Thursday

Minah Indon hina Rasulullah SAW di Facebook


Ini lagi perangai minah Indon kurang hajar di Facebook menghina junjungan besar kita Rasulullah S.A.W. Apa yang dia hina? Lu orang boleh baca sendiri. Mari kita report profile minah indon ni secara berjamaah, kita minta pihak pengurusan facebook menutup profile ini.

Di bawah ini cara untuk melaporkan profile kurang hajar ini kepada pihak pengurusan Facebook. Mengikut maklumat yang gua terima, jika kita lapor secara seragam lebih cepat sistem auto deletion Facebook berfungsi untuk menutup profile ini.



Dah paham? ok, mari kita lapor beramai-ramai. Klik sini [Facebook]

RentaP© "Semoga usaha kecil gua dan lu orang ini dikira sebagai satu kebaikkan"


Update: Hasil sokongan anda semua yang melaporkan profile ini secara beramai-ramai, akhirnya profile gadis ini sudah dipadam oleh pihak pengurusan Facebook. Terima kasih atas sokongan anda semua.

24 comments

Nk kena gak betina kapir ne,kita ada Allah utk membalas setiap perbuatan manusia..
Persoalan gue,Yg Muslim part time neh kita nk buat apa plak?
Yg dedah sana- sini tuh,yg clubbing tuh,yg x sembahyang tuh,pun kita nk wat sesuatu gak sbb akhlak mcm tu pun menghina agama dan Rasul gak..Jgn kita buat diam plak,jgn mase tuh nk bg alasan itu hak masing2..Amoi tuh pun ble ckp mcm tuh gak klu org tanya dia..

kesiannye bahan bakar neraka nie.. huhu~~

kita doakan dia dapat hidayah je la..dia blom kenal islam tu..tak kenal maka tak cinta..kalu tak pon kita duduk sini je..kita backup..kita backup..

-kopicure-

Bismillah hir rahman nir rahim,

Allahumma salli ala Muhammad, Wa 'ala ali Muhammad, Kama sallayta 'ala Ibrahim, Wa 'ala ali Ibrahim,
Wa Barik 'ala Muhammad, Wa 'ala ali Muhammad, Kama barakta ala Ibrahim, Wa ala ali Ibrahim
Innaka hamidun majid.

Ya Allah, sesungguhnya kami meletakkan-Mu di batang-batang leher musuh-musuh kami,
Dan kami berlindung dengan-Mu daripada kejahatan-kejahatan mereka,
Ya Allah, leburkanlah kumpulan-kumpulan mereka,
Pecah belahkan dan kacau bilaukan persatuan mereka,
Goncangkan pendirian mereka,
Dan hantarkanlah anjing-anjing Mu ke atas mereka,
Wahai Tuhan Yang Gagah Perkasa,
Wahai Tuhan Yang Maha Penghukum,
Wahai Tuhan yang bersifat murka,
Ya Allah, Ya Allah, Ya Allah,
Wahai Tuhan yang menurunkan Kitab,
Wahai Tuhan yang mengarakkan awan,
Wahai Tuhan yang menewaskan bala tentera al-Ahzab,
Kalahkan mereka dan menangkan kami ke atas mereka.

Ya Allah binasakan mereka yang menghina KekasihMu itu,
Ya Allah binasakan mereka yang menghina UtusanMu itu,
Ya Allah binasakan penghina Nabi Muhammad S.A.W.,
Ya Allah binasakan masyarakat di sekitar penghina itu seandainya mereka meredhai hinaan terhadap batang tubuh KekasihMu itu.

Amin Ya Rabbil Alamin.

bro, kdg2 bukan yg gamba 2 pemilik profile...yg owner account 2 letak gamba spe2 tah...cube la pk, xkn nye dorg letak gamba sndiri..ni la lahanat kapiaq, berani dlm fb je...block ramai2

Sifirnya mudah saja..
Takde orang islam yang cela Jesus.. sebab kita percaya Jesus itu adalah nabi kita juga..

Tapi mereka terus mencela Muhammad..
Jadi siapa di pihak yang benar sekarang ini?

aduh....fb kena block kt opis ni...huhu~

JUST IGNORE...ISLAM AKAN DIMUSUHI SENTIASA

Nak salahkan sapa kalau Islam dihina oleh org beragama lain SEDANGKAN Islam itu sendiri sekarang ini dihina oleh umatnya sendiri???....

Kalau penganut agama lain menghina Islam, ramai org Islam terutamanya berbangsa melayu akan terus membantah & mengambil tindakan TETAPI kalau penganut Islam itu sendiri menghina Islam, bantahan & tindakan menjadi perlahan mcm siput babi bergerak tertakluk samada ada kepentingan poliTAIK atau tidak. Kalau tiada terus siput babi itu berhenti bergerak.





.

yeahhh kite bakor jer rumah dia,. tanah dia kita buat tanam cili,. njet njet semut sape sakit naik atas,. enjet enjet semut sape sakit naik atas

dengar nama pun kote dah tegang kalau ikutkan nafsu mau aku prgi rogol saja dia ni tapi hukum melarang aku buat demikian maka aku batal sajalah niat itu.

org mcm nie tak penah kene azab didunia 2 pasal nama dia jasmine selalu hepi,moga Allah memberi pembalasan yg setimpal dgn perbuatannye di dunia @ di akhirat nanti....amin....

mari aku ceraikan kepalanya dari badan....

aku da report kat MCMC @ SKMM ..sebab aku tk puas hati...hope tk kena buang ke spore..peace

Peringatan kepada rakan sekalian..jgnle asik kutuk2 je minah tu...die tk tau pun..yang penting action..jum reramai report...ini minah da hanyut..

aku baru kutuk dia beb

orang yg hina RASULULLAH akn menyesal seumur hidup kerana jujungan besar tak bagi syafaat kepada orang macam ni

@PROTON FAN..bukan umat ISLAM namanya klau kita ignore org kapir hina rasulallah n agama islam. Dalam solat kita pun kita dah trang2 mengakui yg ALLAH murka n benci org2 kapir ni. Kalau tak solat kita x sah. Inilah umat akhir zaman... biarkan je org kapir menghina agama kita malah buat baik lagi dgn dorang!!!

korg la bodo
kalo xsuke dia jgn la add dia
buat xtau je dah aa

baru je aku nak lapor...

The page you requested was not found.

maksudnya page dia ni dah kena block/runtun ke?
bagus, bagus, bagus !

Assalamualaikum
Jom jadikan pengajaran. Minta doa kat Allah banyak2 semoga kita tak jadi macam tu dan anak2 cucu kita juga terselamat. Kita patut bersyukur kita bukan begitu tetapi jangan lupa Allah berkuasa untuk mengubah hati kita. So ayuh berdoa.


EmoticonEmoticon