Wednesday

Menarik! Pak Jambit Hantu Kak Limah sokong PAS




Bagi peminat-peminat Filem Hantu Kak Limah Balik Rumah, tentu anda sangat mengenali watak Pak Jambit yang suka bergaduh dengan Awie yang memegang watak Hussin merangkap bekas tunang anak Pak Jabit.

Seorang pembaca MiLo SuaM telah menghantarkan email meminta ReJaM© menyiarkan gambar Pak Jabit yang dipercayai salah seorang penyokong Parti Islam se-Malaysia, PAS. Pak Jabit dilihat memakai lencana PAS dengan gambar calon PAS.






ReJaM© "Pak Jabit pun join PAS, anda bila lagi?"

27 comments

pasni sambutan HKLBR mesti menurun..

nak buat mcm mane, smua benda nak dipolitikkan..

Menurun jadah hape? HKLBR dah kutip lebih RM 7 Juta... hahaha

Pak Jabit la...nama awie bukan husin ke dalam HKLBR? apsal tba2 jadik mamat?

impressive!
patutla dlm hklbr ade pak jabit ckp sinis2 gitu..
"inilah negara kite,dah tua2 nk memimpin" etc etc..

Lepas ini Pak Jabit boleh jumpa DS Nizar.Boleh cakap Perak bila jumpa!

hahaha..pak jabit nie tak boleh pegang microfone nie..naik atas pentas tak berenti berucap..hehe

POst terbaru group gay di facebook

http://blogslucumenarik.blogspot.com/2011/02/keluarga-mari-join-group-gay-malaysia.html

Pak Jabit ni boleh jadi ahli politik
pasal die tak boleh tengok mic, mesti nak berucap
kah kah kah...

http://www.youtube.com/watch?v=uMkZdW4qRqI&feature=player_embedded#at=164 ni sedutan cerita HKLBR
cuba anda tengok mnt ke start 1:39-1:59 ada mesej penting yg direktor nak sampaikan... :)

tabik spring kat Abg Man Kadir@Pak Jabit.. org kuat PR ni..
dan juga utk Mamat Khalid, brilliant idea for a new genre film in Malaysia..

takbirrrrrrrrr!!!!!!! honestly, artis2 ramai yang kuat kepada pembangkang... seriusly.. because i got lot of friends yang artis...

This comment has been removed by the author.

saya memang dah join PAS.
mengundi jer belum boleh lagi

nak joint pas tgu hkl masok haha,,,

HIDUP MANA KADIR...
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100001072233965

standby sop gi bangkok uruskan tokek emas
barang 1kg nak masuk dari laos

ucop wilchair bile lg?

pak jabit mmg org PR sejak dulu lg.cuma tak didedahkan je..begitu jugak dengan wan kaswi yang laggor usop dgn kubota tu.

menyokong PR belum tentu tak makan. menyokong umno belum tentu semua kaya raya. ramai penyokong umno masih makan kangkung longkang lagi. ramai wakil rakyat umno yg mati juga walaupun tak pernah tak makan.

kalau nk tau sokongan dgn hati yg tulus lihatlah kepada sokongan yg diterima dari mereka yg tiada kepentingan, mereka insan2 kecil yg berhati besar dan berani berubah, insan2 daif yg tidak reti menipu dan rasuah.

hanya mereka yg berkepentingan diri dan kurang cerdik yg masih memegang teguh kepada umno. selebihnya hanya sokongan kerana nostalgia.

ingat tak kepada kaki pukul Anwar lebam mata, Anwar masih sihat, bertenaga terus berjuang, yg memukul kini hilang ditelan zaman. ghaib bak sang kelembai di merlimau.

ingat tak kaki tampar karpal singh. seorg tok kyai yg mengkyai kan diri sendiri. konon membela raja marahkan karpal kerana 'kurang ajar'. org kurang ajar dgn Tuhan tidak pula ditamparnya. yg menampar telah bersemadi dalam tanah, yg ditampar masih berjuang walau atas kerusi roda.

beruntunglah org2 yg membersihkan akidah mereka dpd menganggap hanya umno sajalah yg membela org melayu.

semuga ramai lagi artis akan terbebas dari berakidahkan umno kerana akan berlaku pertentangan media baru dalam menghadapi media pengampu suratkabar dan tv.

media hasil seni filem dan sastra telah lama mengungkap mesej2 halus yg mencocok punggung pemimpin durjana umpama tercucuknya bontot saifool oleh Lelaki Y.

Pak Jambit, tahniah anda lebih berjiwa besar daripada Pak Lah dan Pak Din. apatah lagi Pak Turut yg berduyun2 dlm umno. waste of life!

Byk artis skrng sudah berani mendekati Pas. ini satu kejayaan bg Pas menarik sokongan semua golongan sesuai dgn mato Pas untuk semua..

C'mon la hiburan pun selit politik....

Elok le Pak Jabit masuk Pas, diapin GILA MIC.Udah-udah le pak Jabit.

Pak Jabit bukanlah penyokong Pas...tetapi beliau adalah Ketua Penerangan PKR Cabang Kuala Krau,kawasan di mana berlangsungnya PRK Kerdau sekarang.

Pak Jabit seorang aktivis teater juga adalah orang kuat Biro Felda dan Orang Asal PKR bersama Shuhaimi Said.Saya pernah ulas perkara ini di blog saya.Sudi2kanlah membaca artikel ini di http://propartiislammalaysia.blogspot.com/2011/03/bob-lokman-bukanlah-pelawak-pertama.html

mase nie semua benda nak dikaitkan dengan politik..even pembinaan masjid pon nak dikaitkan dengan politik...tidak mahu menyalahkan mana-mana pihak kerana cerita yang diterima sentiasa berubah-ubah...so...akhirat la jawabnya untuk tahu siapa benar dan siapa salah...

mminta kongsi bang


EmoticonEmoticon