload lebih awal berdasarkan komen pertama yang diterima pada video itu bertarikh 9 Mac 2011, pukul 11:06 pagi [Facebook].



Blogger gerombolan songkok tinggi jelas sekali dengan sengaja mengubah tajuk video tersebut kepada "ADUN PAS kelantan kantoi beromen dalam wad", dengan niat untuk menyebarkan fitnah.

ReJaM© "Ingat UMNO, ingat Fitnah...."

44 comments

INGAT UMNO, INGAT FITNAH!!!
INGAT UMNO, INGAT FITNAH!!!
INGAT UMNO, INGAT FITNAH!!!
INGAT UMNO, INGAT FITNAH!!!

adun pas too dlm vid tu

xkisah la 9 atau 10 mac pon...jnji ko beromen..hahahaha

SALAH TU......

GINI BUNYI YG BETUL....

INGAT FITNAH....INGAT UMNO..!!!!!!

INGAT FITNAH....INGAT UMNO..!!!!!!

INGAT FITNAH....INGAT UMNO..!!!!!!

INGAT FITNAH....INGAT UMNO..!!!!!!

KAH KAH KAH KAH KAH KAH ...

ADUN tanpa kawasan ka?

Sudah beromen lagi tak mau mengaku!
Ingat UMNO, ingat PAS,
Ingat PAS, Ingat Zina kah kah kah...

ingat geng songkok tinggi,ingat umno,ingat apco,ingatlah yahudi

aku tak pernah tau orang sekarang kalau buat dosa dengan fitnah dia boleh gelak lagi...berbeza dengan zman nabi

blogger2 kene bagi penjelasan isu2 camnie.. takut orang2 yang takde kemudahan internet mudah terpedaya..

http://blogslucumenarik.blogspot.com/

tanpa bukti x blh tuduh berzina nanti berbalik kpd org yg menuduh..nanti nangis di akhirat

tgk babi, ingat sokong BN
-boboi boy-

Ingat Anjing....Ingat UMNO
Ingat Anjing Kurap....Ingat BN
Ingatlah pada Gerombolan Anjing bersongkok selalu ^_^

Orang yang memfitnah dan orang yang percaya fitnah....sama2 berdosa. Jadi siasatlah dahulu berita yang diterima samada benar ataupun fitnah.

memeng puok2 be-end tahik ni...

INGAT FITNAH....INGAT BNNNNN...SATUUUUUU FITNAHHHH!

Orang-orang UMNO tak kira dosa pahala, terang-terang fitnah boleh ketawa lagi. Jahanam negara, dari pemimpin atasan sampai bawah.. jadi taik fitnah.

tak patut:
ingat fitnah, ingat TV3..
ingat fitnah, ingat UTUSAN..
ingat fitnah, ingat UMNO..
ingat fitnah, ingat BN..
ingat fitnah, ingat sumpah laknat..

patut:
ingat fitnah, ingat Allah..
ingat fitnah, ingat balasan dunia..
ingat fitnah, ingat balasan kubur..
ingat fitnah, ingat balasan akhirat..
ingat fitnah, ingat balasan neraka..
ingat fitnah, ingatlah bahawa jika org kena fitnah tu tak ampunkan, nescaya x masuk syurga org yg memfitnah itu!!!

adakah anda seorang yang suka menyebarkan fitnah?adakah anda golongan hipokrit yang bersongkok tinggi?adakah anda pantang tengok alim ulama berdakwah?jika jawapan YA,YA,YA, ingatlah BN,sokonglah BN dan BE-END.("iklan ini ditaja dengan meng-songlap duit rakyat") INGAT BN,INGAT FITNAH.

media umno malaysia bangga post video ne kat fb!rupe-rupenye fitnah belaka!!!!!!!bongok lagi tolol umngok!!!fitnah da jd mknn korang ek?bertaubat laaaaaaa!!!!!!!

Mosabit,
Lebih jelas...INGAT UMNO, INGAT NERAKA!

Ingat geng songkok tinggi, ingat beruk
ingat beruk, ingat KJ

Google beruk, dapat KJ.

kahkahkah...

Google tak ubah.
KJ, taknak saman ke?

kahkahkah...
Aduu... sakit perut aku gelak.

ingat umno...ingat songkok tinggi...ingat umno dah tua2 belaka..ingat umno..ingat neraka!!!! hahahhahahah

UMNO lahanat memang Allah bagi kuasa lama macam kerajaan Firaun...tapi bila dah terlalu lahanat tunggulah saat kejatuhannya...

benci aku tengok blog papagomo.....
info die fitnah semate-mate
CADANGAN SAYE: BUAT GROUP "KAMI BENCI PAPAGOMO" KAT FB
baru puas hati aku

disingapura tak ada fitnah, sebeb tak ada Umno.

ingat umno --- ingat kafir
ingat umno --- ingat munafit
ingat umno --- ingat ahli neraka

sokong umno semua bebda tu ada.

