Wednesday

Datuk T akan dedah video seks Anwar dan bapok Siam?


Sebelum ini, kalau korang masih ingat, MiLo SuaM ada mendedahkan sebuah email yang diterima daripada pengirim yang menggunakan nama Pemuda Umno, pengirim ini mendakwa ada memiliki video klip lucah Anwar Ibrahim dan Maknyah Thailand, [Video Maknyah]


Setelah menunggu lama, pengirim tersebut terus mendiamkan diri, video yang dijanjikan tak kunjung tiba dan ReJaM© anggap ini hanyalah sebagai taktik provokasi.

Namun hari ini Datuk T tampil lagi mengugut akan mendedahkan lebih banyak lagi kisah seks Anwar Ibrahim yang dilihat berkaitan dengan isu Maknyah Thailand yang didedahkan di MiLo SuaM sebelum ini. Begitu jelas kesinambungannya [MsInsider]



Mereka terus mahu rakyat percaya bahawa Anwar Ibrahim adalah seorang lelaki kuat seks yang tidak dapat mengawal nafsunya, mereka mahu rakyat percaya Ketua Pembangkang Malaysia seorang yang tidak bermoral. Mereka mahu rakyat menolak Pakatan Rakyat kerana Anwar Ibrahim tidak bermoral. Sekiranya cerita ini tak cukup, mereka akan tambah lagi cerita-cerita those so called "pendedahan" kah kah kah.

ReJaM© "Masih menunggu video lucah Anwar Ibrahim dengan binatang pulak..."

21 comments

hehehehe tak malu betul dato T ,. dah kantoi sekali tak serik2 lagi

This comment has been removed by the author.

NAMPAK SGT MENIPU

HTTP://KITEBAKOR.WORDPRESS.COM

uwek...pemuda umnoapco...pi mampoih la..lu..kalo ko tnjk bnyk mana pun gambo kat siam 2, pelakon tetap sama....dato T ..bangang, bengong bangap le lu...thuiii....

bila nk upload video pemuda umno x sbr nk negoknye entah entah tidak...

baru semalam solat hajat tolak fitnah hari ini kena lagi.apala nk jadi dgn malaysia x hbs isu seks mcm mana negara nk maju baek bincangkan mcm mana nk majukan negara dan tolong rakyat.

ada 17 video lagi...dlm kain umi.

satu2 la kot...cukup suply tu sampai parlimen dibubarkan.

ok terus bongkar penyelewengan terutama pemberian ICT = IC TIPU kat selangor.

dan undi pos yg celaka tu.

haha yang ko gi layan kick si bodoh tu apsal lak.... tak yuah ambil sumber kick pelacur blog tuh, buang budu jah

Betul2...perhatian rakyat akan terus dialihkan sehinggala Anwar ditangkap...sehinggala selesai pru 13...bodohnya sape yg percaya bulat2..klu btl jgn jd pondan.tunjuk je bukti

pemuda umno tuh datuk T kot.. atau konspirasi nih memang satu umno dah tau.. memang planing diorang.. tu jer la yang aku bleh agak..

bil tak abis bayar lagi ker.. video tak upload2..

1. Datuk Eskay, whose father is an Indian from Sarawak and mother of Thai origin has several interests along with Shuib Lazim in Thailand. He spoke Thai very well too. He was previously a physiotherapist for BAM and later on for Toon Mamak Kutty.

2. Datuk Shuib Lazim was a proxy of Daim and has known Toon Mamak Kutty who awarded his company way back in the late 1980's for the construction of the underground facilities at Dataran Merdeka.

3. The Small Thamby Child Raper was appointed the Chairman of RISDA despite being a corrupted person related to a case involving RM40 million. As with the child rape case, the corruption charge was covered by Toon Mamak Kutty and the AG. This was confirmed by the than CID Chief.

4. Now these sons of bitches aka Datuk T are now involved with another dubious contract worth millions of RM of supplying fertilizer from Datuk Eskay’s company based in Thailand to RISDA. But, let's put this case aside first. (Funny thing that the MACC did not lift a finger to investigate this case).

5. Datuk Eskay is also involved in the Toon Kutty's crooked bridge project. Apparently he is now seeking RM20 million "commission" for being the middleman of this project. And he was pissed off with Anwar as Anwar refused to stand as a witness and vows to destroy Anwar at whatever cost it will take.

6. Through their dealings in the "fertilizer" contract these 3 sons of bitches who have a common interest to destroy Anwar hatched this "Siam-connection sex-video".

7. Being a low life character and his ability to interact with the Thai community, Datuk Eskay knew very well the Thai underworld pimps and prostitution ring. He spearheaded this plot by recruiting an actor resembling Anwar after weeks of scouting in Thailand. The female actress was not difficult to find, a Baht for 40 kilos. And so the production of the video was carried out. To make it authentic they use a black and white with 4 static cameras in the room.

And mind you, this video production receives the blessings of top echelons in UMNO when it was completed and ready to be rolled to the public. Than, the Carcosa screening, followed by Datuk Johari's revelation which reverse the tide of peoples' opinion. Datuk T and UMNO is in a fix. The “fixers” got “fixed” themselves, or should I say the “fcukers got fcuked”!

