Tuesday

Hebat! Bukti Anwar lakukan seks sambil berFacebook!


Akbar arus perdana berbahasa Inggeris The Star, mendedahkan bahawa tarikh video yang didakwa rakaman seks lelaki mirip Anwar Ibrahim dengan seorang pelacur cina dirakamkan pada 21 Febuari 2011, dengan time stamp tertera antara pukul 10:23 PM dan 10:45 PM [TheStar].


Ini bermakna jika Anwar Ibrahim adalah lelaki di dalam video tersebut, maka jelas sekali Anwar seorang yang hebat, kerana melakukan seks dengan pelacur sambil mengemaskini (update) Facebooknya [FB Anwar]. Ini berikutan rekod masa yang tertera pada facebooknya adalah di dalam sela masa waktu video tersebut dirakamkan.


Malah pada malam kejadian rakaman video itu, Twitter Anwar Ibrahim membuktikan bahawa beliau sedang aktif mengemaskini dan melayan soalan-soalan daripada pengikut-pengikut di Twitter [TwitterAnwar].


Di bawah ini screenshot saat Anwar sedang melayani soalan pengikutnya di Twitter beliau [TwitterAnwar].

Maka untuk membuktikan bahawa Anwar benar-benar melakukan seks dengan pelacur cina tersebut, video rakaman adengan seks itu seharusnya merakam juga aksi Anwar melakukan seks sambil tangannya menaip laptop atau blackberry atau apa-apa peranti elektronik lain yang membolehkannya mengemaskini akaun facebooknya.

Sebelum ini gerombolan songkok tinggi bersusah payah nak timbulkan persepsi bahawa Anwar Ibrahim seorang yang ketagih dubur lelaki, seorang yang pantang nampak lelaki jambu. Tapi kali ini mereka bersusah payah pula nak buktikan Anwar sebagai suka melanggan pelacur.

ReJaM© "Nampaknya pereka konspirasi video ini, tak cukup bijak mencipta waktu Anwar melakukan hubungan seks he he he..."

124 comments

hahahahhahaahaaa
NICE ONE!!

bodoh sebodoh-bodohnya puak2 UMNOngok ni

ANWAR IBRAHIM

LOL...SAYA HEBAT... HAHAHA.. NGOK BTOL LA...

hahaha...dah nmenye pon DENGKI..harap jea ada PhD...biase lah tuu..PerasaanHasadDengki kat org lain x kan pernah hilang di telan zaman.....BODOHHHH~

apakah kebodohan melampau ni....
sakit je jiwa baca.
macam haraaaaaaaaaam.
tak habis habis nak fitnah orang lain.
aslkan nak pilihanraya je kompem ada fitnah baru.
aiseh.

Saya jumpa DSAI di parlimen pada akhir bulan 12/2010. Kelihatan DSAI pucat mukanya kerana tulng belakangnya sakit. Saya tnya nampk pucat DS? dia ckp "tulng belakangnya makin sakit. Dan dia sebuat sakit tulng belakng ni tak pernah hilang sebenrnya. Cuma saya gagahkan juga sbb nak pastikan UMNO dpt disekat dari rakus berkuasa".
Adakah org yg tulang belakang sakit dan berjalan terpaksa dipimpin mampu mengadakan hubungan seks. nak buat fitnahpun agak2 laaa..

Abu Taqiyuddin

kalau betul, edarkan aje video tu cam video soi lek

senang rakyat nak judge..

dan kalau timestamp bercanggah, mmg nampak sangat la ade konspirasi..

pegi mati la ngn sume ni...mmpus ak xcaye...nmpk sgt...hnya orang yg sekolah tp xnk guna ilmu je yg pcaya ngn bnde2 ni sume...cian org2 kg...ak pon xleh salahkan diorang, sumber diorang 1 je, Rancangan Tipu Manusia (RTM), Berita Haiwan, Yutusan, Bulatan Utama..mmm....ak nk ng sedar mak ayah ak pon susah...Ya Allah, bntula kami...
-boboi boy-

ilek aa bro, Sarawak nak election, of course la brita neh kluar.. n for sure hujah2 counter-attack korang TAKKAN sampai kat ceruk2 sarawak as berita dorang je yang sampai sana.

HAISHHHHHHH...............

aduh btl la sakit jiwa baca...klu btl pn sakit jiwa klu tk buat pn sakit jiwa jgk...

lps ni pusing la ckp date kat twitter salah,xpun salah set date kat video camera..hmm..dunia...duniaaa....xabes2 fitnah...

konspirator Malaysia bodoh jugak rupanya..he he he

This ploy become so low with morality, I bet...no I agree this ploy enter the frame just because the upcoming Sarawak's election. Let me give idea to UMNO goons who believe this story, why an old man, having backaches, convicted with SODOMY, want to destroy his creditability by having sex in this rough time?
yarh people will said why blame UMNO...because only UMNO goons will ploy something stupid and said "I have nothing to do with this" and using unknown name just to bring down Anwar...why you guys just not kill him? Can do better using C4 right? End of story..
I believe all makcik pakcik with short minded will believe this ploy and said Anwar betrayed Malay and Islam.

meluat tengok cara org2 umno nk buktikan yg Anwar bersalah,x malu ke,bercerita hal benda yg x patut disebut..zaman sekarang semua orang pandai,tau beza betul atau salah.

alah...korg sume pnyokong kuat anuar mmg la ckap cmni....bukan nk kata ape la,dulu aq pon pnyokong kuat anuar ni tpi lpas ape yg dy dh wt kt Malaysia ni ckit pon aq x suke cara dy.....korg tgk dari sebelah pihak je, lgipon ini mmg blog pakatan,nmpak sgt x adilnya....sedangkan anuar boleh tipu n pusing macam2 kt rakyat,apatah lagi skadar wat bukti camni....bukan nk tuduh sesape la tapi bukti ni pon bukn kukuh sgt...anuar bole je suruh org lain gune fb or twitter dy...sebelum ni pon setiausaha dy je yg byk balas komen2 fb....aq tau la sbb sedara aq keje kt pjabat anuar....

