Gambar panas siku Tun Mahathir di dada Fasha Sandha

Gua jalan-jalan kat facebook tadi, terjumpa pulak gambar panas siku Tun Mahathir kat dada Fasha Sandha. Ini tak boleh jadi ni, patutlah gua tengok senyum je Tun Mahathir, seronok dia rupanya. Lu orang kat sini jangan jeles pulak bai, Fasha Sandha memang dah buat pengakuan terbuka bahawa dia memang menyintai Tun Mahadir di fanpage Facebook dia!



Lu orang tengok gambar kat bawah ni, betul tak? Siku Mahathir kat dada dia pun dia boleh senyum lagi.





RentaP© "Jangan marah ar..."

Post a Comment

46 Comments

  1. HAHAHAAAAA,, ingt kn betol2 la td

    ReplyDelete
  2. antu betul kak limah ni...tipah tertipu haha....siap ko rentap bg tau rejam...

    ReplyDelete
  3. Kau nak aku rentap seluar dalam fasha ke?

    ReplyDelete
  4. waduh ko tertipu loooo

    ReplyDelete
  5. Adoi...terkejut pakngah...

    ReplyDelete
  6. Argh...tidak!!! Tipah tertipoooo..........

    ReplyDelete
  7. Terbailk la cara ko tipu orang.. hahaha

    ReplyDelete
  8. ceyhh,tertipu suda...

    mule2 pelik gak,..
    tgk gmbr betul2..ala,siku die 2 dlm majalah la..
    hu33..

    ReplyDelete
  9. kih kih kih.. klu gitu tangan aku pon pnah ade kat dada fasha time bace paper.. ngee

    ReplyDelete
  10. BODOH!!!!!!!!! ORG BODOH MEMANG SUKA BUAT KEJE BODOH, LAWAK BODOH, TINDAKAN BODOH DAN APA SAJA YANG BODOH.. BODOHH.. BODOHHHHHHHH....!

    ReplyDelete
  11. sudah pandai bermain dengan entry skrang ekk

    ReplyDelete
  12. Syukur Malaysia bebas dari Ancaman Radiasi...tapi yang lebih mengerunkan bukan Ancaman Radiasi tapi Ancaman Minda 3rd. Class Mentality seperti lawak diatas ni bilalah agaknya bangsaku nak Merdeka. Moga Allah memberi hidayahnya...stop all the kerja bodoh ni.

    ReplyDelete
  13. bahaya oii lawak camni..

    ReplyDelete
  14. to tanpa nama 3.21Pm
    awat ko emo sgt.. ape kaitan ngn Minda 3rd Class? kadang2 kite perlu gk relax kn minda kte nie.. BTW, kreatif gk lawak 2..hehehe

    ReplyDelete
  15. aku rasa ok ja lawak nih..knp nk kata bodoh plak??
    bg aku lawak yg rosmah gendut tu buat (pasal tsunami) lg2 la bodoh..
    jgn bg komen yg bodoh sudah..

    ReplyDelete
  16. hahahah...good joke...

    ReplyDelete
  17. ala yg puak2 duk ktuk ni...rilek la...org nk wat lwak nk ske2 pon xleh...klu xske bwak tlur bsuk ko 2 g mmpus tmpt len la....bdoh!

    -boboi boy-

    ReplyDelete
  18. tipah tertipu...

    ReplyDelete
  19. wakaka...orang y tetiba nak panas bukan sebab pe..xleh terima sebab diperbodohkan..tapi kena perbodoh ngan kerajaan puluh2 tahun leh terima lak... padahal yang nih hnya satu jenaka..

    ReplyDelete
  20. mcm bodo..arghh ak tetipu.

    ReplyDelete
  21. awat kecik beno fasha punye kopek???hahaha...

    ReplyDelete
  22. hahaha rejam tak sangka ko ada sense of humor. tapi serious aku jeles.

    sial la kalau sebab ini, memang confirm aku tak nak sokong BN lagi!! Benda lain aku OK. benda ni aku memang tak boleh blahhhhh!!!

    ReplyDelete
  23. kehkeh ada jugak yang butthurt

    ReplyDelete
  24. kejap g milo suam jadi panassssss!!! ko lum tgk tangan ku kat bontok fasha ekekekek

    ReplyDelete
  25. aku rasa Tun kalau tgk pn bleh gelak....hahaha

    ReplyDelete
  26. siooooooooooootttttttttttt....mcm raja lawak la plak..............ha ha ha h.......sekali sekala ok....jgn buat selalu.....

    ReplyDelete
  27. nanti aku nk pijak gamba nik najis
    xpun taruk tahi kt gamba nik najis
    aku nk tengok, bende2 cmtu org label sbg lawak atau tidak?

    ReplyDelete
  28. alamak...pehal laks mamat seekor kat atas nie emo2 plak..?
    siap kaitkan gamba TG Nik Aziz plak daaa..haha
    aper kte aku volunteer amek pic fmly ko letak kat bontot aku aci x..?wakakaka...Umngok Sialll selamanyaaa

    ReplyDelete
  29. tersengih 'ular sawa' tgk bohsia tolong promote...sama species

    ReplyDelete
  30. takley belah.. hahaha. tergelak aku sorang2 terkena.. lolz

    ReplyDelete
  31. tipah tertipu

    ReplyDelete
  32. pada yg tak dapat terima lawak :

    korang ni tekena sembelit takleh berak seminggu ke ape ? sampai lawak simple mcm ni pun nak emo dan terasa hati lebih2 ?

    aku tengok kat tv suiful juburi buat lawak keji ngan dubur dia tu lagi la tak lawak langsung...

    ReplyDelete
  33. can i make joke with prophet muhammad please?

    ReplyDelete
  34. ntah hape2, nak buat lawak masuk lah raja lawak. heh. konon2 comel la tu lawak macam tu..

    ReplyDelete
  35. haa..orang pas buat lawak..
    lawak ala2 double meaning..
    mmg senak perut.. kelaka bro..kelaka gila...haaa...kelaka2..

    haa..haa..

    haa..

    ReplyDelete
  36. haaa...

    haaammmpehh..

    ReplyDelete
  37. hahahahaha
    cam haram je

    ReplyDelete
  38. paham ke fasha bace buku 2?ha ha ha

    ReplyDelete

Anda boleh tulis apa sahaja dalam ruangan komen ini (ini blog yang menjunjung demokrasi), tetapi anda juga perlu bertanggung jawab atas setiap tulisan anda