Tuesday

Panas! Video pengakuan Papa GomoPapa Gomo, ikon fitnah terhebat pernah dihasilkan oleh UMNO menurut pencipta video ini yang tidak mahu namanya disiarkan, yang tak lekang dek panas dan tak hitam dek hujan. Saksikan video pengakuan beliau di bawah ini. Selamat berkenalan!
ReJaM© "Kah kah kah...."

25 comments

hahahahahaha

hidup papa gomo
cayalah!!!

whak de heiii is goinggg ongg........ haha.... walau movement mulut video nih bullshit tp aku suka... haha..........

ore kelate jugok keno ko? kakakaka

olosla.....

kahkahkah...
Bagus org kelantan yg buat ni.
Siapa tak kenal si beruk gemuk tu.
Memang kaki fitnah.

Foto terbaru PapaGomo:
http://i214.photobucket.com/albums/cc67/reeze_urection/blog/beruk.jpg

Hensem tak?

muka selenger habis.....haha

kawe pung suko sokmo dapak betemu ngan mu papa gomo !

hahahahahaha!

BRAVO PAPA GOMO, MU HERO BERANI NGAKU

PUAK PAKATAN HARAM MAPUH TAK NGAKU KALU BUAT FITNAH

BLOGGER PAKATAN SESAT BERANI KO ?????

kepada tanpa nama 15 mac 2011 10:16 pm,ko pun serupa aje dgn papa gomo

khaaaaaaik tuih! hampas video.

HAHAHAHA....BAB2 MENIPU SEROH KO PUOK PR
BERAHI SUNGGOH LA..WAK KERJA BODO...HAHAHA

ACU BUAT JUBO LEMBU CAKAK GOK...HAHAHA

la.. x ada modai ka? bro.. kes pembantu ahli parlimen kena tangkap basah 2 per cer?

ada jugak pasangan gay papa gomo kat sini kahkahkah

bodoh la sape pecaya benda ni...tgok pon dh thu penipu...
xkan la xperasan

rakyat malaysia muslim delete 17 March 2011 at 12:56

balah la belake.....sape untung?..musuh islam a.k.a musuh kite tunggu mase je nak ngapp...tapi balah cakna takpe kan??hehehe

bn bulih pegi mampos sama penyokong2nya..muahahahahahaha

memang ah kadang2 die terfitnah. hekhek, tetapi bukankah orang yang buat video ni juga tergolong dalam si kaki fitnah? benda dia tak buat tapi orang kate dia buat. soo?? kaki fitnah jugak kan??

Setakat cari org suh komen gomo minum, aku pun bole buat. Nak kata gomo fitnah.. Korg pun 2x5. Tak gtu.

cam harammm hahaha

Sesi perbicaraan kes Liwat 1 sekitar tahun 2003 yang lalu.

"Saya Pernah Lakukan Hubungan Seks Dengan Ummi"- BAGINDA (gambar bawah)

Saksi pembela dalam perbicaraan fitnah salah laku seks dan tuduhan liwat DSAI memberitahu Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur bahawa beliau telah mengadakan hubungan seks dengan saksi utama pendakwa iaitu Ummi Hafilda Ali.

Norazman Abdullah @ Baginda anak Minda memberitahu bahawa hubungan seks antara beliau dan Ummi berlaku semasa mereka tinggal bersama di London.

Baginda, 40, juga memberitahu bahawa beliau sudah mengenali Ummi sejak 1992 tetapi hubungan itu menjadi akrab semasa mereka berada di London dalam bulan Jun 1998, bersama-sama ahli perniagaan yang dikenali sebagai MP S'ng Chee Hua dan seorang kawan yang lain.

Menurut Baginda lagi, Ummi memberitahunya, apabila kembali ke Malaysia bahawa dia akan membayar wang berjumlah RM200,000 kepada isteri Baginda supaya mereka boleh berkahwin secara sulit di London. Ummi juga berjanji akan memberikan saham sebanyak 25 peratus dalam projek iklan yang bernilai RM10 juta.