Like usual. Dunia akhir zaman, Fitnah semakin berleluasa.... Ya Allah, jgnlah sampai negaraku Malaysia dilanda tsunami..... :(

stakat wat kt blog wtpe bro....edar la kt media,biar sumer org tau...or anda x berani?

To Anon 22 Mac 2011 7:31 AM ,
Haha....kelakar habis, sedara plak keje kt pejabat DS Anwar. Knape tak cakap ko je keje kat pejabat DS sbg ofisboy ke? Kelakar2~

-Dato' K-

to no name claiming everyone who is Anwar Fan and having relative working with Anwar:
and how you know that is Anwar who doing the sex?everybody can wear a wigs,do some make up,and still can look like you or Anwar if they want. so how you know that the 1 who doing the sex is THE REAL Anwar? can u tell?

puak2 umngok yg terdesak nak jatuhkan anuar.. kalau da nampak kenapa tak panggil JAKIM.. erk Korang buat ape kt Hotel tu? join sekali erk? nampak sgt org yg buat fitnah ni JOIN sekali layan pelacur.. yer la Hotel 5 bintang mane pernah kena serbu dgn penguat kuasa.. da bayar org atas la katakan

dah namanya UMNGOK pakar buat fitnah....
hancur yahudi hancur umngok!!! insyaallah........

awal2 dah kantoi kehkeh.. nanti dok spin la pulak tukar waktu la apa la

nie UMNO mangkaq.... ALLAH turun bala tsunami baru hangpa semua nak sedaq ka.... ni, esk masuk kuboq malaikat nanti bg hangpa 3 suku maut baru hangpa nak sedaq ka.... nie, p betobat buang la puak2puak UMNO mangkaq.... kat dunia boleh la hang pa dok buart fitnah duit banyak bg rasuah, esk depan ALLAH hangpa nak jawab apa, apa yg hang dah buat utk agama ALLAH...?

Penat je korang gaduh.
Org kat atas tu seronok je main.
Kita kat bawah ni gaduh sesama sendiri.

LANCAU UMNO!!!!!!!!!!!!!!LANCAU!!!!!

Yang panggil tu Datuk T. Datuk T ni orang anwar jugak(dia kata la). Tiba-tiba UMNO yang kena...
terbaik lah Malaysia.

Syukur Alhamdulillah ada UMNO kat Malaysia ni. Kalau takdak UMNO taktau la nak tuduh sapa dah. Lani apa benda pun boleh tuduh UMNO..bukti semua belakang kira, yang penting apa benda pun kena tuduh UMNO yang buat... selamat


-pasepisepus-

http://gerakan-anti-pkr.blogspot.com cuba korang pengikut2 tegar PKR buka blog ni, tengoklah teori konspirasi yg cuba di rekayasa oleh AnuWar Al-Juburin untuk alih perhatian isu DNA, reka pulak isu video seks untuk perangkap UMNO, orang heboh suruh dia serah DNA dia takut nak bagi, mintak pula juak2 dia cipta isu baru untuk divert isu DNA... MAsuk Masjid dulu Sumpah laknat bukan susah pun, ini takut sangat, penyokong2 dia tetap taat setia, aku tak faham!!!!!!

Berapa ramai dah pemimpin kanan PKR yang dah keluar parti termasuklah pengasas PKR sebab tak percaya Al-Juburin ni, cuba banding dgn UMNO ramai tak yg keluar parti sebab x percaya Najib???

Apa le bodoh sangat kau orang ni,
Semua orang yang berjawatan dalam politik sia orang ni tak ada masa nak update mahupun tengok facebook dia orang, yang uruskan facebook dia orang ni balaci dia le...jadi tak timbul le bapak kau main dengan perempuan cina dan update facebook dalam satu masa....ha..ha..ha...bodoh..bodoh.

HA.. KAN DH KANTOI...

anwar sdg sibuk mempertahankan diri di mhkmah, bila ada masa nak buat keja tu!!!!!!!!!!!!!!!!

Go DAP go..down to PKR,UMNO,PAS...<------shit Malay party...next election we kick all you Malay down...

pandai betul kepala otak anwar....dasar dajal...pandai sgt menipu,menupulasi keadaan...sampaikan yg teringin sgt nak main bontot percaye 100%...

anon 9.24am, kat atas ni nmpak sgt puak umno,org DAP mane ade racist mcmni..bongok nyer org UMNO..nak nyamar pun agak2la,taula korg pandai belakon..mane ke klip maknyah yg smlm heboh pemuda umno nak dedah???umno ni mmg kaki skandal,seks,zina,judi,rasuah..

zul nordin ( nyamar nyer )hahahahahaha

bodohhhhhhh nak menipu tak retiiii
Tanpa Nama berkata...
Go DAP go..down to PKR,UMNO,PAS...<------shit Malay party...next election we kick all you Malay down...

22 Mac 2011 9:24 AM
<--- plz la jgn nk timbul isu perkauman..kte hdup dlm bumi Allah, bumi yg sama..wlupun beza agama n bngsa, kte leh hdup harmoni kn :)

mesti puak2 celaka akan buat kenyataan ANWAR AJEN ASING BERPAKAT DENGAN TWITTER . . TUKAR MASA DAN TARIKH DI TWITTERNYA

satu masa....ha..ha..ha...bodoh..bodoh.