8. Of course these sons of a bitches is still not satisfied, now that their "Siam-connection sex video", has backfired not only to them but to UMNO as well. They are now trying to create records across the border that Anwar had visited some sleazy places and ill repute hotels. This, Datuk Eskay can very easily manufacture these records through his connections with the Thai underworld and pimps.

9. Now these sons of bitches aka Datuk T knew people are not paying attention to the UMNO spin media and therefore, had gathered and willing to pay top bloggers to spin this new tale of Anwar visiting Siam for sex-escapades. So watch out with some Thai Hotel records manufactured by these sons of bitches

But whatever they are trying to plot it will for sure "botch' again. The more they try to stir the shit of their own making, the more stinky they become!

And hello Datuk T, take this advice please. . ., please stick to your "fertilizer" industry. That is the only shit the 3 of you can stir. . ., and nothing else!

Article atas tu aku amik kat sini: http://www.malaysia-today.net/mtcolumns/newscommentaries/39230-eskay-wants-anwar-to-reveal-details-of-thailand-trips#comments

tq hang nadim...info yg penting utk mengenali syaitan dan iblis. umporno faham ke english tu...beer gunies stout hafal la kot depa tu

tok sah layan prangai puak gila toh......
makin layan makin jadi.....

kah kah kah

tgu rejam dedahkan video tu...lebih baik menjana pendapatan dgn iklan yg milosuam iklan jom....

Hang Nadim, This Eskay was NOT a physiotherapist BUT BAM was conned by him. He claimed he was a physiotherapist but when our association checked his qualification with APTA he was NOT a qualified physiotherapist instead he was just an athletic trainer. He then disappeared himself from the sport field and patted shoulder with one of the Sultan (perhaps he conned the Sultan too..) for his own benefit.

"Jangan paksa saya dedahkan semua itu...." kata Eskay.

Kenyatan itu saja dah cukup bahawa ada agenda yg Eskay nak buat. Kalau betul tiada agenda, kenapa tidak didedahkan semua video yg ada dan tak perlu tunggu Anwar menjawap 5 soklan tu. Cerita ajer terus..

Malangnya, menjadi ahli UMporNO yg setia tidak membawa apa-apa faedah melainkan dilayan baik semasa pemilihan saja, lepas tu dianggap mcm tiada kasta. Yg ditatang bagai minyak panas yg penuh kuali adalah org mcm Sena-Katak Ezam, Umi Hafilda The Pelacur, Eskay The Tipu Guy.

Hampa tak sedaq lagi ka layanan yg diberikan kepada hampa oleh pemimpin UMporNO mcm tu?





.

boringla fikir org tua2 nk mampus 3kepala datuk tu dok promosi video lucah.

minta2 cepat2 lah org2 tua laknat tu padam...aman sikit.

Umno bongokkkkk

ESKAY RUPANYA ADALAH BARUA PENGHIDANG GILA SEX KEPADA PEMIMPIN2 UMPORNO !

kenyataan eskay bertanduk ni membuktikan bahawa dia ni seorg fasik yang jahat. barua dalam aktiviti maksiat pemimpin2 umno.

maka tidak mustahil dia boleh kawan dgn anak tambi yg sama hobi dan minat tu. sama2 gila sex dan gila video sex. dipercayai mereka ini supplier kepada umi hafilda video2 sex dari tailand.

rasanya anak tambi tu adalah 'tuan' gila sex dia ketika ini yg mana dia menjadi penghidang nafsu ungka tua mantan perogol itu.

kalau dia tahu semua aktiviti org 'mirip anwar' di tailand, sebagai muslim kenapa ikutkan? kenapa jadi anjing penghidang maksiat kepada tuan dia tu?

sepatut dia menasihati mana2 pemimpin gila sex supaya menghentikan hobi tu.

rupanya dia ni dah lama menjadi barua penghidang sex kepada tuannya. sekeji2 perkerjaan yang anjing pun tidak akan buat.

SAH ESKAY FASIK DAN ORG FASIK TIDAK LAYAK MENJADI SAKSI JENAYAH SEX YG MELIBATKAN ORG ISLAM.

Eskay,

pergila kembali kepada tuan anda yg sedang Menonton Video Lucah Di Rumah itu. dia dah tua bangka kurang ingatan dan sangat memerlukan urutan anda mcm dulu.

tapi ingat jgn urut kuat sangat, nanti padam org tua tu, anda akan dituduh menjadi agen anwar pula.

ingat wahai lembu tua, sekongkol dgn penyamun tidak akan ada nilai persahabatan dan setiakawan. selama kau diperlukan, kau akan selamat, tp bila tak diperlukan atau mereka tersepit, anda akan jadi Jalak Lenteng yg dibunuh oleh tuannya sendiri.


NOTA :

sesekali hamba tgk wajah eskay ni ada iras anwar la. cuma anda semua perhati betul2.


EmoticonEmoticon