Ummi pernah membuat kejutan beberapa ketika lalu dengan mengistiharkan dirinya masih 'dara'. Beliau juga bersama-sama Azizan Abu Bakar menulis surat kepada PM Mahathir bahawa beliau mengetahui rekod salah laku seks bekas TPM, DSAI.


Baginda juga memberitahu mahkamah semalam, bahawa pada mulanya Ummi memberitahunya kes salah laku yang melibatkan bekas TPM DSAI itu adalah benar belaka. Tetapi selepas hubungan mereka (Ummi dan Baginda) akrab, Ummi mengakui bahawa 'kes salah laku DSAI' itu hanyalah diada-adakan (rekaan).

Baginda juga memberitahu mahkamah bahawa Ummi memberitahunya bahawa dia telah memaksa Azizan mengaku telah mengadakan hubungan seks (liwat) dengan DSAI. Ummi bagaimana pun tidak menjelaskan kepadanya bagaimana dia memaksa Azizan supaya mengaku diliwat, kata Baginda lagi. Ini semua dilakukan kerana dia (Ummi) bencikan DSAI dan abangnya Azmin Ali kerana tidak mahu membantunya dalam pemberian projek-projek perniagaan.

Ummi juga telah memberitahu Baginda bahawa apabila DSAI disingkirkan kelak beliau akan mendapat projek iklan bernilai RM10 juta di KLIA dari Tun Daim.

Semasa beliau dan Ummi berada di London, Ummi ada memberitahunya bahawa Mahathir adalah 'dalang' di sebalik Buku 50 Dalil: Mengapa Anwar Tidak Boleh Jadi Perdana Menteri".

Selain Mahathir nama-nama yang disebut Ummi terlibat dalam penyediaan buku fitnah itu ialah Tun Daim, Rahim Thamby Chik (bekas Ketua Menteri Melaka) dan Setiausaha Eksekutif UMNO Tengku Adnan Tengku Mansor. Menurut Baginda, beliau diberitahu oleh Ummi bahawa penulis buku itu ialah Khalid Jeffri sementara ianya dibiayai oleh Tengku Razaliegh Hamzah, Tun Daim dan Tengku Adnan.

Baginda menambah, Ummi memberitahunya pada suatu malam dalam bulan Ogos 1998 bahawa bapanya Haji Ali tidak mengakuinya sebagai anak kerana membantu menyediakan kandungan dan maklumat yang tidak benar dalam penulisan buku fitnah tersebut.

Ummi menjelaskan kepada Baginda bahawa beliau tidak dapat tidur kerana bapanya (bapa Ummi) telah menghalaunya dari rumah.

Azmin Ali sebelum ini pernah memberikan keterangannya bahawa Ummi bukanlah seseorang sebagaimana yang didakwanya dan beliau telah tidak diakui anak oleh bapa mereka lewat 1998 kerana melarikan diri bersama lelaki yang sudah bernikah ke luar negara.

Baginda memberitahu mahkamah semalam, bahawa Ummi Hafilda telah memberitahunya dia sudah menulis surat kepada Mahathir tentang salah laku seks DSAI tetapi kandungan surat itu akan ditapis dan dipinda oleh Aziz Shamsuddin, Setiausaha Politik Mahathir.


"Ummi Hafilda adalah seorang pelacur," kata Aziz Shamsuddin.

wakakakakakkakakakakakakakakakkakakaka... dah la bodoh papagomo nie.. lagi bodoh jadinya.. wakakakakaka..

Papa Gomo.Blogger paling sensasi masa kini. Seorang yang rajin dan memiliki kesungguhan yang tak tertanding oleh blogger lain. Blogger yang paling digeruni PKR (Parti Kemaluan rakyat).

mencarut je lebih..


EmoticonEmoticon