22 Mac 2011 9:21 AM

LU LAGI BODOH. . kalau ada orang jawabkan twitter anwar . kan kat teks atas ada yang komen da lama anwar tak masuk twitter. . kalau ada orang ada editkan hari2 da update n edit. . kenapa kau benci sangat sampai hati kau dah penuh dengan kegelapan dan kehitaman. . nak komen guna akal lah. . terlupa akal kau kat bontot saiful

dah tau dah..depa x leh nk kelepiaq dah..booo utk geng2 Umngok..

BOooooooOOOOOO!!!!

mcm budak2 la hampa ni hahaha..yg penting parti Islam yg aku sokong..anwar ka najib ka tak bleh belah...biaq najib dgn anwar pimpin hampa ke duniawi, biaq tok guru pimpin kami ke jalan Allah..sebaik2 parti pembangkang adalah yg Islam...amin...semoga kita dapat bersatu dan elak dari menjadi seperti Libya yang berpecah kepada 2...

UNTUK PERHATIAN UMNO BONGOK
cuba lah guna kepala otak kau walau 0.0001% kalau lah kau jadi pemimpin yang berprofil tinggi yang diawasi oleh para pencacai sb dan musuh2 politik tambahan pula ada kes di makhamah yg jd perhatian dunia. . nak ke kau kalau nak projek buat kat dalam malaysia. . pak menteri hangpa pun sendiri pun tahu risiko buat projek kat malaysia dia orang pakat buat kat luar hang tggk pm hang dgn kekasih hatinya hangpun tahukan buat kat luar negara juga. . kalaulah anwar terdesak sangat nak seks tak bole ka dia pergi ke china ker, jepun ker n buat alasan nak g lawatan n buat projek kat sana. . sapapun tak tahu. sussah sangat ker nak fikiaq

shahjb

SIYES PUNYA DAP 9.24AM...AKU TETAP AKAN PERTAHANKAN SAUDARA-SAUDARA AKU TAK KIRA PARTI MYAAA

a Allah Ya Tuhan Kami. Engkaulah Penguasa Yg paling Agung dan yg Paling Berkuasa. Kami hamba2 Mu memohon perlindungan dari segala fitnah dan kezaliman oleh golongan yg sesat ini. Berilah kami Ketenangan dan Istiqamah bermunajat kepada Mu dalam menghadapi dugaan Mu ini Ya Allah. Sesungguhnya hanya dengan izin Mu Ya Allah segala fitnah dan kezaliman ini terjadi. Oleh itu Kami memohon agar kami dan keluarga kami diselamatkan dari segala bala ini.

Kembalikanlah segala fitnah dan kejahatan ini kepada mereka yg bertanggungjawab dan yg terlibat melakukannya agar menjadi pengajaran supaya mereka tidak kembali kepada Mu dengan dosa besar ini. AMIN YA RABBAL ALAMIN..

Umno tak boleh terima Hakikat DAH KANTOI.. KORANG DAH BANYAK KALI BUAT FILEM BLUE PUN KANTOI... Aiyya... ANWAR BOLEH SURUH DATO AMBIL JAM.. KAH KAH KAH.. bOLEH CUNGKIL LACI PULAK.. KAH KAH KAH.. CERITA LAWAK LA LU NI.. KAH KAH

aku tak paham betoi la...macam mana UPCO yahudi boleh kantoi ni...tak kan depa sebodoh tu kot..??

UMNO ugut suruh letak jawatan. Kalau tak video akan tersebar. Tu dia, kalau dah terdesak sangat. Video memane la dia tibai kat website porn. Pastu tuduh orang. Main ugut² tu point yang paling aku benci. Lahanat punya UMNO. Main kotor.

_Kyo_

laaaa..aku x paham benar bl org ckp anwar yg reka..kat blog pro BN pakat duk kata tuh keje anwar sbb dia nafi cpt2, sblm tgk video tuh lagi. mmg lah kalau dia yakin yg dia tak duk kat tempat kejadian, tak perlu nak tgk video baru nak nafi.kalau nk tgk video baru nk nafi, tuh mcm dia pun was-was tuh dia ke bukan sbb mgkin dia penah buat prkara lagu tuh.dah sah-sah dia kata dia x gi sana , tuh pasai dia konfiden dan cpt nafi.apaa daaa..aku ingt lagi, masa kes liwat II tahun 2008 dulu,time tuh pun abe khyril J pun kata anwar yg reka kes liwat tuh sbb nk tarik perhatian.bungukk tahap dewa sunggu abe KJ. nah tgk skrg, anwar ka yg bayaq kat sepul tuh suh reka kes liwat? mujur anwar nih mmg mls nk layan bdk x cukuq akai mcm KJ tuh, kalau aku dah lama aku saman sbb cakap x pakai otak.

alaaa saje la tu buat kes laen sb nk alih perhatian...yg kes pemuda gombak x bising plak mcmni..sohai la umgok ni...kne g skolah balik la...

fuck govement!

Gua suggest pakar CSI blue 1Malaysia siasat:
RTambyChik (Melayu),CSLek (Cina),Vijandran (India).Mereka adalah pakar dan berpengalaman.Hidup 1Malaysia

Ade 2 pihak kat sini.
Team A penyokong Anwar, Team U penyokong UMNO...