TAK SABAR AKU NAK TGK PEMFITNAH NI KENA BALASAN ALLAH.. TP AKU LAGI TAK SABAR KALAU PEMFITNAH NI BERTAUBAT..

Rasa2 manusia2 yg mati kena sambar petir & kena gilis lori tu antara golongan pemfitnah mcm puak UMNO ke? nauzubillah..

BENCI FITNAH BENCI UMNO!

sudah2 la....
kalau yer pun nak menfitnah, ingat2 la ALLAH....!
dah la bini kepada bapak UMNO, buat statement berani mati..
adoi...bila nak berubah pun aku tak tahu la korang nie umno...

mati2 kene tipu dengan pemimpin2 yang gilakan harta pun masih tak sedar..
nie la golongan "BODOH SOMBONG"

dah terang2 kene tipu pun masih nak sokong umno...

mcm ni..ingat UMNO..ingat PAS..diulang lagi berkali kali..ingat UMNO..ingat PAS..ingat melayu..ingat islam...jgn ingat lain..hanya ingat UMNO/PAS/Melayu/islam..

kita x tahu sape dlm video tuh..
video tuh bkn jelas sgt..
jgn wat fitnah sana sini klo benda tuh x btul@x jelas..
ingt dosa..kita di akhir zaman..
bnyk berlaku kejadian spt gempa bumi,tsunami,perang,pmimpin yg angkuh,boros..
kita bgaikan tiada agama apabila membuat fitnah tnpa bukti yg jelas..

amno=fitnah

ini video asal dari facebook

http://www.facebook.com/video/video.php?v=168856213163803&oid=126828634009632&comments

pesakit gout kantoi, bukan adun pas... nak fitnah pon study laa lu oitt kerbau2 umno kah kah kah

cam najib je dlm tue!!

umnok tetap melayu celup walau bertukar rupa sekalipun

Salah satu tanda2 Dunia Ahkhir Zaman,

Fitnah yang berleluasa.

Nauzubillah, marilah bertaubat ke Jalan Allah swt sebelum tamatnya dunia ini tidak lama lagi...

bukan rosmah mansur ke tu...mcm makcik tu je...huhuhu

allah x akan mengapunkan dosa org yg membuat fitnah..melainkan org yg difitnah itu mengapunkannye...

Kalau carik salah orang, sejuta boleh jumpa.
bosan betul politik malaysia
BBOOOOORRRIIIINNGGGG

woiiiiiiiii jangan laaa fitnah aku.....! aku ngan paris hilten takde ape2 hubungan! cuma sebagai rakan biasa saja....cuma kadang2 aku taim mengelaha aku layan lima pukul satu bayangkan paris hilten pj.......
jap jap....apsal adengan alif mim tendang wau =sarkas dalam pendekar bujang lapok dipotong...siapa yang fobia sangat nih?

bole dituduh zina ke? aiyoooo kalo nk tuduh zina kene ade 4 saksi yg adil!! bkn saje adil tp kene nmpk kemaluan laki2 masok ke kemaluan wanita baru boleh di kire zina!!! setakat rakam video nih x bleh pakai la dowh!!

INGAT PAS !!! INGAT ADUN SELISING !!! TAK HABIS-HABIS MAIN JANDA ORANG !!!

budus tahap dewa moyang ke 19 Hikayat Merong RosmahWangsa..Ingat Umno,Ingat Babii..

kalo dikatakan PKR dan PAS tidak mencurahkan pembangunan orang Melayu, apa kisahnya UMNO Singapura pula? kita bandingkan..sebuah Parti bukan pemerintah mmg tidak mapu melaksanakan manifesto mereka jika tidak memerintah..so, apa yg dikatakan pada PKR dan PAS selama nie hanyalah cakap2 busuk..
UMNO Malaysia dpt melakukan sesuatu kerana ianya Pemerintah, begitu juga PAP Singapura..so pencacai umngok faham tak situasi nie?? Bezanya, PAP menjadikan Singapura Pulau Emas Antarabangsa..Malaysia?? penuh dgn Video Lucah je la..

kalo ako la kan...tan nak ako ingat2 UMNGOK BE END nih gok wat semak kepala ako jer ingat2 kat diorg nih...diorg absolute tahi fitnah..cant change!!


mr redz


EmoticonEmoticon