Friday

Gambar panas siku Tun Mahathir di dada Fasha Sandha


Gua jalan-jalan kat facebook tadi, terjumpa pulak gambar panas siku Tun Mahathir kat dada Fasha Sandha. Ini tak boleh jadi ni, patutlah gua tengok senyum je Tun Mahathir, seronok dia rupanya. Lu orang kat sini jangan jeles pulak bai, Fasha Sandha memang dah buat pengakuan terbuka bahawa dia memang menyintai Tun Mahadir di fanpage Facebook dia!



Lu orang tengok gambar kat bawah ni, betul tak? Siku Mahathir kat dada dia pun dia boleh senyum lagi.





RentaP© "Jangan marah ar..."

46 comments

HAHAHAAAAA,, ingt kn betol2 la td

antu betul kak limah ni...tipah tertipu haha....siap ko rentap bg tau rejam...

Kau nak aku rentap seluar dalam fasha ke?

waduh ko tertipu loooo

Adoi...terkejut pakngah...

Argh...tidak!!! Tipah tertipoooo..........

Terbailk la cara ko tipu orang.. hahaha

ceyhh,tertipu suda...

mule2 pelik gak,..
tgk gmbr betul2..ala,siku die 2 dlm majalah la..
hu33..

kih kih kih.. klu gitu tangan aku pon pnah ade kat dada fasha time bace paper.. ngee

tak beh, kecik!

BODOH!!!!!!!!! ORG BODOH MEMANG SUKA BUAT KEJE BODOH, LAWAK BODOH, TINDAKAN BODOH DAN APA SAJA YANG BODOH.. BODOHH.. BODOHHHHHHHH....!

sudah pandai bermain dengan entry skrang ekk

Syukur Malaysia bebas dari Ancaman Radiasi...tapi yang lebih mengerunkan bukan Ancaman Radiasi tapi Ancaman Minda 3rd. Class Mentality seperti lawak diatas ni bilalah agaknya bangsaku nak Merdeka. Moga Allah memberi hidayahnya...stop all the kerja bodoh ni.

bahaya oii lawak camni..

to tanpa nama 3.21Pm
awat ko emo sgt.. ape kaitan ngn Minda 3rd Class? kadang2 kite perlu gk relax kn minda kte nie.. BTW, kreatif gk lawak 2..hehehe

aku rasa ok ja lawak nih..knp nk kata bodoh plak??
bg aku lawak yg rosmah gendut tu buat (pasal tsunami) lg2 la bodoh..
jgn bg komen yg bodoh sudah..

hahahah...good joke...

ala yg puak2 duk ktuk ni...rilek la...org nk wat lwak nk ske2 pon xleh...klu xske bwak tlur bsuk ko 2 g mmpus tmpt len la....bdoh!

-boboi boy-

tipah tertipu...

wakaka...orang y tetiba nak panas bukan sebab pe..xleh terima sebab diperbodohkan..tapi kena perbodoh ngan kerajaan puluh2 tahun leh terima lak... padahal yang nih hnya satu jenaka..

mcm bodo..arghh ak tetipu.

awat kecik beno fasha punye kopek???hahaha...

hahaha rejam tak sangka ko ada sense of humor. tapi serious aku jeles.

sial la kalau sebab ini, memang confirm aku tak nak sokong BN lagi!! Benda lain aku OK. benda ni aku memang tak boleh blahhhhh!!!

kehkeh ada jugak yang butthurt

kejap g milo suam jadi panassssss!!! ko lum tgk tangan ku kat bontok fasha ekekekek

aku rasa Tun kalau tgk pn bleh gelak....hahaha

siooooooooooootttttttttttt....mcm raja lawak la plak..............ha ha ha h.......sekali sekala ok....jgn buat selalu.....

nanti aku nk pijak gamba nik najis
xpun taruk tahi kt gamba nik najis
aku nk tengok, bende2 cmtu org label sbg lawak atau tidak?

alamak...pehal laks mamat seekor kat atas nie emo2 plak..?
siap kaitkan gamba TG Nik Aziz plak daaa..haha
aper kte aku volunteer amek pic fmly ko letak kat bontot aku aci x..?wakakaka...Umngok Sialll selamanyaaa

tersengih 'ular sawa' tgk bohsia tolong promote...sama species

takley belah.. hahaha. tergelak aku sorang2 terkena.. lolz

tipah tertipu

pada yg tak dapat terima lawak :

korang ni tekena sembelit takleh berak seminggu ke ape ? sampai lawak simple mcm ni pun nak emo dan terasa hati lebih2 ?

aku tengok kat tv suiful juburi buat lawak keji ngan dubur dia tu lagi la tak lawak langsung...

can i make joke with prophet muhammad please?

ntah hape2, nak buat lawak masuk lah raja lawak. heh. konon2 comel la tu lawak macam tu..

haa..orang pas buat lawak..
lawak ala2 double meaning..
mmg senak perut.. kelaka bro..kelaka gila...haaa...kelaka2..

haa..haa..

haa..

haaa...

haaammmpehh..

hampeh btol

hahahahaha
cam haram je

paham ke fasha bace buku 2?ha ha ha


EmoticonEmoticon