Aku teringat crita DoReMi (tak ingat siri mana), P Ramlee dan A R Tompel kat pejabat buroh carik kerja..
Tetiba mereka bertikam lidah, ade orang tengah yang beraksi "saudara, ini kepala bapak saudara, saudara pula, ini kepala bapak saudara, kalau berani, pijak lah" sambil menggumpal kertas, letak di atas tanah..
P Ramlee pun berkata "habis, kepala bapak kau mana?nnnaaaaahhhhhh.....mau jadi BATU API ya!!!"...singgah penumbok ke badan nye....

So, adakah anda semua faham petikan cerita di atas?.... ;p

-tompel-

anwar memang power la.. pergh angkat songkok beb... tgh layan perempuan.. tgn tgh tweet ngan FB.. kaki anwar buat ape plak yer.. pergh i like it

DSAI dah nak andropause(penurunan keupayaan seks laki menurun) dan kene slip disc(sakit belakang) lak tu...

Cubala check kat doktor mana-mana.. Kalau lelaki yg 60++ ada slip disc lak tu.. Kemungkinan mati pucuk tu sangat tinggi..

Kalau camtu kes liwat dan seks tu confirm fitnah..

err...kes altantuya tu pe citer ek?mastermind yg sbnr tak ditangkap lg..ntah2 2org polis tu pn masih hidup pe.yela,dlm tv mana tunjuk muka.pastu kata nk gantung..leh caya ke depa tu digantung??aku sket pn xcaye!

yg kes thambi chik tu lak sampai bila nk cover?kes taib mahmud..hmm.ramai tu..leh masuk guiness world record la kalo camni. :D

Bagaimanapun semakan ke atas rekod Twitter Anwar menunjukkan bahawa catatan-catatannya telah dibuat pada jam 9.20 malam dan 11.39 malam, tetapi tidak ada catatan dibuat antara jam 10.23 malam dan 10.45 malam, ketika video itu didakwa dirakam.

Bila seorang wartawan membangkitkan soal ruang waktu itu kepadanya, Anwar tidak menjelaskannya. Beliau hanya menjawab "tak apa, kita ada rekod (Twitter dikemaskini)".

http://malaysiakini.com/news/159262

P=Parti
K=Kelentong
R=Rakyat

dipimpin oleh Al-Sheikh Anu War Al-Juburin manusia dua alam...

Alaaa... FB??? kalaunya mike yang update.... zaman canggih budak oii

khalis akan mula mengupdate facebook setiap masa,, bukti masa kene sman ekor nnt..ok tak??

hottest entry di blog khalis : fakta mengenai mengandung yang mungkon anda tak tahu

Wahai manusia....sedar2lah !!! Fitnah tu lebih dahsyat dari membunuh. Takutlah pada Allah.....kita semua PASTI akan mati....jadi, sudah2lah. Kita semua tak akan hidup tongkat langit....bertaubatlah!!!

tp dalam video tu tercatat 21 feb 2008, bukannya 21 feb 2011???milosuam salah fakta ni...cube cek balik..huhuhuhu.yg salah tetap salah.

HAMBA ALLAH>BERSATU LAH KITA UMAT ISLAM......JANGAN MENCACI SAME SENDIRI,KITA KAN BERSAUDARE,MASING2 ADE KEPENTINGAN MASING2,YG PENTING KEMBALI LAH KEJALAN YG LURUS DAN DIRDAI ALLAH S.W.T

Anon 9:21. apekebende sumpah laknat tuh? ada blajar hukum Islam ke tak neh?

ketakutan umngok kepada anwar melebih takut kepada Allah.

mereka langgar apa saja hukum Allah kerana takutkan anwar.

mereka sgt takut anwar berkuasa dan membongkar segala najis simpanan tangki najis mereka yg penuh itu.

org yg paling takut kepada anwar ialah seorang Doktor Tua Yang Menyorok Di Rumah.

mereka lupa tanpa anwar, PR ada ramai lagi pemimpin wibawa, berakhlak dan hebat dalam PR.

mereka lupa kalau semua pemimpin PAS dan PR tiada pun mereka masih akan hancur lebur juga sudahnya....oleh siapa pula???

Allah dan jentera 'pilihanraya' Nya seperti tsunami dll.

* perbuatan jahat ni, semakin dibuat semakin nampak bodoh.

ayt al-quran: jika dtg suatu berita kpd kamu hdklah kamu selidikinya....so ni dah ada bukti yg DSAI x lakukannya....so sapa yg x nmpk lg, sbnrnya sama lah sikap dia spt org jahiliyah(menyuruh nabi membuktikan kerasulannya bila dibuktikan tiada percaya)sbnrnya mata hatinya telah buta...smga Allah pelihara diri kita semua dari fitnah hidup dan mati...amin

U=Umngok
M=Memang
N=No
O=Otak

dipimpin oleh Al-Sheikh An-Najisb Al-Tantuya manusia bacul...di nasihati oleh Al-Sheikh Madey Al-Mamak Tambey Al-Kapla Taik

Eversoris nak tau pasal sumpah laknat tu tengok video ni: http://www.youtube.com/watch?v=uVLJhyW4SOE

Engkau org ni dah tengok video tu ke belum???
Kalau belum, lebih baik kita tunggu dan lihat sendiri.
Kalau DSAI tak terlibat, apa nak dirisaukan.
rasanya DSAI lebih pandai dr kau orang cara beliau nak bertindak.
Aku pasti orang yang buat kerja tu tak terlepas dr DSAI.
Saman...Jangan tak saman.

terbaik bro! bukti yang dapat menyanggah :) tahniah

dl anuar di pgl Al Juburi skunk derg nk pggl ape lk...hehehe.. Pening Pale ak skunk nie..hehehe.
Tp nape smpi skunk JAKIM xwt pe2 pn, xkesah lh video sape wataknye tp wt taygan perdana 2 dh blh k kt m'sia nie..
takot pasnie rmai jek ikt lngkh nie...bdk2 mude t'utamenye... Tolong lh nnt tkt m'sia kn bala sbb menghalalkn maksiat..

UMNO macam sial, hanscussss..harap2lah parti kolot ni berkubur cepat..aku dah pening dgn UMNO nih...kalau pg mana2 semua cakap pasal keburukan UMNO ni esp kat KL...org KL mana ada yg sokong UMNO dah...tah org mana je yg sokong parti ni...serius aku ckp..

seperti yang "11:48 AM" katakan video tu dalam tahun 2008 bukan 2011

Nilah fitnah Dajjal..baru macam ni pun org dah percaya, belum Dajjal betul2 turun lg, mcm mana lah nk masuk syurga?

Tanpa Nama berkata...
Engkau org ni dah tengok video tu ke belum???
Kalau belum, lebih baik kita tunggu dan lihat sendiri.
Kalau DSAI tak terlibat, apa nak dirisaukan.
rasanya DSAI lebih pandai dr kau orang cara beliau nak bertindak.
Aku pasti orang yang buat kerja tu tak terlepas dr DSAI.
Saman...Jangan tak saman.

________________________________________________

JAKA jawab :

melihat video itu pun satu kesalahan disisi undang2.
menyebar lagi lah salah.

yg boleh melihat ialah mahkamah dan peguam masing2 jika kes ini dibicarakan.

Anwar bukanlah bodoh kerana bacaan politik perjuangan adalah lain.

jangan masuk perangkap musuh.

membawa kes ke mahkamah adalah sia2 dan tidak perlu sebab:

1. belum ada sesiapa secara berani mengatakan menuduh anwar pelakun video itu. yg ada hanyalah katak2 puru yg bacul bercakap menyindir tapi tk berani repot polis tuduh anwar berlakun video sex.

2. motif video amat jelas adalah politik sabotaj yg keji. mengalih fokus perjuangan Anwar dan PR supaya disibukkan dgn video sampah itu.

3. tidak perlu dibuat apa2 lapuran polis sehingga jelas anwar dituduh pihak tertentu. Datuk T(taib mammoth kot)penyebar fitnah itu pun tidak tampil tunjuk muka jahanamnya dan buat laporan polis.

KESIMPULAN

abaikan isu video ini kerana lepas ini golongan munafik ada 100 video lagi aksi lucah yg akan disindirkan kepada anwar. mereka memang peminat video lucah kerana darah daging haram mereka hanya tau melucah.

anwar dan pemimpin PR diseru teruskan perjuangan dan pembongkaran jenayah bn yg merugikan negara dan rakyat. pedulikan gangguan syaitan dipersimpangan jalan perjuangan.

tak perlu buat dakwaan atau saman apa2 sehingga mereka buat dakwaan dulu.

tektik yg sama diguna oleh penulis buku Orang Tua Nyanyuk Di Rumah yg kononnya menunggu sapa2 nak saman dia dgn buku itu.

jangan dilayan permainan syaitan. biar mereka sibuk dgn video lucah mereka.

dalam pada rakyat disibukkan dgn video sampah ini, rakyat dilupakan dgn kenaikan harga barangan, petrol, penyelewengan dan rasuah, isu air, rampas selangor, royalti dsb nya.

FOKUS PADA PERJUANGAN ! JANGAN DILAYAN HASUTAN SYAITAN !

Pemimpin2 PR buat laporan Polis terhadap gerombolan wartawan yang menonton video lucah tersebut...Ini sudah melanggar undang2 di Malaysia..Kita nak tengok apakah reaksi daripada Kementerian Dalam Negeri...
Bukannya asyik membincangkan isu siapa pelakon tersebut tetapi perbuatan menonton video lucah ditempat umum sudah salah...

muka anwar nih bla tgok mcm setan jea.. menyampah... x tahu la apa yg dia dah sogokkan smpai ade sebahagian org percaya sama dia.. aku x RESPECT langsung org pas ke pkr ke.. smua otak kolot, kampung.. Pakatan Kelentong Rakyat..hahaha.. better use dats name..

Ini semuanya rancangan jahat umno dan komunis apco..nak buat fitnah pown tak reti..agak2 apa la rancangan diorang pas ni...

http://buahpinje.blogspot.com

kepada geng2 songkok tinggi melangut, sudah2 la dok memfitnah org..

kepada 22 Mac 2011 1:20 PM, aku lg x respek kat ko,suka2 kata org lain otak kmpg..awat bapak kau dlu bukan org kmpg ka??ko mcm kata kat atok ngan nenek ko ja??knp otak kampung x bagus ka??sial ko nih..kalu xdak kmpg,ko pun x kenal asal usul,bengap..!!

bg aku PAS lg bagus sbb byk ulama,nk banding ngan Umno buruk ko tu??ada la sorg ja, al-hafis ustaz najib bin razak..dgn bini dia,ustazah rosmah gendut..

anwar dh lawan 3 pemimpin,2 dah takot smpai trus pencen la..hahaha..go DSAI..

nampok bebenor kome menipu...
lain kali nak tipu biarla pandai sikit..
kang dah kena batang idung sendiri..
bongok pnye UMNO BN..!!

diorang tiru citer ariel peterporn la neh.tu yg dapat ilham tu..xper la..kat akhirat kita nengok sape yg kena..

Dato ABC...XYZ

Dari Usamah bin Zaid r.a bahawa Nabi s.a.w bersabda “Tidak ada suatu fitnah (bencana) yang lebih besar bahayanya dan lebih bermaharajalela-selepas wafatku terhadap kaum lelaki selain daripada fitnah yang berpunca daripada kaum wanita”

(Bukhari, Muslim, Imam Ahmad, at-Tirmidzi, Nasa’i dan Ibnu Majah)

“Wahai orang-orang yang beriman! Jika datang kepada kamu seorang fasik membawa sesuatu berita, maka selidikilah (untuk menentukan) kebenarannya, supaya kamu tidak menimpakan sesuatu kaum dengan perkara yang tidak diingini - dengan sebab kejahilan kamu (mengenainya) - sehingga menjadikan kamu menyesali apa yang kamu telah lakukan.(al-Hujurat:6).

kalau betul lah video tu asli, pasal polis tak tangkap orang yang edar/pertontonkan video tersebut kat wartawan and polis tak rampas video tersebut untuk di siasat..bukan kah video lucah salah di sisi undang2.bila nak election adalah video nak keluar..video bertarikh 21.2.2011 tapi keluar masa sarawak nak election.be gentle lah kalau nak election baru lah rakyat respect.cakap jaga islam tapi tulah cakap tak serupa bikin...macam manalah orang nak respect kat org islam.bawa2 lah bertaubat dan jangan lah suka menipu rakyat..sepandai2 tupai melompat akhirnya jatuh ketanah juga..tuhan tu adil.

Masyaallah! Penganjuran terbuka tayangan video lucah! Sepatutnya pihak penganjur perlu ditangkap dan didakwa di atas tindakan bodoh ini. Persoalan benar atau tidak persoalan kedua. Tindakan menayangkan video lucah ini CONFORM merupakan satu kesalahan. Siapalah agaknya di belakang DATO T ini?

Rasulullah s.a.w telah bersabda yang maksudnya:”Jika kamu bercakap dengan saudaramu percakapan yang ia mempercayainya, sedangkan kamu membohonginya, sesungguhnya perbuatan ini merupakan pengkhianatan besar.”

(Abu Daud)

KES NIH DICIPTA OLEH UMNO NAK TUTUP KES "SEKS UMNO GOMBAK"...BETUL TAK ORG UMNO???? NGEEH...


-AMRI-

Den bonci.......fitnah x ronti2. Apo bangang sangat nak cayo bondo x masuk akal? kalau betul2 bende ni berlaku, tunjuk muka la datuk t oi!
Memang la ko orang ni : dulu kini dan selamanye bangang! Den haramkan undi den pade umco

Anon 9:21 AM.

Ko cerita apa ni? Kalau video tu rekaan anwar untuk alihkan isu DNA, dah lama polis serbu pra-tonton kepada watrtawan kat hotel Carcosa. Alangkan ceramah DSAI ada permit pun polis kacau, inikan pula nak buat pra-tonton video lucah. Lain kali cakap pakai akal bukan pakai otak sebab binatang pun ada tapi tak ada akal.

RALAT:

Sebab binatang pun ada otak tapi tak ada akal.

tak terpikir ke yg cerdik pandai sekalian bahawasanya tukang update FB dgn Twitter tu adalah team Public Relation dia? sama gak mcm Najib dgn Menteri2 lain. krg igt drg sendiri ke yg update FB/Twitter.

Cuba pegi check menteri mana yang tak pakai PR assistant skrg.

kalau betul la si AI yang buat, korang rasa kotey dia boleh ker cepat terangsang? si Chua tua tu pun kena amik masa siap pasang vcd lucah lagi nak naik kan kotey dier.... ni kan plak si AI yang hampir seusia si Chua tuh.... pikir logik la wahai pencacai2 sekalian....

jgn hanya kerna perbezaan politik kita menafikan yang hak......

Cuba pegi check menteri mana yang tak pakai PR assistant skrg"

DSAI n menteri ke bongok!!!!!!!!!

BERSUMPAHLAH ...... BALASAN ALLAH TAK SEMESTINYA DI DUNIA NIE .......... MUNGKIN DI AKHIRAT PULAK TAPI KALAU DI DUNIA KENA DI AKHIRAT SELAMAT LAH KOT .............. KITA MENYOKONG TAPI BUKAN MEMBABI BUTA YANG HAQ DAPAT DIRASAI OLEH HATI SO BUAT PILIHAN YANG BETUL NAK SOKONG SAPA PON TAK APA JANJI JANGAN AMAL AYAT2 ALLAH DAN HADIS NABI SAW DI TEMPAT YG SESUAI DENGAN HATI , AYAT2 ALLAH DAN HADIS2 NABI KENA AMALKAN SETIAP MASA TIDAK KIRA APA KEADAAH YANG REDA ALLAH SWT BUKAN REDA MAKHLUKNYA

Video?? Apa yang korang taw pasal video??
Dalam kes DSAI... ada rupa DSAI dgn pompuan pelacur tu.. rupa hampir 95 peratus DSAI...kata wartawan yang dah tengok...
Mungkin DSAI?? Tapi kalau cakap tak pakai otak memang kita kata DSAI... tapi kalau pakai otak cuba chek fakta nii....
Nak pastikan video tu benar atau bukan pada rupa pelakun dalam video tu.. tapi pada fizikal dalam video tu... sama ngan tak fizikal DSAI? Gaya jalan, duduk dan lain2 sama tak ngan DSAI?... DSAI dah kata ada wartawan bg taw dia org tu perut buncit.. so fizikal dah tak sama.... Rupa?? konfius ya,, sama plak....>>
Pernah tgk filem Menanti Hari ESok.. Jins Shamsudin muda ngan Jins Shamsuddin Tua bertekak?? .. pernah tengok filem ANAKKU SAZALI?? P. Ramlee ngan P. Ramlee bertekak? tu yang rupa sama.... yang rupa berbeza.. cuba cari filem Tamil Dasatantram,, (kalau x silap tajuknya.). Kamala Hassan melakunkan 10 watak utama dengan rupa yang berbeza... ada rupa pompuan, orang putih dsb.... malah susah nak kata itu adalah Kamal Hassan...
Rumusannya... Rupa boleh dibuat dan reka cipta.. pelakun pakai topeng cam citer Mission Imposible tu.. mmg dapat buat rupa sebijik cam orang nak tiru.. tak yah wat pembedahan plastik....

tanpa nama tentang video tadi.. panggil ajer saya ni katak video.... sebab saya sendiri pun ada kerja2 buat video yang halal dan bermanfaat,,, bukan yang bukan2

1) The video has not been released yet.
2) Any look alike with some make up can also be made to look like Anwar at odd angles. Hey, even Tun Mamak says if Hollywood can do Avatar, can fake 911...this is only Anwar, much easier to fake!!! Just look at Chua Jui Meng...muka almost same as Anwar, paint him brown and we have instant Anwar stunt double in a video!
3) I don't think Anwar is that stupid to play prostitute at a time like this.
4) Why this video comes when Sarawak by-Election is on? Why now? So obvious...

I am not an Anwar fan...but UMNO is a piece of shit and must go at all cost. I don't care if they put a gay or a monkey as a candidate. I'll still vote PR!!!

UMNO MUST DIE AT ALL COST!!!

sepak laju2 je datok T tuu..
hari dun serawak bubar taim tu la die gebang pasal video seks...
kalo parlimen bubar nak gebang aper plak...
siap bagi tempoh seminggu tuk letak jawatan plak....kenapa tak suruh ondespot...
main wayang betul 'babi' nie...

Why this video comes when Sarawak by-Election is on? Why now? So obvious...I am NOt UMNO is a piece of shit and must go at all cost. I don't care if they put a gay or a monkey as a candidate. I'll still vote PR!!!

UMNO MUST DIE AT ALL COST!!! NOW!!!!!!!!!!!!!

timestamp video? valid ker? kot2 silap set ker...ntah2 korang punyer PC/laptop pon tak betul date nye....

Kalau dah Taksup camtu la....Guna kan akal, jangan mudah terpedaya.Ada mata jangan lihat sahaja. Ada Akal jangan fikir saja.

Yang Hairannya Dato' T never mention Nama Datuk Y, Kenapa plak Datuk Seri Melenting? Sapa makan lada terasa pedas Kot?

Laman twitter tu anwar ke yg post time tu? kot2 org lain ke....

Apa kata DSAI gi MAsjid...junjung Quran...biar berani la.. kalau dah tak buat.

Silap pilih:

Aku ingat semua Menteri pandai dalam bidang masing2.. ada ka plak menteri undang2 kata.... tayang video porno kat hotel untuk tuntunan wartawan tak salah undang2.. tak der akta yang boleh dakwa datuk t.. seksyen 5(1) akta penapisan filem tu apa? kanun keseksaan 292 tu plak ttg apa??
kalau tak taw.. jgn jgn jd menteri undang2 la..... atau aku yg silap pangkah kome masa PRU 12 dulu kat Pdg Rengas??

Lagi satu ni sekor... dulu masa kes masa lebam.. kata DSAI tumbuk muka sendiri.. ni si Anak Toyol plak kata... video ni anwar yg rancang.. sama jer ayat masa kes 1998 dulu.. cuma beza orgnya saja....

kenapa pi copy fb ngan twitter bln FEB 2011, sdgkan kat video tu tertera FEB 2008.. hahhah.. lawak la milo suam gan KBSB ni.. kaki spin2.. kuat spin, spinx8

aku cuba juga nak pecaya kes liwat anwar tu. tapi tak leh. gerak hati aku, tak dpt menerimanya. tapi aku bukan fan anwar. aku juga tahu anwar bukannya manusia perfect. masa dlm kerajaan dulu aku memang tak suka kat anwar. tapi aku tetap tak leh pecaya bila dia dituduh meliwat pada tahun 90-an dulu.

tahun 2011 nie, bila anwar dituduh pula dgn salah laku seks, maka makin susah la aku nak pecaya kes liwat terbarunya. tapi kalau kes salahlaku seks anwar nie betul, aku jealous kat dia. sebab dia dah umo 60 lebih dan sakit belakang tapi masih kuat seks. sedangkan aku baru 50 dan sihat tapi keinginan dan keupayaan seksual dah bekurang.

Apa kata DSAI gi MAsjid...junjung Quran...biar berani la.. kalau dah tak buat.
http://milosuam.blogspot.com/2011/03/hebat-bukti-anwar-lakukan-seks-sambil.html?showComment=1300799075508#c288495691243383784

------

Iz sini.

Apa kata Rais yatim gi masjid, junjung quran yang dia tak pernah merogol amah indonesia...biar berani la.. kalau dah tak buat.

apa kata betulkan sistem kehakiman kita dulu... pastu, bicara semula kes bunuh altantuya dan kes rogol rahim thambi chik... najib dan rahim tak perlu takut kalau betul tak buat.

pasai cali pompuan cina maa!! bagut kasi itu neglo pnya pompuan balu syok tngok maa!! itu alua py pinggang bolih patah looooooooooo!!!!!!!!

Nak dekat Pilihanraya..Macam2...
Goyang la tu...
Sudah2 la UMNO...
Jgn asyik memfitnah untuk kesenangan diri..
Rakyat Dah Muak,...

tapi yg peliknya, kenapa ada fitnah bila tiba nak pilihan raya? hemmmm

“Wahai orang-orang yang beriman! Jika datang kepada kamu seorang fasik membawa sesuatu berita, maka selidikilah (untuk menentukan) kebenarannya, supaya kamu tidak menimpakan sesuatu kaum dengan perkara yang tidak diingini - dengan sebab kejahilan kamu (mengenainya) - sehingga menjadikan kamu menyesali apa yang kamu telah lakukan.(al-Hujurat:6).

Kalau Rahim Tamby Chik yang bawa cerita ni, aku tak nak percayalah. Macam mana aku nak percaya, Rahim ni dulu kan terlibat dengan kes rogol? Akhlak dia tak baik sebab berzina (fasik?). Kini, dia tuduh pula orang lain berzina. Macam mana aku nak percaya?

tp cuba korg pk...
apsal korg yakin sgt yg anwar ni xsalah..
ats sbb apa korg yakin sgt yg umno mmg kejenye memfitnah jer...
sama jer korg ni smua..menuduh..
kebenarannye hanya ALLAH dan TUAn punye badan saja yg tau...
korg xyah nk menyalak backing si anwar..
dan xyah nk menyalak menuduh pihak yg 1 lg...
diam² sudaa...

ni lah pepatah orang tua kata marahkan nyamuk kelambu dibakar. marahkan trio T umno yang dikutuk.

Apa le bodoh sangat kau orang ni,
Semua orang yang berjawatan dalam politik sia orang ni tak ada masa nak update mahupun tengok facebook dia orang, yang uruskan facebook dia orang ni balaci dia le...jadi tak timbul le bapak kau main dengan perempuan cina dan update facebook dalam satu masa....ha..ha..ha...bodoh..bodoh.

source: http://milosuam.blogspot.com/2011/03/hebat-bukti-anwar-lakukan-seks-sambil.html#ixzz1HgNHjcNI

SO! PM kitapun penipu besau jugak lar.....coz dia pernah ckp kat rakyat that dia baca, jawab dan layan twitter dia sendiri. Bull****WTF

Kelakar said : Politik skang makin kotor.. nak cover "kehitaman" bontot masing2 terpaksa dedahkan "kehitaman" bontot org lain. Kes altantuya senyap, kes Rais Yatim senyap, kes DUN Gombak tu senyap, kes bini Toyo apa jadi, senyap gak kot. Org politik "gomen" berucap berjam2 sampai pendengar tertido "OK je". Time DSAI nak berucap 15 min dah kene ambush. Agak pelik gak la kenapa org2 penyokong politician "gomen" ni tak sedar2 n tak perasan2. Sedih betul

ni mungkin salah satu cara Allah nak bantu DSAI...sbb tu ada tweets pd tarikh dna waktu2 berkenaan..

stupiddddddddd ;(

teruskan perjuangan DSAI....
jangan pedulikan fitnah yang dibuat...
allah itu maha adil...
takbir....

SYABAS MILO SUAM KANTOI KAN ANWAR !!! KENAPA AKU CKP MACAM TU ??? SELAMA INI BUKAN ANWAR YANG MAIN TWITTER DAN FACEBOOK.SEBENARNYA YANG MAIN FACEBOOK DAN TWITTER ADALAH P.A DIA.CUBA KO TGK TWITTER ANWAR SEKARAND DARI JUMAAT.KENAPA DAH TAK TWEET LAGI.LEPAS TU KAK WAN KATA JAM TU KENA CURI DENGAN DATUK T MASA ANWAR TAK ADA KAT RUMAH.APA NI?JAWAPAN BODOH TELAH DI BERI??

CCTV hotel rosak ke datuk T>>> kalau dlm bilik ada 4 penjuru camera. cctv kan ada di 200 penjuru

yang dah tengok video tu komen le.. yang belum.. baik diam.... banyak cakap tu penipu ajee

Memang jelas UMNO terdesak sangat dah. Dulu dile lempar kad Spade, skang lempar kad Ace plak. Lebih kurang je cara permainan diorg. Diorg mesti igt rakyat ni bodoh kot nak percaya. Tapi masih aku segerombolan yg memang buta n ikut dan dengar je tohmahan2 ni. Bila nak maju la camni. Pasni aku rase akan kuar lak video Anwar threesome. Gilo diorg nih. Tp xpe. BN/UMNO korg buatlah selagi terdaya, tapi korg xkan dapat lawan kuasa rakyat bersatu!Mampos la korg nnt!

1. 21 Februari 2011: Rakaman Video Seks
2. 21 Mac 2011 : DUN Sarawak Bubar
3. 21 Mac 2011 : Kecoh pasal video seks
4. Kenapa tak nak kecoh soal video seks tu sebelum 21 MAC 2011 ye?
5. Ada musihat apa2 ke?

hi.. come to my store www.moomstore.com
:)

sembahyang hajat dah di buat, bukan org-org biase yang buat tapi ahli yang dikatakan bakal masuk syurga( ahli-ahli alim PAS la klu x paham)tapi nampaknya makin jelas gambar tu ye mungkin tuhan dah makbulkan doa dari sembahyang hajat diaorg ye,pikir2kanlah.semakin sembahyang hajat di buat semakin banyak pula cerita yang keluar pasal si pengkhianat orang melayu nie kenape ek?????????


EmoticonEmoticon